Umro Dragan Marković Palma

Sns je opozicija u Jagodini inace. Palma je dobio 60 posto i sam formirao skupstinu. Sns samo 25 posto. Bice sigurno raskola u Js i mnogi ce preleteti u Sns. Covek koji vodi Sns u Jagodini se za godinu dana obogatio 50000e, a bio je konobar. On je nnogo vece djubre od Palme. A kadar Sns veliki jrs, krili se sve iza vucica i mislili na kontu njega da dobiju

A zasto nije smelo da se prica? Jel' to neka sramota ako je covek bolestan?
Pa vidis tolika je diktatura bila. On i vodja mrtva trka. Ima mnogo javnih tajni, i sad ce nadam se da isplivava polako sve. Jagodinu cak nije drzao Palma nego lokalni tajkun, a njegovom bratu napravili grobnicu kao faraonu. Nece me cuditi ako Palmi dignu spomenik. Inace on dobija glasove na seljake, imaju besplatan prevoz i radio sve sto i vucic samo decentralizovano. Mnogi ga nisu mogli da smisle, ali ne smes da zines, dok vucka mozes svud da plujes osim u njegovim medijima

Sns je opozicija u Jagodini inace. Palma je dobio 60 posto i sam formirao skupstinu. Sns samo 25 posto. Bice sigurno raskola u Js i mnogi ce preleteti u Sns. Covek koji vodi Sns u Jagodini se za godinu dana obogatio 50000e, a bio je konobar. On je nnogo vece djubre od Palme. A kadar Sns veliki jrs, krili se sve iza vucica i mislili na kontu njega da dobiju
И онај Беба Поповић исто био Конобар па је постао десна Рука Ђинђића..знатно касније и саветник мила ђукановића.човек Милионер..одавно.
Још из времена -Бољег Живота- и Стевице Курчубића-код Код Нас је најисплативије бити трезвен Конобар јер ту чујеш свакакве Приче и домунђавања :lol:

Позд.!

Sad ce da vidimo da li ce Dacko da dolazi u Tigar njegovu kafanu, da nastavi Bungu. Sin palmin je homoseksualac i to provereno. Grad duguje ogroman iznos, i tako reci na..bali smo mi u Jagodini. Akva Park prezaduzen, Hotel Hill i Vivo
Niko ne kaze da on nije bio i budala tj. prostak, koja se ocigledno hvalila na prazno, ali da je zaista bio manijak, do sad bi ga zene 100 puta tuzile, kao sto i treba.
Nije "na prazno", evo pričaju i Jagodinci.

Pa vidis tolika je diktatura bila. On i vodja mrtva trka. Ima mnogo javnih tajni, i sad ce nadam se da isplivava polako sve. Jagodinu cak nije drzao Palma nego lokalni tajkun, a njegovom bratu napravili grobnicu kao faraonu. Nece me cuditi ako Palmi dignu spomenik. Inace on dobija glasove na seljake, imaju besplatan prevoz i radio sve sto i vucic samo decentralizovano. Mnogi ga nisu mogli da smisle, ali ne smes da zines, dok vucka mozes svud da plujes osim u njegovim medijima
Nisam znala da je tako, ali zasto bi neko krio svoju bolest, a zasto pa tek gradjani?

Nije "na prazno", evo pričaju i Jagodinci.
Pa ipak je "na prazno" ili bar za sada, jer iako sad prvi put gledam ovu njegovu izjavu, jasno je da nije od juce i da je to trebalo da stvori podozrenje kod javnosti pa i tuzilastva.

Nemoguce da je onaj iz Surdulice ili ne znam odakle vec (Brusa?), bio procesuiran, a da je Palma tek tako "prolazio"...mislim, neka zena bi ga tuzila vec, ako ne i vise njih. Taj slucaj iz Brusa bi im dao podstrek, ako nista drugo. Videcemo, ne branim ga i ne znam ga uostalom, samo mi se cini da je ipak bio tradicionalan i ne mafijas.

Prostak sigurno, ali ne i pocinilac.

Poslednja izmena:
Nisam znala da je tako, ali zasto bi neko krio svoju bolest, a zasto pa tek gradjani?
On je isao u Paraliju, Bec gde vodi studente i penziinere i ove iz lokalne uprave. Moj rodjak ga poznaje licno, i rekao mu kao resio je to u inostranstvu. Nisam ocekivao ovako brzo, jer ovi lovaneri pozive malo duze, ali leka nema. Kad je americki milijarder umreo, doduse posle 8 godina

Све о болести од које је преминуо Драган Марковић Палма: Прогнозе су лоше…​

21:53 22.11.2024.
0

Драган Маринковић Палма преминуо је данас у 64. години живота након годину дана интензивне борбе са раком јетре.​

Provereno kod zaposljavanja jedne devojke je odbio jer nije dovoljno ayraktivna. Ima mnogo bisera, ne mogu da se setim sve
пустимо сад ниске Страсти на страну:
-Да ли је он Јагодинце водио на тај Халкидики-џабе?
-Да ли је пољопривреднике водио џабе горе у Неку мађарску,аустрију?
-Да ли је и колико привукао страних Инвеститора?

И онај Беба Поповић исто био Конобар па је постао десна Рука Ђинђића..знатно касније и саветник мила ђукановића.човек Милионер..одавно.
Још из времена -Бољег Живота- и Стевице Курчубића-код Код Нас је најисплативије бити трезвен Конобар јер ту чујеш свакакве Приче и домунђавања :lol:

Позд.!
Pa ide ka tome i to vrlo brzo 😃 Zamenik direktora u Rfzo je vec, nije placao struju 8 godina, a debeli mu to dopustao a najgore ga napadao sad za lokalne izbore. Ima ovaj vucicev jos 5 funkcija

Back