- Poruka
- 13.898
sace se vidi kako ce jagodina da procveta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И теби ће...Bog ce da mu sudi.
Od ovozemaljske pravde se može pobjeći ali od Božije nikako.Ja sam vise za ovaj zemaljski sud.
Po zaslugama.Сад иде на суд на коме не помажу ни власт ни паре ни утицај. За његово добро се надам да није истина што се причало о њему.
Само да није ваксеритис ко код бившег Јагодинца...Nego, šta nam je sa Stojka?
Nema ga nešto.
I ja, a nije da ih nema, sa obe strane. Već vladajuće i da ne pominjem.Ja sam vise za ovaj zemaljski sud.
Ti znaš šta ce sadSad ce da se pece u paklu.
Nije, on je primio kinezaru, to je samo mutna voda.Само да није ваксеритис ко код бившег Јагодинца...
Не д'о Бог ником....
Pa zavisi sta ti hoces. Ako hoces da te sahrane ovde - sahrane te ovde. Ako hoces u otadzbinu, ima i za to protokol.Kad neko gastos, umre u Nemacku kakva je procedura
Pa zavisi sta ti hoces. Ako hoces da te sahrane ovde - sahrane te ovde. Ako hoces u otadzbinu, ima i za to protokol.
Ne znam. Javicu kad umrema posto to kosta sve
Можда ћеш и ти, ко зна...Poceli su. Sledeci je Dacic, pa Vucic.
Stizu ih lepe zelje napacenog naroda.
Исти отров, различите фирме...Nije, on je primio kinezaru, to je samo mutna voda.
Ne znam. Javicu kad umrem![]()
Није наше да судимо, него на Богу.Od ovozemaljske pravde se može pobjeći ali od Božije nikako.
Какав бре Стојко..пу,пу,далеко било..помери се с места,Stojko?
Бог ће му и судити. Али тамо неће бити извлачења.Није наше да судимо, него на Богу.
Бог да му душу прости. Само то могу да кажем.
Samo je smrt siguran posaoNiko nije pobegao od smrti.
Као снопље..Исти отров, различите фирме...
Бустераши гину ко снопље...
Poslije smrti nema pokajanja već sud....има има..кад се искрено покаје ....али оно баш ....баш баш добро
Dragan Marković Palma, kao jedan od retkih eurofanatika u Srbiji, pokazujući duboko razumevanje geopolitike vakcinacije, primio je Fajzerovo cepivo, izjavivši pritom „da on nema pravo da se ne vakciniše“.
Који то политичар није нанео штету нашем народу од 45те?Bog da mu dušu prosti
Nekadašnji najEUropljanin kod koga su se pod šatroom skupljle zapadnoEUropske diplomate
Pomogao da se Srbi sa "patriotizam se ne sipa u traktor" korumpiraju EUropskim donacijama
O pokojniku sve najbolje ali rekla bi da je ovaj mnogo štete Srbima naneo
Bog mu dušu prostio.