Umro Dragan Marković Palma

Isti mentalni sklop koji sada nariče "o pokojniku sve najlepše" nazdravljao je i proslavljao uz piće vest o atentatu na Zorana Đinđića.
Ima čak i u seriji "Sablja" ogavna scena sa taksistom. Taj taksista danas izvesno zahteva hrišćansku samilost prema jagodinskom silovatelja i kriminalcu.
Pa evo vidis, gresis. Kad je poginuo Djindjic, meni je bilo iskreno zao i plakala sam, da li mozete da shvatite da su to ljudi koji su pobelezili jednu epohu? I ako nista drugo, da je nekom samo zato zao.
Pa dobro, za tebe nas ne čudi imajući u vidu tvoj intelektualni kapacitet.
A koji je tvj IQ? Krivo ti je samo zato sto nije dozvoljavao parade u Jagodini, a eto vidis, ja ga ako nista drugo, upravo zbog toga najvise cenim.
Zajedno sa Arkanom je krao, silovao i ubijao po ratištima u HR i BiH.
Nije, vec poceste da izmisljate. Arkan jeste, ali on nije.
Setila sam se epizode sa Tadićem kad je ovaj, da bi isprosio Palminu podršku za vladu, došao u Jagodinu na neku proslavu i još doveo ambasadore. I sve pod šatorom, a pevala im Seka ili takva neka :zcepanje:
A faca BT kisela, kad je došlo dotle da se s tom seljačinom sklapa dil. 😂
Da bre, mora svi da budu "manekeni iz kruga dvojke", a Palma, Bidza i Raka iako su "seljaci" ipak su dosta toga uradili za svoju sredinu. Za Velju da ne pisem.

одакле то теби је да је једн Пелевић"смрад"?
Човек са 5 Деце,био на Ратишту од 1 до последњег Дана,борио се за Србски Народ..
И њега је Болест прерано савладала,Покој му Души...
ЧОВЕК,КОЈИ се од 1 Дана по завршетку Сукоба ставио на Распологање Хагу и то отворено причао,
ЊЕГА НИКО НИКАД није потраживао нити слао неке Потернице нити му је БИЛО КО од ових унутрашњих Издајника нешто замерао..
Никад,ни у једном Тренутку!
Ти си веома погрешно информисан.
Ovo je takodje velika nepravda. Sto je Pelevic otisao tiho, kao da nikad nije bio na politickoj sceni aktuelan i kao da nista nije doprineo Srbiji.

Iskreno mi je zao za tog coveka.

Ne seljaci, seljaci su OK, nego seljačine. To je sinonim za pristaje, primitivce, i sami seljaci ih tako zovu
Po cemu su "seljacine" kad su unapredili svoje okruzenje i mesta odakle su i kad su ih ljudi voleli i glasali?

Vazno je da si preduzimljiv i da ucinis nesto konkretno, mani se tih prica o manekenima, a vecito se stiditi pravih domacina.

Oni jesu seljaci, ali nisu seljacine.

Ovo je takodje velika nepravda. Sto je Pelevic otisao tiho, kao da nikad nije bio na politickoj sceni aktuelan i kao da nista nije doprineo Srbiji.

Iskreno mi je zao za tog coveka.
ма јебо политику...Њега су ту својевремено наместили да буде Председник арканове странке у пАРЛАМЕНТУ ,тада.. а то му уопште није требало.
Виш како Служба то ради...ако се о некоме причају разна Срања,треба ти Антипод да би умекшао РАзне зле Приче.

ма јебо политику...Њега су ту својевремено наместили да буде Председник арканове странке у пАРЛАМЕНТУ ,тада.. а то му уопште није требало.
Виш како Служба то ради...ако се о некоме причају разна Срања,треба ти Антипод да би умекшао РАзне зле Приче.
Mozebiti...meni se sve u svemu jako dopadao taj covek i zao mi je sto njegovoj smrti i sahrani nije posvecena neka veca paznja.

Stavise, i sama sam saznala tek mnogo kasnije da sam htela da se onesvestim.

Nema idelanog coveka,
Tako svaki krimos može da se opravda i relativizuje njegovi zlodelo
da li je cestit vazno je za porodicu, najblizu okolinu.
Baš je takav stav gde se odobrava grabljenje za sebe i svoje nezajažljive ženturače, razmaženu dečurliju, familiju, kumove...i dovelo dovde.
Za politicara bitno je sta ostavi iza sebe, i naravno, da ne cini zlo drugome.
Ovaj je učinio zla mnogima.

Tako svaki krimos može da se opravda i relativizuje njegovi zlodelo

Baš je takav stav gde se odobrava grabljenje za sebe i svoje nezajažljive ženturače, razmaženu dečurliju, familiju, kumove...i dovelo dovde.

Ovaj je učinio zla mnogima.
Vidi, ja ne zelim da glorifikujem Palmu, niti sam sama iz tog sportsko, moguce i pomalo do malo vise mafijaskog sveta, naprotiv, daleko sam svetlosnim godinama od toga.

Mozda je ucinio zlo ljudima a da ja ne znam.

Za mene, za sada, on je bio olicenje sposobnog coveka, uz to tradicionaliste, koji je rukovodio tim gradom kako je najbolje umeo i znao, a dokaz uspesnosti je sto ga najmaje 20 godina glasa taj narod tamo (i pre ove vlasti koja je sada), da nije bio zadovoljan, ne bi ga glasao.

I najvaznije sto je vec licni afinitet, je sto je zabranio parade u Jagodini. Tu mu je 10-tka od mene.

Nemam sta dalje da kazem, ako je zaista tako kao sto mnigi pisete, izbice na videlo kad tad.

Vidi, ja ne zelim da glorifikujem Palmu, niti sam sama iz tog sportsko, moguce i pomalo do malo vise mafijaskog sveta, naprotiv, daleko sam svetlosnim godinama od toga.

Mozda je ucinio zlo ljudima a da ja ne znam.

Za mene, za sada, on je bio olicenje sposobnog coveka, uz to tradicionaliste, koji je rukovodio tim gradom kako je najbolje umeo i znao, a dokaz uspesnosti je sto ga najmaje 20 godina glasa taj narod tamo (i pre ove vlasti koja je sada), da nije bio zadovoljan, ne bi ga glasao.

I najvaznije sto je vec licni afinitet, je sto je zabranio parade u Jagodini. Tu mu je 10-tka od mene.

Nemam sta dalje da kazem, ako je zaista tako kao sto mnigi pisete, izbice na videlo kad tad.
Izaslo je odavno sve na videlo. On je bio sve ono lose, sto moze da se zamisli u politici i licnim osobinama.

Ja u to ne verujem. Uostalom, neka misli svako ko sta hoce.
Ti ne moras ni u sta da verujes, jer je to tvoje pravo. Covek se obogatio od kriminala i tokom zivota cinio brojna krivicna dela za koja nije procesuiran. Ucenjivao i maltretirao egzistencialno ugrozene sugradjane i pored svih tih gadosti, bio je nekulturna i neobrazovana karikatura prosecnog Srbina. Ako je uradio bilo sta dobro, to ga ne moze oprati od njegovih zlodela.

izbice na videlo kad tad.
Izašlo je već na videlo

~~~

I da ne analiziramo reketiranje, mahinacije i razne trikove pomoću kojih je "unapredio" svoju opštinu i po čijim sve leđima - to što je i jedan čovek zbog njega nadrljao, ili je jednu ženu ucenio- je dovoljan razlog da ga narod otera.
Ali naš narod je slabog morala, njegov trenutni lični interes je bitniji, lako padne na podilaženje njegovim stavovima i onda neće da "vidi" ili ga boli doope.
Sve to dođe ipak na naplatu jer ne možeš malo da zažmuriš (što je drugi nahebao) i onda da kukaš kad ti takvo razmišljanje dođe na naplatu u vidu Vučića npr.

Izašlo je već na videlo

~~~

I da ne analiziramo reketiranje, mahinacije i razne trikove pomoću kojih je "unapredio" svoju opštinu i po čijim sve leđima - to što je i jedan čovek zbog njega nadrljao, ili je jednu ženu ucenio- je dovoljan razlog da ga narod otera.
Ali naš narod je slabog morala, njegov trenutni lični interes je bitniji, lako padne na podilaženje njegovim stavovima i onda neće da "vidi" ili ga boli doope.
Sve to dođe ipak na naplatu jer ne možeš malo da zažmuriš (što je drugi nahebao) i onda da kukaš kad ti takvo razmišljanje dođe na naplatu u vidu Vučića npr.
Koji je moj interes da "branim" Palmu, kad nisam ni blizu Jagodini, a kroz nju sam prosla ne znam ni sama kad?

Meni se dopada takva figura u nekom mestu u unutrasnjosti, a za ovo sto pisete prvi put cujem. Citala sam i sama nesto ranije, zna se sta, ali u to ni tada nisam mogla ni zelela da poverujem jer mnogo je danas "ljaganja" politicara u stampi.

Back