ja bi te rekla jedno..mlad si tek pocinjes,bolece a vremenom polako nestace..povreden i izneveren,mislim da vise tebe boli za druga a ne devojku,znas ljubav jeste lepa ali si tada vrlo slep,sve je tu a ti jednostavno ne vidis jer letis..e posle padovi jako bole..zameram ti jedno a to je:ko ti je dao pravo da citas njene poruke,znaci sta si trazio to si dobio..
zapitaj se zasto je doslo do toga,iz tvog ugla deluje da si ti sada meni jako patetican,slabic,bez pouzdanja..
glupacho raspadnuta,da imash dva grama mozga ne bi srala ovde po forumu,zbog takvih skotova kao shto si ti mushkarci i jesu to shto jesu,i ponashaju se prema zenama koje zasluzuju paznju kao prema stoci..je.bao te ceo feministichki lobi...
pa kako ti mozes da volis kada prvenstveno ne volis sebe(covek koji postuje i voli sebe)moze posle da voli druge...(to je na osnovu tvojih izjava da zelis da se ubijes i tkd..)
nije uvek kriva samo jedna osoba-krive su obe..
tvom sluchaju si u pravu...kod tebe su krivi tvoji mama i tata ,tata shto te napravio a mama shto se iskenjala tako retardiranu...
a to sto je bila sa tvojim drugom,pa sta verovatno je bolji u necemu od tebe,izvini istina boli..
poredt toga shto si droljetina,sad si josh i sudija...
a to sto te je zvala ponovo pa ko ti kriv.ona je samo preispitivala svoje sposobnosti,moza se dvoumila,a druga zamerka -ne priznajem muskarca koji udari zenu-on za mene nije pravi muskarac vec..pi..da ne budem prosta
prosta si samim tim shto si se ovako bogato izlupetala a zensko si...ne priznajesh mushkarca koji udari zenu?...takve kao ti ne da treba tuci,nego ih treba prodati shiptarima da vide gde im je mesto...
..taj je mrtav,jednom je jedan pokusao..i nestao zauvek

tuzno..muskarci su ponekad gori od zena,kada pate stvarno ste nekada tako zalosni...
izvini,ne shvataj previse licno da si hteo da se ubijes ti bi se ubio,a ne bi sada o tome pisao ovde,samoubice kada to zele stvarno one to ne pricaju a ti ne pripadas toj vrsti..ti si samo besan i razocaran u sebe i druge i trenutno ne razmisljas na pravi nacin..puno srece u buduce ljubavi.. :wink:
a imaces ih..verujmi i to uskoro..smejaces se ovo za neko vreme