Uloge

Pa , otprilike. Nas zeza što u glavama još uvek imamo stare vrednosti i mišljenja o tome kakav treba biti muškarac ili žena. Na terenu je situacija drugačija. Ovo više nije onaj svet. Mišljenja su iskliznula iz uobičajenih šablona. Mnogo.

И мушке зеза то што мисле да су жене исте као што су биле пре 50 година. Јбг, променили се услови живота.
Оно што је заједничко за оба пола је то да би сви хтели да живе у 21. веку, а да имају партнере из 19.

A kad ti dosadi kako da se vratis u normalu kad zaglibis u stranputicu,mislim cela planeta svako na svoju stranu,droga je to,jel znas za samocu ali negde u nedodjiji van drustva,aj u tu samostalnost da dokazete da mozete bez muskarca,u trznom centru moze i tiinejdzer da opstane s dzeparcem
ne vredi da ti objašnjavam. kako sloboda izbora može da dosadi?

tumblr_mhh15oG5Zg1qdlh1io1_r2_400.gif
Lashing Out Dwight Schrute GIF by The Office

И још једна врло битна ствар:

Не треба слушати шта људи причају, већ шта људи раде. Многи говоре како је неко овакав или онакав, а и даље проводе време са истим тим људима и ступају са њима у брак.
Imamo pravo na slabosti,
Imamo pravo na greške i da učimo u procesu ili ne

Suviše je rigidno od nas ljudi očekivati integritet, jasnoću, kad ni sami sebe ne znamo.

Mi samo slusamo sta vi pricate, a posto vi sve mozete same, vi ste zene, majke, kraljice, ne treba vam niko, nezavisne ste i jake, mi samo pustimo da furate tu svoju pricu i smejemo se sa strane.

Mene licno jako zabavlja ovo gde ide cela prica m/z odnosa i odnosa medju ljudima u globalu, ovolika kolicina gluposti i frustracije se da iskoristiti prilicno i uzivati u zivotu. Tako da samo napred, samo rasprave, dokazivanja, svadje, razdori, mora na tome neko i da profitira. :D

..manemoj...čim žensko otvori usta a vi svi u glas aaaaa feminiizaaam...:koto:

..aj ovako, da obrnemo uloge, da si ti žena za šta bi ti trebao muškarac?
odakle ta suluda ideja da moras biti ili gledati kao zena da bi znao sta treba muskarac ?

i preciziraj malo
konkretnije decidno jasno i koncizno
u kom smislu sta bi trebao muskarac ?

Koja je tvoja uloga u njenom životu...:lol:
Vidiš li je uopšte?😄
moja uloga u njenom zivotu je da odabirom nje za moju zenu ispunim njenu misiju koja joj je prirodom odredjena
uzimajuci u obzir da sam normalan

ne kapiram te fore feministicke
zena hoce zena moze zena sme
pa sme i moja sve
al postoje stvari za koje ide noga u duppchytj

Па оно.....било би супер кад би им'о жену која има исту моралну вертикалу у животу као ја. Да има челичан карактер који се прожима кроз однос према Богу. Да има менталитет који ме јако привлачи, не могу сад да идем у ширину. Да ме коригује као личност и у понашању тамо где треба, под условом да је истински ауторитет. Да поседује исту емоционалну интелигенцију и памет као ја па и већу од моје. И оно остало......иста интерсовања, теме, погледе. Нешто ми је нарочито стало да има исти смисао за хумор као ја....и то невероватан. :mrgreen: То је све свера духа. Што се тиче естетике.....волео бих да је то МЕСИНА !! Дакле.....СТОЈА-2 !

Back