Uloge

Meni od njega treba osecaj mira i sigurnosti koji imam kad smo zajedno. Tu je da lose dane lakse podnesem a oni dobri da budu jos bolji, i da bude naravno tako i obrnuto, da se on oseca kraj mene.
Za sve ostalo ne treba, i ako ce mi zivot otezavati, onda bolje da sam sama

А како се уклапате у оним моментима кад у први план дођу различити карактери? Кад он исту ствар види жутом, а ти зеленом.

Pa pustis ga da vidi zeleno ako misli da je zeleno
Bas cu sad da se natezem s njim ako skapiram da nema vajde
Prva sam ja najtvdoglavije stvorenje koje postoji
Mene nece niko ubediti dok sama sebe ne ubedim
Tako da ja tako funkcionisem ne samo s njim
Nego i sa drugim ljudima

Ako žena kaže da može sama zato što realno mora sama to se tumači
da je prepotentna, toliko plitka da je dozvolila medijima da iskrive njenu sliku o partnerskim odnosima i da je okoreli feminista spreman da poništi ulogu muškarca u životu žene.
meni se fućka za te vaše glupave uloge ke je jači bolji izdržljiviji ko više zarađuje ko je glavna faca jedni bez drugih teško da ćemo ikada živeti i tu su mediji apsolutno nemoćni

mislim više volim one uloge sekretarica koja donosi poštu direktoru, ili medicinska sestra koja ima aparat za pritisak pri ruci :lol:
i onda se lepo igramo i uživanmo u igri ko deca
ove teorije oko raspodele uloga šta ti činiš za mene šta ja za tebe. pa ne mora ništa. i može sve. ali da se oko toga natežemo ...moj bogo kuda će nas to odvesti?

zgodna ilustracija za menjanje toka teme koja je vaša uloga kad se igrate sa suprotnim polom!

Није проблем играње пошто је то у људској природи, претежно женској, већ лоша процена где та игра може да одведе ако се у игри претера. Коначно, не мисле сви мушкарци курццем ако им се нека жена свиди.

Rekla si da ih imaš u svom životu radi seksa i druženja i to je njihova uloga što se tebe tiče, ako sam te dobro razumela...dakle, niko nema glavnu ulogu, samo fizikalija tj. kaskaderstvo tj. sporedne neke ulogice, zamene za glavnog glumca...:lol:

Pa ja tako to ne doživljavam. Niko nije zamena ni za šta. I sa kim sam ima glavnu ulogu. To što bi ta uloga nekome bila sporedna ili kaskaderska njihova stvar. Meni je svaka uloga koju neko ko mi je blizak ima, velika. A i objektivno je možda veća nego što je imaju neki ljudi u klasičnim vezama.

Poslednja izmena:
uh, ali neke sporedne uloge su bile tako sexi, šteta da te ne okrzne ta energija makar u trazitu.
posle se uvek nasmeješ kad se setiš i nije ti žao.
ako se osloniš na glavnu ulogu za ceo život šta ti garantuje da nećeš završiti sam onda kad ti najmanje treba samoća?

uh, ali neke sporedne uloge su bile tako sexi, šteta da te ne okrzne ta energija makar u trazitu.
ako se osloniš na glavnu ulogu za ceo život šta ti garantuje da nećeš završiti sam onda kad ti najmanje treba samoća?
Tako uvek bude,starost kao preki sud,nemilosrdno kažnjava greške...🙂

Ja nemam neke jako lepe sporedne uloge, što se muških tiče. Ako je bilo dobro one su bitne i glavne makar ne trajale dugo. Glavna uloga ne znači i da moramo biti vezane vreće. Sa druge strane, neko živi sa sporednom ulogom. Nema pravila.

Није проблем играње пошто је то у људској природи, претежно женској, већ лоша процена где та игра може да одведе ако се у игри претера. Коначно, не мисле сви мушкарци курццем ако им се нека жена свиди.
da u svemu može da se pretera slažem se
osim u igranju!
konačno ne misle svi muškarci kurrcem ali iz iskustva znam da
čak iako ti muškarac kaže imaš lepu kosu ono što ti govori izmedju redova je
baš bih voleo da te *******

da u svemu može da se pretera slažem se
osim u igranju!
konačno ne misle svi muškarci kurrcem ali iz iskustva znam da
čak iako ti muškarac kaže imaš lepu kosu ono što ti govori izmedju redova je
baš bih voleo da te *******
Тјах, цео живот сам слушао из уста жена како имам лепу и квалитетну косу која је некад била и до пола леђа, али никад ми није пало на памет да би ме само због моје косе јеббале.

Сваки дан нешто ново научим.

Žene su diskretna bića od njih nikad nećeš čuti baš eksplicitne predloge za akciju
ali je dovoljno da naučiš da čitaš signale
da uhvatiš neki hint u pogledu ili pokretu

mislim više volim one uloge sekretarica koja donosi poštu direktoru, ili medicinska sestra koja ima aparat za pritisak pri ruci :lol:
i onda se lepo igramo i uživanmo u igri ko deca

zgodna ilustracija za menjanje toka teme koja je vaša uloga kad se igrate sa suprotnim polom!

..oduvek sam se pitala kako da covek igra te seksi uloga igrice a da se ne oseca kao idiot...:D
Vecina nas bi radije podnela dosadan rutinski seks nego rizikovala da izgubi dostojanstvo...

Žene su diskretna bića od njih nikad nećeš čuti baš eksplicitne predloge za akciju
ali je dovoljno da naučiš da čitaš signale
da uhvatiš neki hint u pogledu ili pokretu
Ако ми цео живот прође у посматрању њиних сигнала којима ми кажу ”Да” док ми речима кажу ”Не”, очи ће ми бити као Марти Фелдману а духом ћу просветитељски и са заносом да гледам мушка торза.

Ако ми цео живот прође у посматрању њиних сигнала којима ми кажу ”Да” док ми речима кажу ”Не”, очи ће ми бити као Марти Фелдману а духом ћу просветитељски и са заносом да гледам мушка торза.
:heart:

..oduvek sam se pitala kako da covek igra te seksi uloga igrice a da se ne oseca kao idiot...:D
Vecina nas bi radije podnela dosadan rutinski seks nego rizikovala da izgubi dostojanstvo...
Можда глуми занимљивост да те својим духом намами, а када паднеш онда упознаш његову мрачну данџн собу где ти дефинитивно није паметно да глумиш достојанственост.

Back