Uloge

..čitam uz prvu jutarnju ove temice po ljisu pa mi pade na pamet i zbuni me istovremeno -koja je uopšte uloga muškarca u ženinom životu?😳
Po pisanjima naših ljusovaca, žena treba sve sama da ume, može, treba da bude budna 24/7, da radi, zaradjuje, bude samostalna, verna, ne traži ništa, ne zanoveta, ćuti, radja, čuva, uvek spremna za seks i bahanalije i to ne kad ona hoće nego kad se muškarcu digne...i ne, ovo nije kritika, ovo je muški san preveden u reči i rečenice pa zvuči čudno...
Dakle, muškarci, koja je vaša uloga u životu jedne žene? 🥰

Womens-love-vs-mens-love-joke.svg
to je regulisala priroda.............kolko das tolko dobijes.

..čitam uz prvu jutarnju ove temice po ljisu pa mi pade na pamet i zbuni me istovremeno -koja je uopšte uloga muškarca u ženinom životu?😳
Po pisanjima naših ljusovaca, žena treba sve sama da ume, može, treba da bude budna 24/7, da radi, zaradjuje, bude samostalna, verna, ne traži ništa, ne zanoveta, ćuti, radja, čuva, uvek spremna za seks i bahanalije i to ne kad ona hoće nego kad se muškarcu digne...i ne, ovo nije kritika, ovo je muški san preveden u reči i rečenice pa zvuči čudno...

Да је толерише.

Може и неколико пута.

Da mi dohvati nesto sto je visoko i da pomera namestaj kad menjam raspored u stanu.
Jel vec bilo ovo? :D

Odgovor je jednostavan..lakše je udvoje..
Problem je što muškarci to ne priznaju i pričaju o ženama kao o teretu...

Pa, pravo da ti kažem ženski pokreti ubeđuju ženu da im muškarac nije potreban, ja ne vidim muške pokrete koji govore kako muškarci sve mogu sami i da su im žene nužno zlo, dok sa druge strane vidim.

A, da budem potpuno iskren, osim seksualnih odnosa (mada i tu imaš gejeva) i rađanja deteta i možemo sve sami, samo što niko normalan ne vidi zašto bi.

Pa, pravo da ti kažem ženski pokreti ubeđuju ženu da im muškarac nije potreban, ja ne vidim muške pokrete koji govore kako muškarci sve mogu sami i da su im žene nužno zlo, dok sa druge strane vidim.

A, da budem potpuno iskren, osim seksualnih odnosa (mada i tu imaš gejeva) i rađanja deteta i možemo sve sami, samo što niko normalan ne vidi zašto bi.

Onda ne znaš za MGTOW pokret...
Problem je mnogo dublji nego što se nama čini.
Uništili su i muževnost i ženstvenost, obesmislili su odnos izmedju žene i muškarca te muškarci danas kažu da su žene infantilne ako žele lidera pored sebe i za svoju porodicu..poništili su i obezvredili samu prirodu žene i muškarca...
Strašno je što sve više ima onih koji se pale na gurku pa rado, sa dve kašike, konzumiraju i prihvataju gluposti jer su nesposobni da mućnu glavom, lakše im da ručkaju ono što im drugi kuvaju...

Onda ne znaš za MGTOW pokret...
Problem je mnogo dublji nego što se nama čini.
Uništili su i muževnost i ženstvenost, obesmislili su odnos izmedju žene i muškarca te muškarci danas kažu da su žene infantilne ako žele lidera pored sebe i za svoju porodicu..poništili su i obezvredili samu prirodu žene i muškarca...
Strašno je što sve više ima onih koji se pale na gurku pa rado, sa dve kašike, konzumiraju i prihvataju gluposti jer su nesposobni da mućnu glavom, lakše im da ručkaju ono što im drugi kuvaju...

Znam za MGTOW pokret, ali isto tako ne znam nikoga u okruženju širem i užem koji se smatra pripadnikom tok pokreta ili ponosno govori da je MGTOW-ac, kao što masa žena vrlo rado "obrazloži sebe" na taj način. Normalni muškarci, bar velika većina njih, potpuno razumeju da su to ozlojeđeni muškarci koji zapravo imaju problem sa ženama.

Takođe, ne vidim često to da muškarci kažu da su žene infantilne ako žele lidera pored sebe, jer su to prirodne uloge.

Zaista, bez neke želje da kontriram i da bude "ne, žene su", ali ja češće čujem žene sa tim "ne treba vama niko, kakav lider i glava" itd.

A da je problem dublji, to je tačno. Zato sam i rekao prethodno da neko ubira plodove i zarađuje na tome.

Ako žena kaže da može sama zato što realno mora sama to se tumači
da je prepotentna, toliko plitka da je dozvolila medijima da iskrive njenu sliku o partnerskim odnosima i da je okoreli feminista spreman da poništi ulogu muškarca u životu žene.
meni se fućka za te vaše glupave uloge ke je jači bolji izdržljiviji ko više zarađuje ko je glavna faca jedni bez drugih teško da ćemo ikada živeti i tu su mediji apsolutno nemoćni

mislim više volim one uloge sekretarica koja donosi poštu direktoru, ili medicinska sestra koja ima aparat za pritisak pri ruci :lol:
i onda se lepo igramo i uživanmo u igri ko deca
ove teorije oko raspodele uloga šta ti činiš za mene šta ja za tebe. pa ne mora ništa. i može sve. ali da se oko toga natežemo ...moj bogo kuda će nas to odvesti?

zgodna ilustracija za menjanje toka teme koja je vaša uloga kad se igrate sa suprotnim polom!

grey-and-holloway.jpg

Poslednja izmena:
Meni od njega treba osecaj mira i sigurnosti koji imam kad smo zajedno. Tu je da lose dane lakse podnesem a oni dobri da budu jos bolji, i da bude naravno tako i obrnuto, da se on oseca kraj mene.
Za sve ostalo ne treba, i ako ce mi zivot otezavati, onda bolje da sam sama

Back