pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.895
Imam primer, ali nije vezan za ljubavni život
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja sada dobra drugarica na prvu loptu mi je bila ne odbojna , ali recimo nije emitovala neku posebnu srdačnost , međutim dopao mi se njen stav i konkretnost u odgovorima. Naravno da je u pitanju divno stvorenje koje je to pokazalo delima, reči joj nisu neki prioritet u komunikaciji a držanje je bilo rezervisano, hladno..kad ono...međutim.![]()
Nemam ja to. Nešto da mi govori iznutra da valja ili ne valja , na osećaj. Imam neke osećaje koji mi govore da idem dalje - ako bi se to nazvalo intuicijom.ništa ovo nema toliko veze sa intuicijom..
prvi argument je svestan, dakle nije bila srdačna, druga stvar je racionalna stav i konkretnost u odgovorima, treće vezano za dela.
A intuicija je neki osećaj koji obuhvati čoveka, nimalo se ne može rečima razjasniti.
Tako ja mislim.
Ne znam kome kažeš?A jesi li sigurna da je cist osecaj?
Sta ako je na pr nesto od tog dana uticalo? Poput snova. Najedes se pred spavanje i onda sanjas kako se kuvas u loncu dok 20 malih goblina obucenih u ceten alvu te boxkaju trozubcima.
I onda se probudis i viknes: ljudi! Apokalipsa!
A videh sad da sam upao u razgovor. PardoneNe znam kome kažeš?
Nemam ja to. Nešto da mi govori iznutra da valja ili ne valja , na osećaj. Imam neke osećaje koji mi govore da idem dalje - ako bi se to nazvalo intuicijom.
Ali susret sa njom i utisak , taj prvi se može protumačiti kao " Beži".
Osim smirenosti. Potrebno je da me uznemiri na neki način , ali da to nije neprijatno.Ako se ja ne osećam opušteno, lagodno i ako nisam smirena i nasmejana - nema svrhe da dumam dalje.
Ja bih nekako rekla da pre ne znam tačno šta radim, kakav racio, on je poslednji. Prija ili ne prija
pare,politika,oružje,ratovi,ekonomija,pare.....monokalipsaA jesi li sigurna da je cist osecaj?
Sta ako je na pr nesto od tog dana uticalo? Poput snova. Najedes se pred spavanje i onda sanjas kako se kuvas u loncu dok 20 malih goblina obucenih u ceten alvu te boxkaju trozubcima.
I onda se probudis i viknes: ljudi! Apokalipsa!
A ja npr bas to imamNemam ja to. Nešto da mi govori iznutra da valja ili ne valja , na osećaj. Imam neke osećaje koji mi govore da idem dalje - ako bi se to nazvalo intuicijom.
Ali susret sa njom i utisak , taj prvi se može protumačiti kao " Beži".
Da, naravno. Onako malo da ti misli razbistri i malo te više zamisli. Da ti reči lako izviru ali opet da se i zamisliš s vremena na vreme.Osim smirenosti. Potrebno je da me uznemiri na neki način , ali da to nije neprijatno.
Osim smirenosti. Potrebno je da me uznemiri na neki način , ali da to nije neprijatno.
pa...pruži mi šansuRetko mi se desilo da me prevari intuicija, mada dajem šansu drugima da me ubede da sam pogrešila. I najčešće se desi da nisam pogrešila što se tiče prvog osećaja i procene. Naravno da ta prva procena nije dubinska analiza osobe, ali neki mali signali me opomenu na oprez. I ta osoba koja meni ne odgovra, ne znači da je loša osoba, već može da znači da nemamo ista interesovanja, da ima neke osobine koje ja ne cenim i slično.
kad vidim titule moda i slicne, oprez mi je middle nameRetko mi se desilo da me prevari intuicija, mada dajem šansu drugima da me ubede da sam pogrešila. I najčešće se desi da nisam pogrešila što se tiče prvog osećaja i procene. Naravno da ta prva procena nije dubinska analiza osobe, ali neki mali signali me opomenu na oprez. I ta osoba koja meni ne odgovra, ne znači da je loša osoba, već može da znači da nemamo ista interesovanja, da ima neke osobine koje ja ne cenim i slično.