Украјински ратни злочини

Украјина у пламену, у продукцији Оливера Стоуна и режији Игора Лопатонока, истражује пад украјинског председника Виктора Јануковича. Стоун интервјуише Јануковича и руског председника Владимира Путина како би расветлио умешаност америчког Стејт департмента у револуцију 2014. Приказани су и интервјуи са америчким истраживачким новинаром Робертом Паријем и бившим министром унутрашњих послова Украјине Виталијем Захарченком.

https://watchdocumentaries.com/ukraine-on-fire/

Филм бележи ланац догађаја који су довели до свргавања председника склоне Русији, укључујући наранџасту револуцију 2004. и револуцију на Мајдану 2014. Он открива како је народна револуција можда била нешто више од покушаја грађана. Документарац пружа поглед на украјински устанак из перспективе свргнутих вођа. Она даје доказе о основама украјинског национализма који су показали њени грађани након Јануковичевог свргавања.
 
Фласхбацк 2014: „мирни“ протести у Кијеву нису били ништа друго до. То је укључивало геополитички удар САД/ЕУ, насилне нападе нациста, па чак и снајпере (западни плаћеници из Грузије) који су пуцали и на полицију и на демонстранте. Пуч на Мајдану у Украјини: Полиција на удару

FpzayOWaEAEeICd


FpzayOWaYAAn3h4


FpzayOWaUAAbbz6
 
Без нациста, САД не би могле да постигну државни удар. Украјински председник Јанукович је био популаран и победио је на изборима 2010. године, победивши америчку марионету.
FpzazEDaMAAZLJT

Запамтите да је у Украјини тешко победити америчке марионете, које подржавају огромне количине новца Џорџа Сороша и америчког Стејт департмента.
Видите нацистички СС лого на тракама демонстраната на Мајдану? Ово је симбол батаљона Азов. За свој допринос, нацисти су били богато награђени! Од 2014-2019, нацисти су заузимали веома високе позиције у украјинском парламенту, војсци, безбедности итд.
Fpzb1yNagAEP4I3


Fpzb1yKaUAAxQRE
 
И погледајте „келтски крст“ — такође нацистички симбол — са бројевима 14 и 88. 88 и 14 су неонацистички бројеви. 88 = „Хајл Хитлер“ 14 = „Морамо да обезбедимо егзистенцију нашег народа и будућност беле деце“
FpzeVQMaAAAGFc4


FpzeVQKaUAA5l9a
 

Back
Top