Jeste,da...Evo,i mene su pre par dana ubili.Javljam vam se sa onog sveta.SNS je kriminalna, mafijaska, batinaska banda olosa, koja preti, reketira i ubija ljude po Srbiji.
Ljudsko dno, i to ono najvece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,da...Evo,i mene su pre par dana ubili.Javljam vam se sa onog sveta.SNS je kriminalna, mafijaska, batinaska banda olosa, koja preti, reketira i ubija ljude po Srbiji.
Ljudsko dno, i to ono najvece.
Sanu? Ako su spali na tu budalu, onda su propali načisto....
Posle vrtića (kako sam Vučić reče...) protiv njega ustao i SANU - zahtevaju njegovu ostavku ?
САНУ захтева Вучићеву оставку
https://srbin.info/sanu-zahteva-vucicevu-ostavku/
....
Ovo je najbitniji argument, koji tera da se upale svi crveni alarmi…Kontrole nad tužilaštvom i sudovima, čime je pravna sigurnost građana ozbiljno dovedena u pitanje.
Sanu? Ako su spali na tu budalu, onda su propali načisto.
Nazalost,moracu da se slozim sa ovim.Komunjare koje nicemu ne vrede.
Cutali su za Kosovo, neka cute i sada.
Slaba si ti ličnost kada se slažeš sa osobom koju ne vidim posle pada njenog Vučića smisao njenog življenja.Nazalost,moracu da se slozim sa ovim.
Ako si primetio,ne slazem se sa njom,nego sa tim da je to leglo titoista,koji nicemu ne sluze.Slaba si ti ličnost kada se slažeš sa osobom koju ne vidim posle pada njenog Vučića smisao njenog življenja.
Veliš celo društvo?Nego sta ti kazes sto je Vucic sam juce rekao da je celo drustvo ustalo protiv njega. ..cak i vrticii klincima je dodijao...
...
Sanu? Ako su spali na tu budalu, onda su propali načisto.
Polako pumpadžije, to je samo predlog Dušana Teodorovića
poznatog drugosrbijanca.
Veliš celo društvo?
Polako pumpadžije, to je samo predlog Dušana Teodorovića
poznatog drugosrbijanca.
Ne znam, na Mentalnom razgibavanju kažu da je to zahtev SANU, a da je Teodorović samo pročitao.Polako pumpadžije, to je samo predlog Dušana Teodorovića
poznatog drugosrbijanca.
Tebe nece, ti si njihov.Jeste,da...Evo,i mene su pre par dana ubili.Javljam vam se sa onog sveta.
A na koga drugog.Na Dušana Teodorovića?
Ti si očit primer da svako vidi ono što hoće.Da, sam Vucic je nabrojao vojsku, policiju, sudstvo, skolstvo, zakljucno sa vrticima...
Najvise je optuzio Dačića tj policiju, rekavsi da su mu oni spremali drzavni udaV (sto bi rekao Šešelj...)
...
koji bre gradjanski rat? pickice ce samo da se razbeze kao misevi, policija je vec napravila drzavni udar na samozvanog drzavnika, a u stvari siptara uzurpatora koji se cak i lazno predstavlja kao alex vuchi, ... mozete da ga uhapsite i stize zahtev za izrucenje americi EKSPRESNO za pranje narko para, a takodje i sinisu i anu. nemoj da vam smugnu sada na kraju sa falkonimaПочеће да их хапсе, увод у грађански рат.
Komunjare koje nicemu ne vrede.
Cutali su za Kosovo, neka cute i sada.
jel twittnila Madonna neštA novog?koji bre gradjanski rat? pickice ce samo da se razbeze kao misevi, policija je vec napravila drzavni udar na samozvanog drzavnika, a u stvari siptara uzurpatora koji se cak i lazno predstavlja kao alex vuchi, ... mozete da ga uhapsite i stize zahtev za izrucenje americi EKSPRESNO za pranje narko para, a takodje i sinisu i anu. nemoj da vam smugnu sada na kraju sa falkonima
gotovi su!