UKLJUCI MOZAK - ISKLJUCI B92

Da li verujete Izmisljajderu,Insajderu,Autsajderu?:)

• Da

• Da, ja ne volim da nesto preterano koristim mozak

• Ne

• Ne, ja mislim svojom glavom

• ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja ziva nisam dok neko ne objasni koliko kosta produkcija i sve ostalo jednog rijalitije, dvora na primer. koliko kosta svo to glupiranje sa pinka?
i dok je u srbiji toliko gladnih, mene interesuje zasto su emisije takvog tipa dozvoljene, jer naspram svega toga, b92 i insajder su male mace :)

a to se ne sme komentarisati pa kako ce drugacije da truju narod,mene ne jer to ne gledam moram priznati da jedini rijaliti koji sam pratila bio je big brother 1 serijal i to mi je bilo dovoljno,a pink sam gledala dok je Robert bio filmski urednik a to davno bese...

Nisu, nisu, ima da formiraju vladu.:rotf::rotf::rotf:

не знам шта ти је смешно ил не видиш ил си слеп
Г-17+ су чини ми се само једном прешли цензус, а сада су највероватније на 1,5% али су увек на власти и увек имају најбоље ресоре и увек растурају владу када им се хоће, тако да ДСС има реалне шансе да пређу цензус и има да се питају, зато су се ови толико узјебунили па бацају дрвље и камење на ту странку.

Медији су прећутали, а јавност треба да зна, да се помоћна механизација у Колубари изнајмљивала деценијама пре него што су директори овог предузећа били чланови ДСС-а, а изнајмљује се и данас.

Принцип изнајмљивања помоћне механизације (outsourcing помоћне механизације) постоји већ деценијама на свим великим површинским коповима у бившој Југославији и Европи. Постојаће и убудуће јер је то оптималан начин подршке крупној механизацији на површинским коповима у дужем временском периоду.

Нека надлежни органи раде свој посао како у Колубари, тако и у другим јавним предузећима. И нека одговара ко је крив без обзира да ли је члан владајућих странака или опозиције. Али не линчујмо људе унапред. Имамо законе и институције – нисмо дивљи запад.

Рецимо да медији посете Лутрију Србије, Пошту, Аеродром Београд и друге. То су све предузећа која никада нису водили кадрови који су чланови ДСС-а.:idea:

Медији су прећутали, а јавност треба да зна, да се помоћна механизација у Колубари изнајмљивала деценијама пре него што су директори овог предузећа били чланови ДСС-а, а изнајмљује се и данас.

Принцип изнајмљивања помоћне механизације (outsourcing помоћне механизације) постоји већ деценијама на свим великим површинским коповима у бившој Југославији и Европи. Постојаће и убудуће јер је то оптималан начин подршке крупној механизацији на површинским коповима у дужем временском периоду.

Izvini draga, ali svako je imao svoj kadar u Kolubari, mogao je da sazna,i verovatno je i saznao da tu neceg ima, ali je cutao.

Zato i kazem, Kostunica nije bio za premijera (nego za predsednika) jer nije smeo da ne zna!

Izvini draga, ali svako je imao svoj kadar u Kolubari, mogao je da sazna,i verovatno je i saznao da tu neceg ima, ali je cutao.

Zato i kazem, Kostunica nije bio za premijera (nego za predsednika) jer nije smeo da ne zna!

Ono sto ti upravo pricam je da je ta njihova prica - shuplja prica..ti si ekonomista, ne?
Kako si mogla onda da nasednes na ove zvake, ako znamo kako se evidentira i knjizi letnje i zimsko racunanje vremena i da taj sat neznalice zapravo navode kao kradju:lol:i ako znamo da JE NACIN POSLOVANJA KOLUBARE UVEK BIO ISTI GODINAMA UNAZAD!Znaci, oni su poslovali na isti nacin i pre DSS-a i posle DSS-a i za vreme DSS-a.
I ako znamo da on nije zakljucivao te ugovore licno.

To je cista hajka na DSS.

Бивши директори Колубаре пролазе кроз медијски линч, а улогу тужилаштва и суда преузимају поједини медији. :eek::roll::lol:

Нико не води рачуна о томе да ти људи о којима се говори све најгоре имају своје породице и пријатеље, да су деценијама стварали свој пословни и политички углед, као и да су на изборима добијали подршку својих суграђана. Да ли се неко пита шта ће бити са њима ако се на крају докаже да нису прекршили закон. Управо зато Устав и закони кажу – да је свако невин док се не докаже супротно.

Ono sto ti upravo pricam je da je ta njihova prica - shuplja prica..ti si ekonomista, ne?
Kako si mogla onda da nasednes na ove zvake, ako znamo kako se evidentira i knjizi letnje i zimsko racunanje vremena i da taj sat neznalice zapravo navode kao kradju:lol:i ako znamo da JE NACIN POSLOVANJA KOLUBARE UVEK BIO ISTI GODINAMA UNAZAD!Znaci, oni su poslovali na isti nacin i pre DSS-a i posle DSS-a i za vreme DSS-a.

Jesu, i nije samo DSS odgovoran, ali jeste isto koliko i drugi!

Lažeš čim zineš, kao i svi ljigalisti uostalom.:whistling:

Ti nisi ekonomista:lol:

Dobro,ti valjda bolje znas. Hajde, nisam...:roll:

Nego, reci sta si time htela da kazes? Sve ovo sto sam rekla stoji, i ne zamenjuj teze.

A potrebno je kao biti ekonomista, da bi shvatio/la kako jedna mašina ne može da
radi 25 sati dnevno?!:hahaha::rotf:

ahaahahhaahahhaahahahahhahaahahahahahahahahahahaha:hahaha::rotf:

Pa bezveze, bas se i ja cudim sta je time htela da kaze.

Да поновим, „Аутсајдер“ и Б92 злонамерно приказују само 2 ставке или аспекта пословања које су неодвојиве од осталих тридесетак. Све ставке пословања заједно утичу на укупне резултате пословања, односно на добитак или губитак!

Ovo svaki ekonomista zna.

Да поновим, „Аутсајдер“ и Б92 злонамерно приказују само 2 ставке или аспекта пословања које су неодвојиве од осталих тридесетак. Све ставке пословања заједно утичу на укупне резултате пословања, односно на добитак или губитак!

Ovo svaki ekonomista zna.

Zeno,pojma nemas.

Просечан рад баш тог булдожераје 5475 сати годишње. По цени од 90 евра по сату, најам те машине „Колубару“ кошта 492.750 евра годишње. Сопствена, нова (опет понављам да „Колубара“ може куповати само нове машине) машина са порезом, кошта 450.000 евра. Остали годишњи трошкови „Колубаре“ би у том случају били : гориво -180.000евра, мазиво и филтери-20.000 евра, 8 радника на опслуживању-60.000евра, сервиси-замена виталних делова-тарнспорт-50.000 евра. Тако долазимо до суме од 760.000евра годишње. Због тога се за редовне радове који прате експлоатацију угља и откривке исплати куповати помоћну механизацију а за све остале радове више се исплати изнајмљивати механизацију, што доказује горња рачуница.

Back