UKLJUCI MOZAK - ISKLJUCI B92

Da li verujete Izmisljajderu,Insajderu,Autsajderu?:)

• Da

• Da, ja ne volim da nesto preterano koristim mozak

• Ne

• Ne, ja mislim svojom glavom

• ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sto ne bih verovao Insajderu?
Ta ekipa i Brankica su malobrojni na medijskoj sceni koji imaju muda da se bave pravim novinarstvom. Od onih prvih emisija... navijaci, ekstremisti.. itd... do ove pljacke u Kolubari... sve su to stvari koje je trebalo razotkriti... i koje josh treba razotkrivati, da bi se kaznili lopovi i svi oni koji ne zasluzuju da su na pozicijama na kojima su.
Voleo bih da naprave neku emisiju o korupciji u zdravstvu ili pravosudju... da naprave fiktivno neko sudjenje, i da snime insajdera kako sudji nudi kintu... ili lekaru... i da posle to puste. :)

B92 TV, radio, sajt i njihov forum su nesto naj ne slobodnije i naj cenzurisanije na medijskom polju.

Brankica koliko je hrabra krenuce skoro u istragu oko trgovine svinjama Milosa Obrenovica sa Austro ugarima,

posto joj je stigla dojava da je bilo neregularnosti.

A kritiku aktuelne zute elite ostavlja za sledecu dekadu roma itd!!

Режим је укапирао да треба ударити на ДСС јер ДСС лако може осовјити 9-11 % % подршке и спречити да ДС формира власт.
Б 92 је само једно од средстава које ДС користи у рату против ДСС.

Режим је укапирао да треба ударити на ДСС јер ДСС лако може осовјити 9-11 % % подршке и спречити да ДС формира власт.

Jeste, kombi dssovaca predstavlja veliku opasnost za vlast.:hahaha::hahaha::hahaha:

10% ?! :rotf:
Pa ako oni zalepe cenzus mogu da skaču od sreće.

Zaista mi nije jasno zasto je B92 tako ostro reagovao protiv ovih umrlica,

a zar u ovoj zemlji ne postoje apsolutne slobode i ljudska prava,

da se prica i radi sve i svasta a sto i oni sami zdusno podrzavaju?

2838180314d5ac23dc3454291110553_368x290.JPG

Zanimljivo je da je ta ista ekipa sa B92 svojevremeno pravila ovakve stvari:
SM-umrlica-1.jpg

Tada je to bilo demokratski, "cool", "fancy", "u trendu", proevropski, itd., a sada odjednom nije. Zanimljivo, zar ne? :think:

A ovo se razlikuje od propagande B92 tačno na koji način? :dontunderstand:

Иначе, у својој соби немам Б92 на ТВ, тј. нисам хтео да га меморишем, као ни Хрватску радио телевизију.
Ako se izuzme serendanje o domovinskom ratu u emisijama tipa "Veterani mira" ili "TV datum" HRT u proseku ima kvalitetniji program nego srpski TV kanali istog tipa. Tužno, ali istinito i što pre to priznamo pre ćemo imati šanse da kod nas nešto promenimo na bolje.

Па зар то није ИСТО !?!?
Ne, nije, na HRT-u još uvek ima novinarskog profesionalizma, makar u tragovima, dok je B92 ipak samo reklamni pano.

'aj ne zavtlavaj.
Od svih propagandnih gluposti koje je napravila B92 našla si da im prigovaraš za jednu od retkih tačnih stvari koje su objavili - da je Kolubaru, a i EPS pljačkao ko je stigao.
Il' nisi pri sebi il' si blisko povezana sa pljačkašima ovog napaćenog naroda.

Dobar komentar na ovo nadam se da ce sve pohapsiti bilo oni dss sps ili ds koji su umesani u ovo, a i one koji pisu drugima umrlice ili koriste ovaj slogan ukljuci mozak -iskljuci b92.Sramota komentarisati koliko kosta jedna takva emisija,ne kosta sigurno 130 miliona e,a i da kosta jednom se lopovluku mora 'reci' dosta.

5. Следећа лаж је тврдња бившег директора Слободана Ђерића, кадра ДС-а, да нов булдожер кошта 100.000 евра, четири пута мање од стварне цене и на томе Б52 гради причу. Истина је да нов булдожер Катерпилар Д8Р кошта 400.000 евра (без камате).

istina je da moze da se kupi za 100.000 dolara (bez kamate). doduse, ne nov.

Dobar komentar na ovo nadam se da ce sve pohapsiti bilo oni dss sps ili ds koji su umesani u ovo, a i one koji pisu drugima umrlice ili koriste ovaj slogan ukljuci mozak -iskljuci b92.Sramota komentarisati koliko kosta jedna takva emisija,ne kosta sigurno 130 miliona e,a i da kosta jednom se lopovluku mora 'reci' dosta.

ja ziva nisam dok neko ne objasni koliko kosta produkcija i sve ostalo jednog rijalitije, dvora na primer. koliko kosta svo to glupiranje sa pinka?
i dok je u srbiji toliko gladnih, mene interesuje zasto su emisije takvog tipa dozvoljene, jer naspram svega toga, b92 i insajder su male mace :)

Back