gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Zeno,pojma nemas.
Odgovori mi na pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeno,pojma nemas.
Odgovori mi na pitanje.

Sve što je pokradeno iz Kolubare su platili GRAĐANI SRBIJE preko računa za struju.

Nisi postavila pitanje, toliko si okupirana propagandom.![]()

у „Колубари“ постојала и унутрашња и спољна контрола. Прво, „Колубара“ има свог, интерног ревизора. Друго, постоји и интерни ревизор ЕПС-а – Надзорни одбор, који контролише и „Колубару“. Треће, независна ревизорска кућа „Дилојт“ обавља независну ревизију пословања већ осам година и за сво то време никада нису имали веће примедбе на финансијско пословање „Колубаре“. Одређене примедбе су имали 2006. године због непримењивања нових међународних рачуноводствених стандарда. Иначе, када су ти стандарди примењени наредне године, исказан је фиктиван губитак.
Vladan Jovičić (kadar DSS-a i bivši generalni direktor "Kolubare)
NIJE POREKAO NIJEDNU TVRDNJU KOJA JE IZREČENA U "INSAJDERU".
Tako da možeš zamajavati ljude koliko hoćeš, ali će ti poverovati samo totalna
budaletina i idiot.
Tamo se pljačkalo naveliko i to je jasno svakom normalnom čoveku.![]()
Zeno, interne revizorske kontrole mozes da okacis macku o rep. To su sve "njihovi ljudi" iz preduzeca.
Drugo, "Dilojt". Eto koliko dobro radi. Ali hajde da budem preciznija - ovo nije finansijsko poslovanje u pitanju, vec je trebalo uci u normative, dakle (proizvodne) usluge drugih koje se vode pod proizvodnjom preduzeca.
Ne brbljaj o necemu sto ne znas, mislis ako napises vise, da je to i istinitije?Ne mora da znaci i nije.

hahaha
pa poenta je upravo u tome, da to nisu bili njihovi ljudi![]()
Kako se to knjizi?Objasni nam, ti kao ekonomista.
Sta znaci 25 sati?Reci nam lepo u par recenica.

Interna revizija je uvek iz preduzeca. Ona karakterise velika, javna preduzeca uglavnom. A to je i ovo.
Znaci, iz Kolubare su.

Interna revizija je uvek iz preduzeca. Ona karakterise velika, javna preduzeca uglavnom. A to je i ovo.
Znaci, iz Kolubare su.
Ti veze sa zivotom nemas
Znas li ti uopste sta znaci rec spoljna kontrola i kako se "formira" interna kontrola?![]()
Interna revizija je potvrdila sve navode iz emisije "Insajder".
Niko nije nista pokrao - ako se to dokaze na sudu - nemam nista protiv da odgovara onaj ko je kriv.

Niko nije nista pokrao - ako se to dokaze na sudu - nemam nista protiv da odgovara onaj ko je kriv.

jao, ko brani legaliste...
qq lele...
Niko nije nista pokrao
ako se to dokaze na sudu - nemam nista protiv da odgovara onaj ko je kriv
niko ništa nije pokrao!?

Moje misljenje je da niko nista tu nije pokrao, za vreme DSS-a.
Sve je kristalno chisto.
Medjutim, ukoliko se nekako dokaze na sudu da ja gresim, nemam nista protiv da odgovara onaj ko je kriv.

Mislim da su svi razumeli sta sam htela da kazem, osim onih koji su zlonamerni i kojima sve treba da se crta da bi uopste nesto ukapirali.
Oduvek sam sumnjala da su picole i tribun jedan te isti nik
Nemam dokaze, ali po logici B92, ja ovo smem (iako je neprovereno i bez dokaza) da plasiram kao potpunu istinu.![]()

ali mozda mozes da mi das neke dobre recepte za kolace