bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Rađe bih veronauku stavio kao obavezno, a fizičko i građansko kao opciono ČПредмет се не зове 'спорт' већ физичко васпитање.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rađe bih veronauku stavio kao obavezno, a fizičko i građansko kao opciono ČПредмет се не зове 'спорт' већ физичко васпитање.
Или да учи тригонометрију или интегрални рачун.Nisi sveobuhvatan, šta sa srednjoškolcima. Zamisli da si nastavnik fizičkog, jelda da bi bio blam da teraš odraslu formiranu osobu da radi sklekove jer je to "za njeno dobro". Mislim, stvarno...
Самоугаси се, не могу ово више да читам.Rađe bih veronauku stavio kao obavezno, a fizičko i građansko kao opciono Č![]()
Замисли мушкарца који не може да уради склекове.Nisi sveobuhvatan, šta sa srednjoškolcima. Zamisli da si nastavnik fizičkog, jelda da bi bio blam da teraš odraslu formiranu osobu da radi sklekove jer je to "za njeno dobro". Mislim, stvarno...
Нетачно. Школа даје свеобухватно образовање. На британским колеџима имаш обавезно веслање.Škola daje umno obrazovanje. Ni na muzičkom se u srednjoj školi ne očekuje od dece da pevaju.
Tinejdžer je sve samo ne odrastao i formiran.Nisi sveobuhvatan, šta sa srednjoškolcima. Zamisli da si nastavnik fizičkog, jelda da bi bio blam da teraš odraslu formiranu osobu da radi sklekove jer je to "za njeno dobro". Mislim, stvarno...
srednjoskolac je daleko do odrasle formirane osobe.Nisi sveobuhvatan, šta sa srednjoškolcima. Zamisli da si nastavnik fizičkog, jelda da bi bio blam da teraš odraslu formiranu osobu da radi sklekove jer je to "za njeno dobro". Mislim, stvarno...
Mozda nije do predmeta nego do nastavnog programa, kao i sa muzickim i likovnimNajbesmisleniji predmet u školi. Sad navodno služi da se deca razvijaju, zdravo žive i slično a u reali, tokom časa sport upražnjavaju samo oni koji ga i privatno treniraju i vole dok je ostalima to veliko gubljenje vremena, prilika za hvatanje zjala i slično... Mislim da je krajnje vreme da se uvede kao izborni predmet i da prekinu da se maltretiraju deca beskorisnim glupostima.
To je lična stvar, nekoj ženi neće smetati. Ne treba ljudima nametati svoj ukus. Fizičko je baš to- stvar ličnih preferenci.Замисли мушкарца који не може да уради склекове.
Sad daje jer se u nekom trenutku bliske istorije uvelo fizičko. To je kao da pričamo o ukidanju kmetstva sa argumentom da je čovek slobodan i ti kažeš netačno- u državi vlada kreposno pravo, a u Australiji čak i ropstvo.Нетачно. Школа даје свеобухватно образовање. На британским колеџима имаш обавезно веслање.
Ubedljiva većina je glasala, šta sad tu mogu kad ste fizičari Čbas zbog toga sistem odlucuje nekad umesto roditelja
zamisli one yehove koji bi zabranili deci da idu kod lekara.
Znači ne bi te bilo blam da goniš srednjoškolce da jure loptu. Jer su daleko od odrasle formirane osobe. Ozbiljno?srednjoskolac je daleko do odrasle formirane osobe.
Ja sam zaokružila "Ne", iz ovih navedenih razloga, zdravlje i sl., ali sam se predomislila. Tako da anketa nije tačna.Ubedljiva većina je glasala, šta sad tu mogu kad ste fizičari Č![]()
Ne treba.Treba da budeo opciono. Pa ko hoće.
Nisi obrazložila zašto, tako da se slažem sa tobom, pošto se radi o prostoj većini ČNe treba.
Ja se izvinjavam, ali kad vas par citam..cak i pisani odgovori su vam metiljavi i razmazeni.
Ako skolski program nalaze da se danas igra kosarka, pa igrace ce. U cemu je problem?Znači ne bi te bilo blam da goniš srednjoškolce da jure loptu. Jer su daleko od odrasle formirane osobe. Ozbiljno?
Verovatno. Ali upravo o tome je tema. Da se na fizičko ubuduće ne gleda kao na pravi predmet.Ako skolski program nalaze da se danas igra kosarka, pa igrace ce. U cemu je problem?
Verovatno u tome sto se na fizicku kulturu ne gleda kao na pravi skolski predmet.
Jer i nije.Ako skolski program nalaze da se danas igra kosarka, pa igrace ce. U cemu je problem?
Verovatno u tome sto se na fizicku kulturu ne gleda kao na pravi skolski predmet.
Slažem se! Mrzila sam fizičko zbog presvlačenja, smrdljivih svlačionica i stalno izmišljala razloge što ne mogu biti aktivna na času. Onda mi je prof. na polugodištu rekao: slušaj šmizlo, ja sam oborio na popravni jednog Bregu, jednog Lošu, nemoj ni da sanjaš da tebe neću! I fakat me obori lik na polugodištu, morala usmeno odgovarati, seminarski o skijaškim disciplinama pisati da popravim 1![]()
Nikako. To je jedan od najvaznijih "predmeta", uslovno receno, narocito sada u eri kompjutera i manje pokretljivosti dece.Najbesmisleniji predmet u školi. Sad navodno služi da se deca razvijaju, zdravo žive i slično a u reali, tokom časa sport upražnjavaju samo oni koji ga i privatno treniraju i vole dok je ostalima to veliko gubljenje vremena, prilika za hvatanje zjala i slično... Mislim da je krajnje vreme da se uvede kao izborni predmet i da prekinu da se maltretiraju deca beskorisnim glupostima.
U skolu si isao u nekom manjem mestu?Fizičko u školi je uglavnom bilo daju nam loptu da se istrčimo, posle idem znojav na ostale časove a u rancu mi srmdljive čarape i majica dok ne dođem kući. Imao sam priču sa poznanicima skoro, i dalje je tako barem po školama koje njihova deca pogađaju. Bespotreban predmet u kojem se plan i program ne sprovodi niti za isti ima uslova.