Ukinuti fizičko kao obavezan predmet u školama?

Da li ste za ukidanje fizičkog vaspitanja kao obaveznog predmeta?

• Da

glasova: 5 8,8%
  • Ne

glasova: 49 86,0%
  • Samo u srednjoj školi, u osnovnoj da ostane obavezno

glasova: 3 5,3%

• Ukupno glasova
    57
Razlika je u tome što bi trebalo motivisati dete da se potrudi da dobije i 3, prilagođavanjem zadataka , pristupom u nastavi koja će motivisati i takvu decu .Sve je do nastavnika koji želi da se potrudi da od dece izvuče maksimum.
Кад даш писмени из математике, сви морају да раде исто.

Кад даш писмени из математике, сви морају да раде исто.
E zato pismeni ne bi trebalo da bude presudna ocena iz bilo kog predmeta. Cele godine dete radi i onda ima taj jedan kiks iz ko zna kog razloga i ta ocena bude presudna, ja nikako nisam za to.

Иначе, све сам учинила да ми и деца буду способна а не метиљавци који се грозе физичког. Пливање, бицикл, ролери, клизање, ништа ми није било тешко. Зими на санкање па мокри дођу кући.
Moj sin je prof košarkaš, tako da sam ja uvek za fizičko v.

Kad sam ja išla u gimnaziju (ne tako davno) iz matematike si mogao da biraš zadatak-po ocjeni. Izvede te na tablu, kažeš ja bih za 2, dobiješ zadatak koji uradiš bez greške i dobiješ 2. Tako za 3, 4, 5.
Nije ni to loš način, svako ima priliku da dobije ono što misli da može da nauči .

Kad sam ja išla u gimnaziju (ne tako davno) iz matematike si mogao da biraš zadatak-po ocjeni. Izvede te na tablu, kažeš ja bih za 2, dobiješ zadatak koji uradiš bez greške i dobiješ 2. Tako za 3, 4, 5.
Код нас није било тако. Била сам одличан ђак али математику нисам могла да смислим (тј алгебру) и вечито сам вукла двојке, једино ме геометрија спасавала. Из ње добијем 5 а интеграли, лимеси и диференцијали - ни дан данас не знам шта су.

Najbesmisleniji predmet u školi. Sad navodno služi da se deca razvijaju, zdravo žive i slično a u reali, tokom časa sport upražnjavaju samo oni koji ga i privatno treniraju i vole dok je ostalima to veliko gubljenje vremena, prilika za hvatanje zjala i slično... Mislim da je krajnje vreme da se uvede kao izborni predmet i da prekinu da se maltretiraju deca beskorisnim glupostima.

YYrk9kqTURBXy9lZjFlNGI3NzVjZTM1MWEyMjgzODY2OTNhMGNmNTgyZS5qcGVnkZMCzQSwAN4AAaEwAQ
Da se uvede svakodnevno čas fizičkog vaspitanja

Back