Ukidanje fejsbuka

ma znam, al mislim da nisi skontao sta sam htela da kazem.. :mrgreen::p

gledaj, zar nije malo cudno da tako neki frajer vrh vrhova ima samo jednu sliku xD kao fora nije fotogenican i zbog toga nece da stavlja slike, a na toj 1 izgleda extra...mislim.. :lol:

Pa to, pa to... :lol:

Mozda je narcis i misli da ni na jednoj drugoj slici ne ispadne toliko dobar kao sto je u rl...:per:

ma znam, al mislim da nisi skontao sta sam htela da kazem.. :mrgreen::p

gledaj, zar nije malo cudno da tako neki frajer vrh vrhova ima samo jednu sliku xD kao fora nije fotogenican i zbog toga nece da stavlja slike, a na toj 1 izgleda extra...mislim.. :lol:

Tako sam ja jednu klinku ali bash klincezu sa juga spamprchio samo tako... Na Bgd kafeu, profil mi bio za flejmovanje onih nesretnica koje su kačile fotke da steknu samopouzdanje kako bi drzale neku cenu posle u zivotu
Imao sam neku fotku manekena jednu jedinu :hahaha:
E bila je to najludja zima u mome zivotu, sajt je padao kakav haos smo napravili od posecenosti :mrgreen:

a sto bi ga unistavali(gasili)?........bolje da da taj neko ko ima fb nauci da se kontrolise i da zna odredjeno vreme koje treba da provede na fbu.........jer i ako favebook bude ugasen bice neka druga drustvena mreza na kojoj ce deca ljudi provoditi isto toliko vremena koliko su i na fbu...........

a sto bi ga unistavali(gasili)?........bolje da da taj neko ko ima fb nauci da se kontrolise i da zna odredjeno vreme koje treba da provede na fbu.........jer i ako favebook bude ugasen bice neka druga drustvena mreza na kojoj ce deca ljudi provoditi isto toliko vremena koliko su i na fbu...........

jos si mala:mazi:
skontaces vremenom da postoji svet a i zivot van fejsbuka,interneta,drustvenih mreza i sajber kurceva

Tako sam ja jednu klinku ali bash klincezu sa juga spamprchio samo tako... Na Bgd kafeu, profil mi bio za flejmovanje onih nesretnica koje su kačile fotke da steknu samopouzdanje kako bi drzale neku cenu posle u zivotu
Imao sam neku fotku manekena jednu jedinu :hahaha:
E bila je to najludja zima u mome zivotu, sajt je padao kakav haos smo napravili od posecenosti :mrgreen:
:mrgreen:

Kad ono mushkarac :mrgreen:

Ma jok, ali je stidljiva do bola, potpuna suprotnost ponasanju sa FB-a...
Ocekivano, realno :lol:
ce da vidimo, dal ce bidne nesto

911s [SK];16888234:
Ja sam postao izuzetno alergičan na ljude koji Facebook smatraju nezaobilaznim delom svog života :neutral:

Razumem te :/
Mene nervira kada neko odbije da izadjemo napolje, na cepi, ili tako nesto, jer umesto toga, radije bi bio/la na Facebooku... :neutral:

Back