Aurora
Zainteresovan član
- Poruka
- 245
Fejs se ne ukida...A li bih ja vise volela da se ukine,jer smara i ljudi postaju mnogo zavisni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ovo novo sto sad svi smaraju!
✩Razgovor?
✩Izlazak?
✩Poljubac?
✩Zagrljaj?
✩Prijateljstvo?
...✩Broj telefona?
✩Dopisivanje?
✩Bockanje?
✩Ti si meni?
✩Tvoj profil posjećujem
✩Na tebe pomislim?
✩Nerviraš me?
✩Volim te?
✩Mrzim te?
✩Slika na profilu ?
✩Šta mi se sviđa na tebi/kod tebe?
✩Ti si tako ?
✩Prava osoba za tebe je?itd. xD
Lajk pa saznaj..
Ja sam jedan od prvih koji je otvorio face, mislim 2004 godine... Brate žive dushe nije bilo sem jednog ortaka... On meni, sta ima, ja njemu nista... Kad ces nazad? Nemam pojma![]()
Pored krstarice stvarno nema potrebe za facebook-om...![]()
Krstarica je vise virtualna realnost, realno.
Upravo sam obrisao face![]()
Ukida se Facebook
"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."
Napokon... Verujete li u ovo?Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...
Evo kad prasling kažeda nije tog fejsa, ništa ne bi bilo javnomhmmm
Fejs je poslednjih par godina leglo hoshtapleraja i zgubidanjenja, mesto na kome ces da ostanesh bez ribe ili slično. Mesto na kome može i dobro da se zaradi preko naivnih![]()
Ja sam jedan od prvih koji je otvorio face, mislim 2004 godine... Brate žive dushe nije bilo sem jednog ortaka... On meni, sta ima, ja njemu nista... Kad ces nazad? Nemam pojma![]()