uhvaceni na delu :D

...he, a od jedne moje drugarice brata drugar imao sestru chijeg je brata drugar skidao curu u svojoj momachkoj sobi i onako klakno pred njom da joj otkopcha farmerke i uleti baba u sobi i sve pogleda ga i kazze " pichkolizac" i izadje...:rumenko:

U seksu nisam, ali tokom petinga i slicnih akcija jesam... vise puta... ali jednom je bilo narocito neprijatno... bili smo bas krenuli oboje goli pod tus i bili u hodniku (vrata spavace sobe i kupatila su preko puta+nije bilo zakljucano, jer se kluc prethodno zaglavio u kvaci, a nikog nismo ocekivali ni u najmanjem procentu sansi), kada je vrata otvorila osoba kojoj vise ne smem ni da pogledam u oci...

Ah te neprijatne situacije...
Da li vas je neko nekada zatekao tokom seksa sa deckom/devojkom??? :rumenko:
Kako je to izgledalo?? :whistling:

Nije mi se to desilo...Ali mi se desilo da mi skinhed upadne u WC taman kad sam skinula gacice...I umesto da ode pola sata mi je kucao na vrata i izvinjavao se... Precutala sam to decku koji je inece stajao svega desetak metara od WCa...

Mada desilo mi se da sam se jednom valjala sa deckom po krevetu u njegovoj sobi i da sam ga pitala jel zakljucano i on je rekao ma nije nema nikoga kuci...i ja sam ga molila da ustane i zakljuca i cim je okrenuo kljuc u bravi neko je posao da udje...Tako da je to bilo za malo...

jeste :rumenko:
Bilo je to na nekoj svadbi,malo monotonoj i tako smo odsetali do kola koja su bila parkirana u mraku i mislili smo da nema sanse da neko prodje tuda i naravno prosao je neki decko,zastao i GLEDAO,cak je i rukom razmazao zamagljena stakla (crnjak) i kada smo skapirali da nas gleda,pravili smo se da se nista nije desilo.
Posle je bio problem vratiti se u salu i proci pored silnih svatova i nn mladica :eek:
Imam utisak da je 150 zvanica znalo za to (ali na svu srecu poznajem samo par njih ) :mrgreen:

Back