Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa šta sad - Nemanjiće rađale uglavnom Bugarke .. A Dragutin , otac Jelisavetin, je bio katolik , njega je mlađi Milutin istisnu sa srpskog prijestolja,
Dragutin je od punca/tasta mađarskog kralja Ladislava IV dobio zemlju ,uz ostalo sjeveroistočnu Bosnu ..
Srbija je ljiljane (2 kom) utakla u 19. vijeku , na osnovu Tvrtka , jer je on unuk Jelisavetin .. a naš bio još u Srednjem vijeku ..
Nema potrebe da se šaltamo , islam je integrativna religija , islam priznaje sve Poslanike prije Muhammeda a.s. - u nizu su Mojsije/Musa a.s. i Isus/Issa a.s. ..

Зашто лажеш када су биле углавном из Византије?
Па ако је био ваш био је и наш.
Одлично, драго ми је да клањате и Марији.

Mene interesuje tvoja primjena ..
Ko tebe kamenom , ti njega - jel sjekirom ?
Kad ti udare šamar , šta ti - jel šakom ?

Hehe, e tu i jeste ponetna ucenja kroz veru,kao i shvatanje samih znacenja :)

Tumacenje za koja si pitala kao i mnoga druga, imaju i ogranicenje primene,i odnose na "bliznjega svog" sto isto moze pogresno da se protumaci,ali u sustini se odnosi na PORODICU i clanove PORODICE.
Moze se primenjivati i u sirem pojmu drustvenih zajednica,ali to se treba znati prepoznati. :)

Ko mene kamenom ja njega hlebom.
U ovom slucaju se primenjuje pravilo do 3 x.

Ako ti udati samar, ti okreni i drugi obraz.
U ovom slucaju tice se porodice. I u slucaju zivotne opasnosti.

Hehe, e tu i jeste ponetna ucenja kroz veru,kao i shvatanje samih znacenja :)

Tumacenje za koja si pitala kao i mnoga druga, imaju i ogranicenje primene,i odnose na "bliznjega svog" sto isto moze pogresno da se protumaci,ali u sustini se odnosi na PORODICU i clanove PORODICE.
Moze se primenjivati i u sirem pojmu drustvenih zajednica,ali to se treba znati prepoznati. :)

Ko mene kamenom ja njega hlebom.
U ovom slucaju se primenjuje pravilo do 3 x.

Ako ti udati samar, ti okreni i drugi obraz.
U ovom slucaju tice se porodice. I u slucaju zivotne opasnosti.

Ukratko - ne bi ti smetala energična i dominantna žena ..

Зашто лажеш када су биле углавном из Византије?
Па ако је био ваш био је и наш.
Одлично, драго ми је да клањате и Марији.

Malo ti pregledaj .. ima do kralja Dušana 2-3 matere Bugarke u nizu, a i on oženio Jelenu Bugarsku ..
U islamu je zabranjeno idolopoklonstvo , samo se Allahu moli i obraća ..

Malo ti pregledaj .. ima do kralja Dušana 2-3 matere Bugarke u nizu, a i on oženio Jelenu Bugarsku ..
U islamu je zabranjeno idolopoklonstvo , samo se Allahu moli i obraća ..

Има их са више жена јер је такав био обичај у Средњем веку због политике. Погледај мало боље па ћеш видети да Византија доминира.
Онда, скидајте љиљане.

Čovječe vi ste nafabrikovani od sredine 19. vijeka , u BiH od početka 20. vijeka od onih kojih su se zatekli u pravoslavlju, ili drugih koje ste tada asimilirali , kako vam više ne dosadi ponavljati te gluposti kako su svi Srbi ..

mislim da sam ti odlicno pokazala ko je fabrikovan i ako nastavis prijavicu te adminima...pa ti vidi na svojim muslimanskim, arapsko-turskim forumima da razmenjujete slicice i bajke...

Poslednja izmena:
Има их са више жена јер је такав био обичај у Средњем веку због политике. Погледај мало боље па ћеш видети да Византија доминира.
Онда, скидајте љиљане.

Jok , Bugarska .. tad ste se otimali Vizantiji , Bugarska je ranije počela ..

General doveden u Lazarevo iz strane države
Ratka dovezli na hapšenje!!![/COLOR]
Subota - 28.05.2011
Mladić je iz jedne istočnoevropske zemlje, gde je bio sklonjen, u Lazarevo doveden po sopstvenoj želji, svega nekoliko dana pre nego što će zvanično biti lišen slobode. Inače, sve vreme “skrivanja” bio je pod nadzorom. Pregovore o predaji su u ime generala vodili Mladićevi poznanici, bivši pripadnici naše obaveštajne službe, a u posao su pored BIA bile uključene i dve strane obaveštajne agencije - obaveštajci zemlje u kojoj se skrivao proteklih godina, ali i jedna zapadna služba, tvrdi izvor “Alo!” upućen u detalje hapšenja.
http://www.alo.rs/vesti/38889/Ratka_dovezli_na_hapsenje

Хапшење по истом рецепту као и Готовина!
Страни фактор је имао Младића давно у рукама и служио им је као средство изнуде. Ко зна нашта је Србија све пристала док јој није речено: ,,А сада је доста''. Ко зна, можда ћемо морати да се грлимо и љубимо са онима који су нас клали и убијали 90-тих.Можда је и то услов за одлазак у ЕУ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back