gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Па и ти хоћеш.Нон стоп висиш овде,уместо да одеш на женски подфорум и смараш њих.Samo što žene hoće da su muškarci , jel'de ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па и ти хоћеш.Нон стоп висиш овде,уместо да одеш на женски подфорум и смараш њих.Samo što žene hoće da su muškarci , jel'de ..
Pa šta sad - Nemanjiće rađale uglavnom Bugarke .. A Dragutin , otac Jelisavetin, je bio katolik , njega je mlađi Milutin istisnu sa srpskog prijestolja,
Dragutin je od punca/tasta mađarskog kralja Ladislava IV dobio zemlju ,uz ostalo sjeveroistočnu Bosnu ..
Srbija je ljiljane (2 kom) utakla u 19. vijeku , na osnovu Tvrtka , jer je on unuk Jelisavetin .. a naš bio još u Srednjem vijeku ..
Nema potrebe da se šaltamo , islam je integrativna religija , islam priznaje sve Poslanike prije Muhammeda a.s. - u nizu su Mojsije/Musa a.s. i Isus/Issa a.s. ..
Mene interesuje tvoja primjena ..
Ko tebe kamenom , ti njega - jel sjekirom ?
Kad ti udare šamar , šta ti - jel šakom ?

Samo što žene hoće da su muškarci , jel'de ..
Hehe, e tu i jeste ponetna ucenja kroz veru,kao i shvatanje samih znacenja
Tumacenje za koja si pitala kao i mnoga druga, imaju i ogranicenje primene,i odnose na "bliznjega svog" sto isto moze pogresno da se protumaci,ali u sustini se odnosi na PORODICU i clanove PORODICE.
Moze se primenjivati i u sirem pojmu drustvenih zajednica,ali to se treba znati prepoznati.
Ko mene kamenom ja njega hlebom.
U ovom slucaju se primenjuje pravilo do 3 x.
Ako ti udati samar, ti okreni i drugi obraz.
U ovom slucaju tice se porodice. I u slucaju zivotne opasnosti.
Ukratko - ne bi ti smetala energična i dominantna žena ..

Zene gledam kao zene, deo naseg zivota, nase duse, nasa lepota i ljubav, smisao zivota
Zasto bi smetala?![]()
Pa nizašto .. sve stvar izbora ..
Zena treba biti dominantna u svojim delima,kao ZENA, a ne na recima, pogotovo kad to ne bi trebalo![]()
Čekaj sad, jel važi ili ne važi ono za šamar ?

Зашто лажеш када су биле углавном из Византије?
Па ако је био ваш био је и наш.
Одлично, драго ми је да клањате и Марији.
Vazi naravno. Samar niko ne zasluzeno ne dobija.
Ako si zena, i ako si iskrena, znas da zene nemogu bez grubosti,sve!
Zene same zahtevaju da u pojedim trenucima osete grubost sa muske strane.![]()
Malo ti pregledaj .. ima do kralja Dušana 2-3 matere Bugarke u nizu, a i on oženio Jelenu Bugarsku ..
U islamu je zabranjeno idolopoklonstvo , samo se Allahu moli i obraća ..
Ne izlazim sa vlasima ..
Ukratko - ne bi ti smetala energična i dominantna žena ..
Čovječe vi ste nafabrikovani od sredine 19. vijeka , u BiH od početka 20. vijeka od onih kojih su se zatekli u pravoslavlju, ili drugih koje ste tada asimilirali , kako vam više ne dosadi ponavljati te gluposti kako su svi Srbi ..
Ma šta nas bolan to briga , da vas je -(minus) 33% za BiH .. znate li šta ste potpisali u Dejtonu , zar mislite da ćete u miru nastaviti gdje se ratom stalo ..
Има их са више жена јер је такав био обичај у Средњем веку због политике. Погледај мало боље па ћеш видети да Византија доминира.
Онда, скидајте љиљане.
Има их са више жена јер је такав био обичај у Средњем веку због политике. Погледај мало боље па ћеш видети да Византија доминира.
Онда, скидајте љиљане.
a zasto biste vi ziveli u istoj zemlji sa krvnim neprijateljem??
Danas ima takvih slucajeva mnogo. Malo zena postuje porodicu, pogotovo muza.![]()
Mi draga moja nemamo rezervnu zemlju , nego jednu jedinu , i imamo namjeru da je čuvamo , jer je to naša zemlja ..