M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
A uopšte nisu gadljivi, pa ti vidi.![]()
uh ...sta da ti kazem kada ti je sve jasno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A uopšte nisu gadljivi, pa ti vidi.![]()
jevreji se ne mesaju sa siksama...toliko si mogla da naucis od svojih domobrana u familiji...ili su klali samo onako?
jos nesto sto zamisljas..ili sanjas....posto je vec neko vreme za halucinacije...kod tebe..
znam ja da su u Bosni lekovi skupi...ali kod tebe to bi trebalo da socijalno pokriva...ipak je tezak slucaj u pitanju...
Da , vidjeli smo kako vam je dosta .. napraviste li Veliku Srbiju .. ko je logore, ubistva , silovanja , mučenja , etnička čišćenja mogao zamisliti u Europi na kraju 20. vijeka .. ima vas dosta koje bi trebalo podrgnuti kolektivnom liječenju od Kosovskog mita ..
ne zao je meni sto ste vi zaostali za turcima kada su pakovali pinkle, jer cak ni oni nisu hteli da vas odvedu sa sobom...a Srbi su tu ziveli i zivece...i pitanje je vremena kada ce ziveti u samostalnoj drzavi...
Ti reče da se ne bi miješala sa muslimanom , pa me zanima bi li sa Jevrejem .. mislim zbog primjedbe koju su uz to navela ..
vidim da kod tebe ni individualno lecenje nije dalo rezultate...prema tome...setaj na turske forume....
Ako , ako .. samo nisi uspjela savladati ijekavski .. ili su te ko Karadžića naknadno ekavizirali ..
A vas baš vodili svukuda ..
Pa kad već samoinicijativno komentarišeš što ne bi do kraja .. a ti si ženskog roda , i taj tvoj komentar ne priliči ženskoj osobi , iako si na forum anonimana ..da ti se ne bih ispovedala mozda....a?
A vas baš vodili svukuda ..

Šetaj ti , stalno su ti Turci u pameti .. da nisu geni ..
zamisli, cak i nas.... a vas...ne...smrc....
Pa kad već samoinicijativno komentarišeš što ne bi do kraja .. a ti si ženskog roda , i taj tvoj komentar ne priliči ženskoj osobi , iako si na forum anonimana ..
izgleda da te je šovinizam previše emancipovao ..
Ne. Oni su od nas dobili nogu u dupe.![]()
Mi bili statični , a vi svakako nomadi ..
Mi bili statični , a vi svakako nomadi ..

ne, turci kao ti su stalno na ovom forumu...
to sa bilo cijom pamecu nema veze...nazalost...
da se ima pameti, ne bi vas toliko raskalasnih bilo na ovom forumu...
kao i od svih zemalja koje su nasilno osvojili, ali kome to pricati...
vi bili gladni i promenili veru...po ko zna koji put....
ma jeli ti izgleda??...jao...strasno mi je bitno sta i kako tebi izgleda....
Vlahinjo , Turci su otišli ima tome stotinu godina .. ali možda da se sad vrate - stalno ih spominjete , pa im se štuca ..
A tebi smeta raskalašenost .. ko bi rekao ..
Koje to zemalje nasilno osvojiše , ja'na ne bila .. ti vaše despotije računaš u neku zemlju .. e tugo ..
Pa znaš da si bila katolkinja prije nego su te popravoslavili ..

Pa znaš da si bila katolkinja prije nego su te popravoslavili ..