Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ајде ***** на испирање, па на хахџилук у Сребреницу, мало да арлаучеш....Ebo te bosnjo haha
aj saberi si poceo si gluposti da pises![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ***** на испирање, па на хахџилук у Сребреницу, мало да арлаучеш....Ebo te bosnjo haha
aj saberi si poceo si gluposti da pises![]()
Неколико пута сам тврдио али без прецизне потврде (без Линка), да су Амери ставили шапу на Младића давно већ. Држали су га и уцењивали Србију док нису ,,завршили посао'' на који Србија није пристајала. Значи, добијен је српски пристанак и ево Младића по истом рецепту као и са Готовином. Само сам ја очекивао ,,испоруку'' негде око Хан Пијеска.
То да Србијом вршљају аагенти ЦИА и МИ-6 зна већина Срба. Још Вук Драшковић, са позиције Министра спољних послова, је потписивао са Америма нека документа о дозволи овим агентима да вршљају Србијом.Наводно пролаз војним конвојима на КиМ и са КиМ ако загусти.
Вук је то урадио да би спасио гузу од Хашког трибунала, за дела његове гарде 90-тих.
Еј,Србијо шта си изнедрила!?
Ma pitaj kanadjane za hrvata i medacki dzep,bice ti jos zanimljiviji njihov odgovor...

Budite dostojanstveni i dajte Mladica onijem zenama iz Srebrenice neka mu one sude...

Pogotovu ti je bilo zao 5 avgusta 1995. jel tako?
a sta je to srbija iznedrila......neznalici? to djubre , vuk draskovic, nema veze sa srbijom,.........kao uostalom i sva djubrad cija su imena aktuelna u srbiji u zadnje dve decenije.
to *****, vuk draskovic je israla hercegovina a pravljen je u dupetu neke crnogorke......................
tel toliko da znas gde govna dolaze na svet
Znaci slazes se s tim da je gotovina zlocinac a oluja uzdruzena zlocinacka akcija?Naravno da mi je bilo žao djece, staraca, nemoćnih itd. Onih koji su bili pod oružjem mi nije bilo žao.
Naravno da mi je bilo žao djece, staraca, nemoćnih itd. Onih koji su bili pod oružjem mi nije bilo žao.

Znaci slazes se s tim da je gotovina zlocinac a oluja uzdruzena zlocinacka akcija?
Znaci i ti smatras da je Srebrenica bila "legitimna redarstvena akcija" VRS.![]()
![]()
Masovno strijeljanje zarobljenika nije u redu.
U ratu ljudi ginu. Ako se neko ubije u borbi, znači ti pucaš na mene ja na tebe to je OK. Masovno strijeljanje zarobljenika nije u redu.
U ratu ljudi ginu. Ako se neko ubije u borbi, znači ti pucaš na mene ja na tebe to je OK. Masovno strijeljanje zarobljenika nije u redu.

Da da, ovde kad je potegnuto pitanje Srebrenice i spomenuta rec "genocid" .... Prime Minister Stephen Harper je stavio Veto i sva prica je zavrsena.
http://www.allvoices.com/contributed-news/6162790-canadian-prime-minister-vetoes-srebrenica-resolution
![]()
![]()
.... nemoj tebra vise molim te, pa gde u Kanadu da sumnjas
![]()
Znaci onih 2500 ubijenih civila u oluji nisu masa? Mora da postoji po vama hrvatima neka brojka kad grupa ljudi postaje masa![]()
u oluji nije ubijeno 2500 civila

Ха, ха, ха могу мислити како је твоја бошњачка душа пропатила зарад тога!Hahaha tako pravadas sebe sto si smugnuo u drzavu koja je ucestvovala u bombardovanju srbije...lol
negiranje zločina po propisima krstarice znači ban![]()
А по усташким логорима?
samo nepismen čovjek nemože vidit da u mom postu zločin nije negiran