Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta Srbija dobija hapsenjem bolesnika....

Hapšenje Mladića prodrmalo Berzu
Izvor: B92, Beta

Beograd -- Hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića ohrabrilo je investitore da ulažu u Srbiju, pa je promet na Beogradskoj berzi dostigao 220,2 miliona dinara.

Investitori koji trguju na berzi vest o hapšenju Ratka Mladića, shvatili su pre svega kao poruku da će se Srbija sada mnogo brže kretati ka Evropskoj uniji i da se samim tim mogu očekivati bolja privredna kretanja i bolji rezultati kompanija čije se akcije kotiraju na domaćem tržištu kapitala.

Reakcije investitora pozitivno su se odrazile i na indeks najlikvidnijih akcija Belex15 porastao koji je porastao za 2,67 odsto, na 811,52 poena, što je drugi najveći skok od počekta godine, a opšti Belexline je ojačao za 1,71 odsto, na 1.470,75 poena.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=05&dd=27&nav_id=514912
Koliko treba da budeš glup pa da postaviš ovakvu nebolozu od vesti? Pa da još napišeš taj komentar, bolesnik, ubeđen da nekoga podjebavaš a pameti nigde

438426_04-7.jpg

Pazi ovo stvarno Ratko, sat i prsten su tu.
A ovaj dekica uopste ne lici na njega.

Mislim, nisi me baš nasekirao tim Kosovom... :roll:

Не секира те окупација и прогон становништва са дијела територије, не секира те селективна примјена правде и непроцесуирање злочина над српским народом у Хагу итд...

Мислим оно...извини ако сам прегруб али само будали је све равно. Или овиснику коме је олакшан приступ дрогама благостање...;)

Iskreno, boli me ****** gde je uhapšen, bitno je da će morati da odgovara i položi račune, a mi možda uhvatimo priključak za EU... :bye:

Uhapsiše Slobu pa su obećavali brda i doline. I šta bi? Pa prije par godina i Karadžića pa opet nikom ništa. Koliko čovjek mora biti naivan da bi vjerovao u neke stvari. Mada u Srba se uvijek nađe poneko ko bi prodao i rođenu majku ( a ne državu ) za evriće,dolare i slične valute.

Što je nemate muda palit stranaćke zastave

Ima dovoljna količina hrvatskih, zasad .

Prosvjednici u Novom Sadu su se, nakon što su kamenjem zasuli Regionalni ured Demokratske stranke, sukobili s policijom. U tim sukobima su ozlijeđena dva prosvjednika. Radio televizija Vojvodine je izvijestila i da su prosvjednici sa zgrade kazališta skinuli hrvatsku zastavu

Не секира те окупација и прогон становништва са дијела територије, не секира те селективна примјена правде и непроцесуирање злочина над српским народом у Хагу итд...

Мислим оно...извини ако сам прегруб али само будали је све равно. Или овиснику коме је олакшан приступ дрогама благостање...;)

Vidi, ravno ili ne ravno, ništa se tu više ne može uraditi...

Ako ne odyebemo ono što nam je smetnja, izgubićemo još ono malo što je ostalo... Zabole me za Mladića i Kosovo... Srbija opstaje i živi samo u Beogradu, ostalo je već odavno mrtvo, sam je pitanje ko će i kad da pokupi ostatak...

I dok me ti teraš da se bavim Kosovom i Mladićem, ja bih više voleo da se bavim Vranjem, Leskovcem, Zaječarom i Kladovom...

Uostalom tog Mladića bi ja odma sad prebacio u Banja Luku, pa se vi tamo ebite sa njim...;)

Vidi, ravno ili ne ravno, ništa se tu više ne može uraditi...

Ako ne odyebemo ono što nam je smetnja, izgubićemo još ono malo što je ostalo... Zabole me za Mladića i Kosovo... Srbija opstaje i živi samo u Beogradu, ostalo je već odavno mrtvo, sam je pitanje ko će i kad da pokupi ostatak...

I dok me ti teraš da se bavim Kosovom i Mladićem, ja bih više voleo da se bavim Vranjem, Leskovcem, Zaječarom i Kladovom...

Uostalom tog Mladića bi ja odma sad prebacio u Banja Luku, pa se vi tamo ebite sa njim...;)

Примитивно и заостало размишљање. Суверенитет и цјеловитост једне државе се не брани у дубокој унутрашњости, да не говоримо о ретардо-дебилним методама типа " ма дај бре сада шта даш, ко 'ебе дубљу анализу последица онога што радимо"....

Мислим није проблем то твоје размишљање већ само утврђујемо исправну дијагнозу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back