Ma jok, bre, u*****o se na stolici u gacama hahah
Ja samo znam da oni koji su najglasniji u ruganju drugom, da upravo oni imaju isti problem....................daklem, koliko puta si se usrao u gace papcino
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, bre, u*****o se na stolici u gacama hahah
Kakvo dostojanstvo za nekoga koji je naredio streljanje 8000 ljudi?
.... pa oni ce njemu orden da daju
rekoh jos samo da josipovic nahvata generale odavno zrele za resetke i nize od njih...pa cak i kuvare koji su se udruzili kuvajuci za zlocinacku krstasku rvatsku vojsku i paravojsku .............i to je to !![]()

Budite dostojanstveni. Moguće je da se čovjek koji je doživio moždani udar ne može kontrolirat i ta stvar svakako nije za sprdnju.
Ало бре шиФтару, престани да кандишеш са тим репубЉик и поЉитичар...Kad osobi nedostaje Moralnih vrednosti onda pocinje sa napadima.
Nigde u mom postu nije receno o NDH, ako malo procitas bolje govori se KAKO SE DOBIJA CIKLUS ZVAN OSVETA.
Posto radim sa ljudima koji su doziveli ratne traume ili ti na Engleskom POST TRAUMATIC STRESS DISORDER kako ovde u SEVERNOJ AMERICI tako i po svetu, mogu samo da kazem da si TI UPRAVU.
SAMO ti uzivaj u Blagodeti produkta TVOJIH POLJITICARA ( to se odnosi i za druge rePUBLJIK- a ne mogu reci ni BANANA Drzave jer su BANANE VELIK KOMAD, POSTOJE MINI<MINI BANANICE)
a ja cu iz daljine da citam nekad divne postove a i one koji pozivaju za osvetama.
Sve najbolje ti zelim![]()

Ne mrdaš ti iz kanade već 20 godina jer bi izgubio socijalnu pomoć koju redovno junački i herojski primaš tamo![]()
.... nego jesi potrosio onaj humanitarni paketic od proslog meseca, da saljem opet У Канади се даје социјала 20 година???Ne mrdaš ti iz kanade već 20 godina jer bi izgubio socijalnu pomoć koju redovno junački i herojski primaš tamo![]()
Dobro de, kad brišeš zbog nedozvoljene pogrdne ali nadasve ispravne reči
Evo ovako je onda ispravno rečeno:
Pazi ovog Bošnjaka,
na tri strane ima analnu fiksaciju!
![]()
Previše si opsjednut Hrvatima dječače.
Nije ti Josipović Tadić.
Neće on svoje hapsit ne brini.![]()

Nadam se da je vest tacna, i da cemo konacno biti oslobodjeni tog odvratnog tereta koji nam nije dao da kao drustvo i drzava idemo napred!
Povlacim vecinu stvari koje sam rekao na racun (ne)sposobnosti nase policije![]()

У Канади се даје социјала 20 година???![]()

nema ko sa vama nije opsednut , svakom ste krpena lutka za zabavu
nije !? ohohoh...josip je vec bio (generali ti ) , i jos ce cekaj samo kad dodje vreme za to ...kad gospodar kine , josipovic se prehladi i izruci jos kojeg
nece 'apsiti ?! OCE ,OCE...jos ce u vas biti vrzinog kola![]()
On je svoje rek'o kad je trebalo![]()
А па онда је ко рањени Зоро, мозак и тако то....Daju invaldninu, a ja njega prijavio, pa mu svaki mesec saljem![]()
![]()
Budite dostojanstveni. Moguće je da se čovjek koji je doživio moždani udar ne može kontrolirat i ta stvar svakako nije za sprdnju.
Aha, genocid!
Zato tvoji kanadjani kad te pitaju odakle si saginjes glavu...jer spole tvog odgovora...sledi njihovo pitanje.. genocid?
***** не мере се направит геноцид над вами(ш'о би реко Аца гица)Aha, genocid!
Zato tvoji kanadjani kad te pitaju odakle si saginjes glavu...jer spole tvog odgovora...sledi njihovo pitanje.. genocid?
Čovječe uopće mi se ne da zamarat sa tobom. Ti si daleko najdosadniji forumaš ovdje.

....moram se malo vise socijalizirati sa vama rvatima , vi u coveku budite ono najbolje ....a, onda se ti i ja zezamo u pauzi Budite dostojanstveni i dajte Mladica onijem zenama iz Srebrenice neka mu one sude...

Budite dostojanstveni i dajte Mladica onijem zenama iz Srebrenice neka mu one sude...
***** не мере се направит геноцид над вами(ш'о би реко Аца гица)
Meni je žao bolesnih i nemoćnih ljudi ybg
Aha, genocid!