Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad osobi nedostaje Moralnih vrednosti onda pocinje sa napadima.:hahaha::hahaha:
Nigde u mom postu nije receno o NDH, ako malo procitas bolje govori se KAKO SE DOBIJA CIKLUS ZVAN OSVETA.:rtfm::rtfm::rtfm:
Posto radim sa ljudima koji su doziveli ratne traume ili ti na Engleskom POST TRAUMATIC STRESS DISORDER kako ovde u SEVERNOJ AMERICI tako i po svetu, mogu samo da kazem da si TI UPRAVU.:rotf::rotf:
SAMO ti uzivaj u Blagodeti produkta TVOJIH POLJITICARA ( to se odnosi i za druge rePUBLJIK- a ne mogu reci ni BANANA Drzave jer su BANANE VELIK KOMAD, POSTOJE MINI<MINI BANANICE):klap::klap::klap:
a ja cu iz daljine da citam nekad divne postove a i one koji pozivaju za osvetama.
Sve najbolje ti zelim:rtfm::rtfm::rtfm::bye::bye:
Ало бре шиФтару, престани да кандишеш са тим репубЉик и поЉитичар...
оди си у аЉбаниј па тамо балави о Љугославији.
Немој нас да смараш, ти си успео у животу!:hahaha::rotf::zcepanje:

Ne mrdaš ti iz kanade već 20 godina jer bi izgubio socijalnu pomoć koju redovno junački i herojski primaš tamo :mrgreen:

Gde si Mario 'rvatino moja :D .... sta ima, cujem ne izlazis iz kuce zadnja dva dana .... yebeno biti hrvat u BG danas, ha ;) .... sad cu da zovem Waltera da te nauci koju ustasku, tj. domoljubnu :mrgreen: .... nego jesi potrosio onaj humanitarni paketic od proslog meseca, da saljem opet ;)

Dobro de, kad brišeš zbog nedozvoljene pogrdne ali nadasve ispravne reči:D
Evo ovako je onda ispravno rečeno:

Pazi ovog Bošnjaka,
na tri strane ima analnu fiksaciju!
:lol:

Znači, ispada da je ustaša dozvoljena a balija nedozvoljena riječ .

Da mi je znati dokle će ovi "što im se naziv ne smije napisati" da budu pod zaštitom visokog predstavnika i moderacije na Krsti .

Previše si opsjednut Hrvatima dječače.

Nije ti Josipović Tadić. :lol:

Neće on svoje hapsit ne brini. :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:

nema ko sa vama nije opsednut , svakom ste krpena lutka za zabavu :mrgreen:

nije !? ohohoh...josip je vec bio (generali ti ) , i jos ce cekaj samo kad dodje vreme za to ...kad gospodar kine , josipovic se prehladi i izruci jos kojeg:klap:
nece 'apsiti ?! OCE ,OCE...jos ce u vas biti vrzinog kola :rotf::rotf::rotf:

Nadam se da je vest tacna, i da cemo konacno biti oslobodjeni tog odvratnog tereta koji nam nije dao da kao drustvo i drzava idemo napred!

Povlacim vecinu stvari koje sam rekao na racun (ne)sposobnosti nase policije :D
:dash: :dash: :dash: :dash:
Napred? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bravo. Iz tvog teksta se vidi da si zrtva propagandne masinerije, zapadnih sila.
Nas ``teret`` je kim. I Srbija nece u eu dok ne prizna tzv kosovo. Mladic i ostali razlozi su marginalni.

Ali ne treba ocajavati. Naci ce se neka prodana dusa, koja ce priznati kosovo, pa cemo onda u eu, i mozda dostignemo cak i bugarski standard. Ima lepo da nam bude.

nema ko sa vama nije opsednut , svakom ste krpena lutka za zabavu :mrgreen:

nije !? ohohoh...josip je vec bio (generali ti ) , i jos ce cekaj samo kad dodje vreme za to ...kad gospodar kine , josipovic se prehladi i izruci jos kojeg:klap:
nece 'apsiti ?! OCE ,OCE...jos ce u vas biti vrzinog kola :rotf::rotf::rotf:

Čovječe uopće mi se ne da zamarat sa tobom. Ti si daleko najdosadniji forumaš ovdje.

prijatelju zanima me samo od cega cemo to biti oslobodjeni i od koga.ova drzava nikada nece otici napred.masu puta su srbi izdavali srbe,istorija je to dokazala.njega nazivaju ratnim zlocincem,mozda jeste mozda nije.a sta cemo sa zlocinima koji su nacinjeni nad srbima?ko ce da odgovara za to i kako?zato bolje cuti u tom londonu i neizigravaj nekog patriotu iz beloga sveta

Čovječe uopće mi se ne da zamarat sa tobom. Ti si daleko najdosadniji forumaš ovdje.

nemoj se zamarat , mozak ti vec dozivljava trovanje sa elektricnim olujama sto ti glavu krase !

ja ,najdosadniji ! u pi-cku konja :sad2:....moram se malo vise socijalizirati sa vama rvatima , vi u coveku budite ono najbolje ....a, onda se ti i ja zezamo u pauzi

sikter.gif

Poslednja izmena:
da,uhapsen je.ja mu skidam kapu za sve sto je uradi.branio je srpski narod.zasto niko neodgovara za zlocine nad nama srbina a ako i odgovara zasto su kazne tako male?zasto je on vrsio genocid nad muslimanima i hrvatima?da li su ti isti muslimani i hrvati vrsili genocid nad srbima?e zemljo srbijo sta si dozivela.ovo je sram i stid za ceo narod.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back