Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неколико пута сам тврдио али без прецизне потврде (без Линка), да су Амери ставили шапу на Младића давно већ. Држали су га и уцењивали Србију док нису ,,завршили посао'' на који Србија није пристајала. Значи, добијен је српски пристанак и ево Младића по истом рецепту као и са Готовином. Само сам ја очекивао ,,испоруку'' негде око Хан Пијеска.
То да Србијом вршљају аагенти ЦИА и МИ-6 зна већина Срба. Још Вук Драшковић, са позиције Министра спољних послова, је потписивао са Америма нека документа о дозволи овим агентима да вршљају Србијом.Наводно пролаз војним конвојима на КиМ и са КиМ ако загусти.
Вук је то урадио да би спасио гузу од Хашког трибунала, за дела његове гарде 90-тих.
Еј,Србијо шта си изнедрила!?

a sta je to srbija iznedrila......neznalico? to djubre , vuk draskovic, nema veze sa srbijom,.........kao uostalom i sva djubrad cija su imena aktuelna u srbiji u zadnje dve decenije.
taj izmet, vuk draskovic, je israla hercegovina a pravljen je u dupetu neke crnogorke......................

tel toliko da znas gde govna dolaze na svet

Ma pitaj kanadjane za hrvata i medacki dzep,bice ti jos zanimljiviji njihov odgovor...

Dzaba im Mladic u Hagu, kad mi imamo generala Lewis MacKenzie-a :mrgreen:

910lewismackenzie.jpg

...ponos i dika naseg' naroda... :super:

:mrgreen:

a sta je to srbija iznedrila......neznalici? to djubre , vuk draskovic, nema veze sa srbijom,.........kao uostalom i sva djubrad cija su imena aktuelna u srbiji u zadnje dve decenije.
to *****, vuk draskovic je israla hercegovina a pravljen je u dupetu neke crnogorke......................

tel toliko da znas gde govna dolaze na svet

Во Македонија и околина.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back