mineral032
Obećava
- Poruka
- 84
Р А Д О В А Н К А Р А Џ И Ћ
Е ОВАКО СЕ ПИШЕ У СРБИЈИ
Е ОВАКО СЕ ПИШЕ У СРБИЈИ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne preterujem.
a evo i zašto.
da je Mladić bio u pitanju, to bi bio mnogo manji problem i jako drugačija situacija, u kojoj bih ja čak i tražio maksimalnu kaznu (nekog našeg suda naravno).
Radovan Karadžić je jedini lik koji je iole antikomunista (uz Šešelja), iz cele te Haške ekipe. lik kome je Sloba uveo sankcije, koji je uprkos svemu ulazio u konflikte na sve strane, lik koji nije sklon izdaji (što je trademark naših komunista od 41 nadalje. ja čak ozbiljno razmatram i ovu mogućnost dag a je Mladić ‘otkucao’, Ratko je komunistički general, i kao takav, bilo koji vid izdaje nije isključen) i jedina svetla tačka celog našeg udbaškog perioda od ’45.
on ni po koju cenu ne sme biti osudjen, jer bukvalno onda mogu da rade šta hoće sa Srbijom kao državom. sve mogu da mu (joj) napakuju. kao što su njemu već napakovali udbaške smicalice.
nekako me uopšte ne čudi što je ova garniture izručila (PRVO) Radovana, a tek onda (a pitanje je i da li će) komunistu Ratka.
Biće H-A-O-S!
Strašno veliki i bizaran dogadjaj. Jedan od većih u poslednje vreme. Sumanuto.
Neolevica uništava svakoga ko je sanjar, nosilac neke nade i-ili vere.
Е ОВАКО СЕ ПИШЕ У СРБИЈИ
Е ОВАКО СЕ ПИШЕ У СРБИЈИ
IDEM NA SPAVANJE...LAKU NOĆ...A MALO PORAZMISLITE DA NIJE U ŽIVOTU NAJVAŽNIJI STOMAK...NEGO MALO RAZMIŠLJAJTE O VIŠIM VREDNOSTIMA...NE DAMO TE BRATE RADOVANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
SUTRA SVI NA MITING...DO KONAČNE POBEDE...DOLE IZDAJNICI...
RADOVA N KARA DZIC......????????![]()
ne preterujem.
a evo i zašto.
da je Mladić bio u pitanju, to bi bio mnogo manji problem i jako drugačija situacija, u kojoj bih ja čak i tražio maksimalnu kaznu (nekog našeg suda naravno).
Radovan Karadžić je jedini lik koji je iole antikomunista (uz Šešelja), iz cele te Haške ekipe. lik kome je Sloba uveo sankcije, koji je uprkos svemu ulazio u konflikte na sve strane, lik koji nije sklon izdaji (što je trademark naših komunista od 41 nadalje. ja čak ozbiljno razmatram i ovu mogućnost dag a je Mladić ‘otkucao’, Ratko je komunistički general, i kao takav, bilo koji vid izdaje nije isključen) i jedina svetla tačka celog našeg udbaškog perioda od ’45.
on ni po koju cenu ne sme biti osudjen, jer bukvalno onda mogu da rade šta hoće sa Srbijom kao državom. sve mogu da mu (joj) napakuju. kao što su njemu već napakovali udbaške smicalice.
Strašno veliki i bizaran dogadjaj. Jedan od većih u poslednje vreme. Sumanuto.
Neolevica uništava svakoga ko je sanjar, nosilac neke nade i-ili vere.
.
Е ОВАКО СЕ ПИШЕ У СРБИЈИ
strašno je. gubimo se. nestajemo. utapamo se. velike promene.
Očigledno - radikalka !Ko je ta Radovanka Radzic???
Koje velike promene, ....
Utopili smo se mi još 1945 i nismo uspeli da izronimo, mada smo se ponadali...
[/B]
Yebote, kako se od obicnog preljubnika, okorelog kockara, obicnog prevaranta - satro nadrilekara, i ego manijaka , pravi sveti David.............
[/SIZE]
Ko je ta Radovanka Radzic???
iju Ljudmila si to ti na avataru !! kako si krasnaaaaaaaa !!! Koje si godiste i da li si mozda sama?![]()
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=50419Radovan Karadžić imao je ličnu kartu na ime Dragan Dabić, izdatu u Rumi, a istražni organi sumnjaju da je najtraženiji haški optuženik uzeo identitet Dragana Dabića, koji je rođen 1954., a poginuo 1993. godine u Sarajevu.
Još od Miloša, mi nemamo pravog vođu.e upravo to Dikane, osma sednica revisited, Mladić 'cinkari' Karadžića, Tito ubija Dražu čekićem u potiljak vol.2
strašno je. gubimo se. nestajemo. utapamo se. velike promene.
Još od Miloša, mi nemamo pravog vođu.
...
Očigledno - radikalka !![]()
Ne sporim da je bilo mnogo pametnih i dobronamernih i posle Miloša, ali vođe njegovog "kalibra" nismo imali.Kog Miloša....
Pre Miloša Obrenovića su bili Turci u Srbiji....Posle Miloša Obrenovića je bilo mnogo pametnih ljudi i političara
A nema razloga da se gleda u prošlost....Za sadašnjost su odgovorne sadašnje generacije...
Možda i jesam. I nije mi prvi put !Ne. Zajeb'o si se. Ta je Radodajka...