Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SPS U RASPADU ZBOG IZDAJE RADOVANA KARADZICA. Najstariji clanovi SPS-a napustaju SPS zbog izdaje!

---------

From: Jokic [mailto:jokic@inffo.net]
Sent: 10. jun 2008 12:56
To: glavniodbor@sps.org.yu
Subject: Poruka

Postovana gospodo!!! Zovem se Ranko Jokic iz ******* sam i clan sam SPS od 17.12.1990 god. br. clanske kartice: 0408***. Ucesnik sam rata 4 god. I sad dok ovo pisem muka mi je da pomenem ime Ivice Dacica, ali cu snaci snage da napisem par reci. Nije potrebno da vam pisem sta je sve DS uradio SPS-u kao stranci a takodje i gradjanima Srbije, vi to dobro znate. Ali ne mogu da predjem preko UBISTVA PREDSEDNIKA SRBIJE SLOBODANA MILOSEVICA isto tako jos teze mi pada kada ga vi danas PONOVO UBIJATE. Sta je to u vasim glavama pa imate obraza i da pomislite da razgovarate sa DS-om a kamoli da razmisljate o formiranju Vlade sa njima. IZDALI STE NAS I TO CE VAS SKUPO KOSTATI. Danas nisam u mogucnosti da odem do stranke u mom gradu ali cu to sigurno sutra uciniti i isclaniti se iz vase stranke ali ne samo ja nego i moji roditelji i moj sin. zELIM DA VAM SE ZAHVALIM NA izdaji a isto tako zelim da kazem: NEK` TI JE VECNA SLAVA PREDSEDNICE SRBIJE SLOBODANE MILOSEVICU.
Odgovor SPS-a Druze,

Ako neko voli Slobodana Milosevica i ako se neko sada bori za istinu i za njegovu porodicu onda smo to mi iz Socijalisticke Partije Srbije.Nemojte da vas novine i drugi lazu.Podrzite nas da se izborimo za nas,za nasu decu,za nasu zemlju.

Veliki pozdrav

Ivica Dacic
From: Jokic [mailto:jokic@inffo.net] Zar ovako se boris Dacicu hapsenjem Karadzica, sram te bilo. Dabogda ti se seme zatrlo.

Порука Срба својим будућим херојима (не тврдим да је то Караџић): Само напријед, момци! Жртвујте се за нас, а ми ћемо се брзо попишати на вас!

SPS U RASPADU ZBOG IZDAJE RADOVANA KARADZICA. Najstariji clanovi SPS-a napustaju SPS zbog izdaje!

---------

From: Jokic [mailto:jokic@inffo.net]
Sent: 10. jun 2008 12:56
To: glavniodbor@sps.org.yu
Subject: Poruka

Postovana gospodo!!! Zovem se Ranko Jokic iz ******* sam i clan sam SPS od 17.12.1990 god. br. clanske kartice: 0408***. Ucesnik sam rata 4 god. I sad dok ovo pisem muka mi je da pomenem ime Ivice Dacica, ali cu snaci snage da napisem par reci. Nije potrebno da vam pisem sta je sve DS uradio SPS-u kao stranci a takodje i gradjanima Srbije, vi to dobro znate. Ali ne mogu da predjem preko UBISTVA PREDSEDNIKA SRBIJE SLOBODANA MILOSEVICA isto tako jos teze mi pada kada ga vi danas PONOVO UBIJATE. Sta je to u vasim glavama pa imate obraza i da pomislite da razgovarate sa DS-om a kamoli da razmisljate o formiranju Vlade sa njima. IZDALI STE NAS I TO CE VAS SKUPO KOSTATI. Danas nisam u mogucnosti da odem do stranke u mom gradu ali cu to sigurno sutra uciniti i isclaniti se iz vase stranke ali ne samo ja nego i moji roditelji i moj sin. zELIM DA VAM SE ZAHVALIM NA izdaji a isto tako zelim da kazem: NEK` TI JE VECNA SLAVA PREDSEDNICE SRBIJE SLOBODANE MILOSEVICU.
Odgovor SPS-a Druze,

Ako neko voli Slobodana Milosevica i ako se neko sada bori za istinu i za njegovu porodicu onda smo to mi iz Socijalisticke Partije Srbije.Nemojte da vas novine i drugi lazu.Podrzite nas da se izborimo za nas,za nasu decu,za nasu zemlju.

Veliki pozdrav

Ivica Dacic
From: Jokic [mailto:jokic@inffo.net] Zar ovako se boris Dacicu hapsenjem Karadzica, sram te bilo. Dabogda ti se seme zatrlo.
To se i ocekivalo :worth: :worth:

Sonja Biserko: Koštunica bio glavna smetnja u saradnji sa Hagom http://www.naslovi.net/rd/753133

Sonja Biserko, predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava, kaže da je hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića rezultat sazrevanja i saznaja srpske javnosti da je došlo vreme za konačan razlaz sa nacionalističkom politikom u Srbiji. Sonja BiserkoHapšenje Karadžića je veliko iznenađenje, kaže Sonja Biserko

Helsinška komisija SAD: Važan korak za Srbiju i BiH http://www.naslovi.net/rd/753122

Koopredsjedavajući Helsinške komisije, kongresmen Alsi Hejstings i senator Bendžamin Kardin, pozdravili su hapšenje Radovana Karadžića. "Riječ o važnom koraku i za Srbiju i za Bosnu", ocijenio je kongresmen Hejstings, ističući da se nada da hapšenje Karadžića i njegova očekivana brza predaja Haškom tribunalu pokazuju jasnu odlučnost Srbije

ovi hrvati smatraju da ce boris tadic platiti glavom zbog ove izdaje? sta ti mislis da li su ta hrvatska ocekivanja preterana ili realna?

zasto borisa tadica nema ovih par dana od kako je izdan radovan nigde u javnosti a do juce se nije skidao sa medija? da se nije malo boki taki ukakio?

Narod u Srbiji se bori za egzistenciju i pun im q,ratnih heroja,nemaju leba da jedu
a samim tim i TENZIJE i PSIHA su otišli do đavola.
Šta hoću da kažem.
Iskompleksirani HRVATI SRBIMA,traže rešenje za neku ponovnu krizu jer im nije
u interesu da u Srbiji bude dugo mirno.
Što se tiče TADIĆA ,zakuvao je KOŠTINJAVI .
Svi su oni znali gde je ali su se pravili blesavi.
JESTE ovo veliki pritisak na TADIĆA ali neće ništa biti.
MARKOWAC razumem da ste očajni i izneverni zbog SRPSTVA ali gledajte to
ovako.
BOLJE spasiti naciju nego jednog čoveka.
Kasnije kad spasite NACIJU rehabilitujete čoveka i osvetite se
Ludim AMERIMA i Buljašima Englezima.

Interes je takav globalni,ne pojedinačni.

Analitičari: Reformisati bezbednosne službe i predati preostale optuženike http://www.naslovi.net/rd/753123

Američki analitičari balkanskih događanja jednoglasni su u oceni da hapšenje Radovana Karadžića predstavlja veliki korak u pravcu evropske integracije Srbije. No potpredsednik američkog instituta za mir Danijel Server i bivši američki ambasador u Beogradu, Majkl Polt, koji je trenutno angažovan u nemačkom Maršalovom fondu ovde u Vašingtonu

Ren: Uvažiti korak Srbije ka EU http://www.naslovi.net/rd/754209

Beograd -- Komesar za proširenje EU Oli Ren izjavio da bi Srbije mogla da ostvari status kandidata za prijem u Uniju u prvoj polovini 2009.
On je naveo da je hapšenje Radovana Karadzića ključni korak u saradnji Srbije sa Haškim tribunalom, koji se mora uvažiti. "Mi to moramo da priznamo i da dalje podstaknemo orjentaciju Srbije prema EU", rekao je Ren

prva polovina 2009 a ove demokrate pisale na forumu da cemo dobiti status kandidata DO KRAJA NEDELJE :hahaha:

a kad dodje ta 2009 bice 2011 i tako dalje i tako redom :hahaha:

opet ste namagarceni :think:

Američki ambasador za ratne zločine pozdravio Karadžićevo hapšenje http://www.naslovi.net/rd/753125

Glavni ekspert američkog Državnog sekretarijata za pitanja ratnih zločina, ambasador Klint Vilijamson, pozdravio je hapšenje bivšeg lidera bosanskih Srba, Radovana Karadžića, ocenjujući ga kao dobar znak za evropsku budućnost vlade u Beogradu. Vilijamson dodaje da bi hapšenje trebalo da zabrine bivšeg vojnog komandanta

Narod u Srbiji se bori za egzistenciju i pun im q,ratnih heroja,nemaju leba da jedu
Šta hoću da kažem.
ovako.

kako se to "osvecuje" ludim Amerima & co?

Šta hoću da kažem.
ovako.

Šta je tebi ?
Zar misliš stvarno da te ta bulumenta bezubih nešto razume ?
Kamiondžije da spase naciju ?
Mora da se zezaš.:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back