Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne preterujem.
a evo i zašto.
da je Mladić bio u pitanju, to bi bio mnogo manji problem i jako drugačija situacija, u kojoj bih ja čak i tražio maksimalnu kaznu (nekog našeg suda naravno).

Radovan Karadžić je jedini lik koji je iole antikomunista (uz Šešelja), iz cele te Haške ekipe. lik kome je Sloba uveo sankcije, koji je uprkos svemu ulazio u konflikte na sve strane, lik koji nije sklon izdaji (što je trademark naših komunista od 41 nadalje. ja čak ozbiljno razmatram i ovu mogućnost dag a je Mladić ‘otkucao’, Ratko je komunistički general, i kao takav, bilo koji vid izdaje nije isključen) i jedina svetla tačka celog našeg udbaškog perioda od ’45.
on ni po koju cenu ne sme biti osudjen, jer bukvalno onda mogu da rade šta hoće sa Srbijom kao državom. sve mogu da mu (joj) napakuju. kao što su njemu već napakovali udbaške smicalice.
nekako me uopšte ne čudi što je ova garniture izručila (PRVO) Radovana, a tek onda (a pitanje je i da li će) komunistu Ratka.
Biće H-A-O-S!

Strašno veliki i bizaran dogadjaj. Jedan od većih u poslednje vreme. Sumanuto.
Neolevica uništava svakoga ko je sanjar, nosilac neke nade i-ili vere.

Yebote, kako se od obicnog preljubnika, okorelog kockara, obicnog prevaranta - satro nadrilekara, i ego manijaka , pravi sveti David.............:dash::dash::dash:

dejli telegraf: mladić odao karadžića
Politika - Pre 23 minuta
LONDON - Bivšeg političkog lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića odao je njegov vojni komandant Ratko Mladić kako bi izbegao izručenje Hagu i sebi obezbedio suđenje pred sudom u Srbiji, piše večeras britanski "Dejli telegraf" pozivajući se na izvore bliske nemačkoj obaveštajnoj službi.

Radovan Karadžić je uhapšen nakon informacija koje je istražiteljima dao drugi najtraženiji čovek, Ratko Mladić, piše DT u tekstu koji je večeras objavljen na internetu.

Prema izvorima iz nemačke obaveštajne službe list piše da Mladić pregovara sa onima koji ga gone o uslovima svog hapšenja i "dao je informaciju o (Karadžiću) kako bi se spasao".

Prema izvoru bliskom nemačkoj obaveštajnoj službi (BND) na koji se poziva DT, Mladić je odlučan da izbegne suđenje pred Haškim tribunalom i želi da mu se sudi pred lokalnim sudom u Srbiji gde ga neki, dodaje DT, i dalje smatraju junakom.

Iako su prošle godine pred sudom u Beogradu izrečene presude četvorici učesnika u masakru u Srebrenici, list ocenjuje da izgleda napojmljivo da Mladić ne bude izručen Hagu ako i kada bude uhvaćen.

"Mladić je dao neke informacije o Karadžiću, verovatno pre nekoliko meseci kako bi sebe spasao. To znači da zna da će biti suđenja", rekao je izvor DT.

ne preterujem.
a evo i zašto.
da je Mladić bio u pitanju, to bi bio mnogo manji problem i jako drugačija situacija, u kojoj bih ja čak i tražio maksimalnu kaznu (nekog našeg suda naravno).

Radovan Karadžić je jedini lik koji je iole antikomunista (uz Šešelja), iz cele te Haške ekipe. lik kome je Sloba uveo sankcije, koji je uprkos svemu ulazio u konflikte na sve strane, lik koji nije sklon izdaji (što je trademark naših komunista od 41 nadalje. ja čak ozbiljno razmatram i ovu mogućnost dag a je Mladić ‘otkucao’, Ratko je komunistički general, i kao takav, bilo koji vid izdaje nije isključen) i jedina svetla tačka celog našeg udbaškog perioda od ’45.
on ni po koju cenu ne sme biti osudjen, jer bukvalno onda mogu da rade šta hoće sa Srbijom kao državom. sve mogu da mu (joj) napakuju. kao što su njemu već napakovali udbaške smicalice.

Strašno veliki i bizaran dogadjaj. Jedan od većih u poslednje vreme. Sumanuto.
Neolevica uništava svakoga ko je sanjar, nosilac neke nade i-ili vere.
.

Pa kad smo doživeli ''nacionalno'' pomirenje, tačnije vratili smo se u doba pre Osme sednice SKS...

I neće ništa da nam napakuju, osim ''velikosrpskog hegemonizma i nacionalizma'' što su nam napakovali i 1945....

Jednostavno Srbija nije uspela da iznedri nikakvu novu političku elitu....Poraženi su ideočoški ''miloševićevci'', ostali su samo ideološki ''stambolićevci''.....
Odvratno, šta da se radi, ali to nam je što nam je , takvi smo kakvi smo....

Ti bre ko da će meteori da padaju......

e upravo to Dikane, osma sednica revisited, Mladić 'cinkari' Karadžića, Tito ubija Dražu čekićem u potiljak vol.2

strašno je. gubimo se. nestajemo. utapamo se. velike promene.
Još od Miloša, mi nemamo pravog vođu.
A mali ili malobrojni narod ili nacija, koja ne ume da se prilagodi promenama - osuđena je na tiho nestajanje.
Seti se samo naše trenutne demografske situacije .
Veliku zamerku imam na rad SPC, koja je uspevala da održi nacionalnu svest vekovima, a sad se bavi dnevnopolitičkim dešavanjima sa vrlo čudnim stavovima pojedinih mitropolita...

Kog Miloša....

Pre Miloša Obrenovića su bili Turci u Srbiji....Posle Miloša Obrenovića je bilo mnogo pametnih ljudi i političara

A nema razloga da se gleda u prošlost....Za sadašnjost su odgovorne sadašnje generacije...
Ne sporim da je bilo mnogo pametnih i dobronamernih i posle Miloša, ali vođe njegovog "kalibra" nismo imali.
A i za sadašnjost - ko je odgovoran ?
Pravu (po meni) političku elitu nemamo.
Skoro polovina nacije simpatiše stranku koja sve radi protiv ineresa naroda i zemlje.
Tužno je što i kad koristimo onaj svoj glas - biramo manje zlo !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back