Uhapšen i Hadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj tako Čka, odreć će te se šira familija i susjedstvo.

A osim toga kako ti znaš ko je od tvojih činio zločine? Držao si im fenjer? Ili si se i ti nadmetao...?

..pa od "mojih",su sada svi po Srbiji,Vojvodini,nesto po belom svetu kao stariji vodnik Dragan u australiji..tako da neznam nesto..rekoh bi ko ovce po belom svetu..

Imeni je drago, još samo da se i moja hrvatska pokaže civiliziranom pa da sredi situaciju sa svojim ekstremima, tločincima, thompsonima, ustašoidnim klerom.

hrvatska je sve koje traži hag pohvatala... thompson je slobodan građanin kojeg hrvatsko pravosuđe ne traži kao ni pravosuđe niti jedne zemlje svijeta... a ustašoidnom kleru možeš samo .... :mazi:

Poslednja izmena:
Ne brini, sa sledećom generacijom onih koji su preživeli bombardovanje kolone civila doći će i novi pastiri.

Samo mislim da oni neće biti uviđavni ko što je bio Milošević.

Ti nisi ni svestan koliko ste zadužili te ljude i kako će vam se to dugo dugo vraćati.

..mislis rec kolone koju su razmicali tenkovi krajiskih skocimiseva..???

Znaš šta, kako se zoveš je bosava, ili kako već. Ti zaista nisi nikakav faktor da ovdje govoriš u ime Hrvata i u ime Hrvatske. A ovaj grb koji imaš si zabi u dupe. 20 hiljada ljudi je poginulo da se to slomi, a ti ćeš mi još staviti taj grb i napisati ktome da si iz Zadraaaaaaa. Eeeeeeeeeeeeej, teraj se bre.

Молим те да прекинеш са вређањем госпође из Задра, није примерено вређати на тај начин жене, барем не код нас у Србији.

:lol:

Kolega, hoće l' biti nekog mitinga, protesta u Srbiji? Šta misliš? :D

Iz iskustva znamo da je do sada svaki sledeći bio slabiji... Ovog možda ni biti neće... :lol:
Pustiše Srbi, pustiše srpski rodoljubi svoje negdašnje vođe niz mutni Dunav, al' uzvodno...

Pa ko će poželeti da vam bude novi pastir, o Srbi? :hahaha1:

evo več ga se odriču da nije građanin srbije nego hrvatske... :lol:

Ebote, još jedan poraz tzv srpskih patriota. :lol:
Pa koliko u vam debela leđa kad možete da istrpite toliko, koliko slabo kapirate kad na svo ovo decenijsko šamaranje vi niste u stanju ništa da učinite? :hahaha:

Istrpećemo još toliko ali koliko ćete vi biti u stanju da trpite nije teško pretpostaviti.

Vi ako nemate nekog čijim ćete kuccem da mlatite gloginje pokleknete i pred mrkim pogledom. Sa ženom, decom i starcima doduše nemate taj problem.

Mislim da za Hadžićem nitko patiti neće pretjerano. A Srbiji će biti lakše sa EU.

Što se tiče Kosova, EU je samo "primila" na znanje da je Kosovo neovisno. Nije rekl ni super ni šteta. Sad ovisi hoće li vam pojedine zemlje članice to uvjetovati. Ali recimo da ste napravili veliki korak naprijed.

I sad je zaista postalo jasno da Koštunica svjesno nije HTIO izručiti tu bagru.

Nego , ja bih jako volio da Cecu Ražnatović zatvore, ako nitko drugi onda Srbi, jer mi se ta pojava i figura gadi maksimalno.

Ceca već nosi zatvorsku swarovski narukvicu:lol:

nego, objasni nam pobliže, zašto bi je ti 'apsio? :think:

Izgleda da ovde nisu dobrodošli stavovi podrške hapšenju ovih optuženih za ratne zločine. Biće da ih administracija zdušno podržava. Šta bi sa poštovanjem zakona u ovom slučaju? Ne važi za admine i ine, je li? :lol:

Neka Gorana tamo, što dalje odavde...dosta smo trpeli u Srbiji taj ološ pristigao od kojekuda, koji nije bio u stanju da odbrani sopstvenu kuću. Kako bi branio moju. Mrš................

Шта си то ти трпела другарице ?

Молим те лепо да ми објасниш кога си ти то лично трпела?

Шта сметају ти Срби из Крајине и Републике Српске или можда Срби са Косова ...не размем шта ти то трпиш и шта се то данас значајно променило ..

Јел то идеш у Европу ,па стани мало сада иде Косово,Република Српска ,Војводина и Рашка јел ти и ове област мораш да трпиш?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back