- Poruka
- 36.661
pa je, ima neki izraz u psihologiji kad izvrneš činjenice na postavu ako ti ne odgovara realno stanje stvariJesu, i to ti lično! Priznaj, sve znamo!![]()
i tako se valjda život lakše podnosi šta li...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa je, ima neki izraz u psihologiji kad izvrneš činjenice na postavu ako ti ne odgovara realno stanje stvariJesu, i to ti lično! Priznaj, sve znamo!![]()
znamo kako su završili isporučioci SlobeZar ti ne bi s uživancijom isporučio Vučića Naimu?
Dok ga odvode on vrišti: Ne dajte me, braćo, šta sam vam skrivio? A mi mu kažemo: Pobedio si 5:0!
Kako bi to lepo bilo da se doživi. Lepše od isporuke Slobe Hagu!
Zove se b0kserpa ovom nesretniku koga grli aco
tamo ispred rts-a u vreme studentske blokade
šta je on van dužnosti radio tamo pravo je pitanje
i što je samoinicijativno naleteo na koleginu pesnicu sa gvozdenim prstenjem, zaboravih kako se zove ono sranjce što se stavi na prste ako hoćeš da te neko zapamti kad si ga zveknuo
znamo kako su završili isporučioci Slobe![]()
За ово дело су директно криви опозциони гебелсови медији и новинари који нису свесни јачине својих написаних речи и пропаганде , месецима изврчу истину , манипулишу, ГЕБЕЛСОВИМ МЕТОДАМА се служе и довоели су до тога да неки лудак дође и пуца на просторије једне партије .
ово је њихових руку дело , до крви желе да доведу ..
Smanji doživljaj.Znaci, opet neki obracun unutar sns bande pa se hoce pripisati studentima?!
obogatili se i bili vise od decenije na vlasti?znamo kako su završili isporučioci Slobe![]()
Што да смањује, то су све твоји СНС мафијаши, нек се поубијају.Smanji doživljaj.
Ja mislio da je u pitanju pojedinac budala koji je izolovan slucaj.За ово дело су директно криви опозциони гебелсови медији и новинари који су свесни јачине својих написаних речи и пропаганде , месецима изврчу истину , манипулишу, ГЕБЕЛСОВИМ МЕТОДАМА се служе и довоели су до тога да неки лудак дође и пуца на просторије једне партије .
ово је њихових руку дело , до крви желе да доведу ..
Осим ако не радиш за исту властJa mislio da je u pitanju pojedinac budala koji je izolovan slucaj.
Cekam da mi odgovoris odakle tebi informacije da se priprema nasilno svrgavanje vlasti a niko nije uhapsen?
Sirenje panike je kaznjivo
I blati ljude po netuОсим ако не радиш за исту власт![]()
Наравно, тежак је то сендвич за гутање .I blati ljude po netu![]()
Čeda glasao 2X pa vidi ga gde jeobogatili se i bili vise od decenije na vlasti?
i nije tako los dil za njih
I blati ljude po netu![]()
Bespotrebno hapsenje.
svaki dan visis po opozicionarskim stranama i pravis se da ne vidis.Cekam da mi odgovoris odakle tebi informacije da se priprema nasilno svrgavanje vlasti a niko nije uhapsen?
Kojim opozicionim stranama, ja pljujem i jedne i druge jer nisam politicki aktivista vec pitam iz ugla nekog kome dosta toga nema logikesvaki dan visis po opozicionarskim stranama i pravis se da ne vidis.
pa samo tu na krsti koliko je bilo slucajeva vesacemo,juricemo ih motkama,baciti u jamu, sa terase, i jos sirok spektar mastovitih nacina resavanja vucica i bagre oko njega.
ali to se radi iz totalno drugih pobudea a ne svrgavanje sa vlasti, jel tako?![]()
Koja sam ja to institucija?али не блатим полицију , БИА и институције као ти а то је тек кажњиво
Metak u celo kada se puca na policiju.објасни ово што си написао
Bogati. Moćni.Srećni. Branitelji istog završiše kao žrtve tranzicije ili jeftina radna snagaznamo kako su završili isporučioci Slobe![]()