Pucao na prostorije SNS-a i policiju: Uhapšen muškarac u Vrnjačkoj Banji

1000021368.jpg

pa ovom nesretniku koga grli aco
tamo ispred rts-a u vreme studentske blokade

šta je on van dužnosti radio tamo pravo je pitanje
i što je samoinicijativno naleteo na koleginu pesnicu sa gvozdenim prstenjem, zaboravih kako se zove ono sranjce što se stavi na prste ako hoćeš da te neko zapamti kad si ga zveknuo
Zove se b0kser

За ово дело су директно криви опозциони гебелсови медији и новинари који су свесни јачине својих написаних речи и пропаганде , месецима изврчу истину , манипулишу, ГЕБЕЛСОВИМ МЕТОДАМА се служе и довоели су до тога да неки лудак дође и пуца на просторије једне партије .

ово је њихових руку дело , до крви желе да доведу ..

За ово дело су директно криви опозциони гебелсови медији и новинари који нису свесни јачине својих написаних речи и пропаганде , месецима изврчу истину , манипулишу, ГЕБЕЛСОВИМ МЕТОДАМА се служе и довоели су до тога да неки лудак дође и пуца на просторије једне партије .

1000008904.jpg

За ово дело су директно криви опозциони гебелсови медији и новинари који су свесни јачине својих написаних речи и пропаганде , месецима изврчу истину , манипулишу, ГЕБЕЛСОВИМ МЕТОДАМА се служе и довоели су до тога да неки лудак дође и пуца на просторије једне партије .

Ja mislio da je u pitanju pojedinac budala koji je izolovan slucaj.

Cekam da mi odgovoris odakle tebi informacije da se priprema nasilno svrgavanje vlasti a niko nije uhapsen?

Sirenje panike je kaznjivo

Cekam da mi odgovoris odakle tebi informacije da se priprema nasilno svrgavanje vlasti a niko nije uhapsen?
svaki dan visis po opozicionarskim stranama i pravis se da ne vidis.

pa samo tu na krsti koliko je bilo slucajeva vesacemo,juricemo ih motkama,baciti u jamu, sa terase, i jos sirok spektar mastovitih nacina resavanja vucica i bagre oko njega.

ali to se radi iz totalno drugih pobudea a ne svrgavanje sa vlasti, jel tako? :per:

svaki dan visis po opozicionarskim stranama i pravis se da ne vidis.

pa samo tu na krsti koliko je bilo slucajeva vesacemo,juricemo ih motkama,baciti u jamu, sa terase, i jos sirok spektar mastovitih nacina resavanja vucica i bagre oko njega.

ali to se radi iz totalno drugih pobudea a ne svrgavanje sa vlasti, jel tako? :per:
Kojim opozicionim stranama, ja pljujem i jedne i druge jer nisam politicki aktivista vec pitam iz ugla nekog kome dosta toga nema logike

Back