AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 35.079
Ok, ne mogu da mu nađu, ali nelagodu izaziva činjenica da se Mile suprotstavlja usvajanju Zakona o poreklu imovine....
Миле је свуту имовину наследио од предака....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ne mogu da mu nađu, ali nelagodu izaziva činjenica da se Mile suprotstavlja usvajanju Zakona o poreklu imovine....
... који лопови ? они што хапсе или они које хапсе ... или онако више генерално?
SDS-ovci htjeli da zatvore skupa s muslimanima Milu,pa im ode pošteni šef u zatvor.Bošnjaci + opozicija u Srpskoj koja šuruje sa njima.
Bošnjaci su pokrali 20 mlrd donacija koje su nakon rata ušle u BIH (tačnije Federaciju) a opozicija u Srpskoj evo nastavlja njihovim putem.
Potraži si kvart u Kosjeriću ili Zaječaru.Je li to opet Udba cini uslugu Miletu?
Pa nece ga ni to spasiti, neka gleda kvartove u Moskvi.
Nije to činjenica nego izmišljotina. Dodik nije protiv zakona o porijeklu imovine.Ok, ne mogu da mu nađu, ali nelagodu izaziva činjenica da se Mile suprotstavlja usvajanju Zakona o poreklu imovine....
Štaa imate izjaviti za ovaj novac koji je pronađen kod uhapšenih osumnjičenih?Je li to opet Udba cini uslugu Miletu?
Pa nece ga ni to spasiti, neka gleda kvartove u Moskvi.
Državljani Srbije.A ovi izbosne što glasaju po srbiji šta su , dodigovi trgovački putnici trgovine uticajem .
Za te pare ne možeš izlobirati ni babu američku. Koliko para je otišlo na to bespotrebno lobiranje? Na putovanja u hodnik Bijele kuće?Štaa imate izjaviti za ovaj novac koji je pronađen kod uhapšenih osumnjičenih?
400 000 nije malo....![]()
Drzavljani, po potrebi!Državljani Srbije.
Патриоте за две,три "црвене", као они са Југа Србије што су гласали за мађарску странку.A ovi izbosne što glasaju po srbiji šta su , dodigovi trgovački putnici trgovine uticajem .
Сам Милан Милићевић рече (за медије) да је то уштеђевина коју је пет љекара деценију штедило. Сад оно, прича која тешко да пије воде, да не кажем да је малчице глупава. Tешко да може проћи и обавезна мантра да је ријеч о политичком прогону јер су у склопу исте акције ухапшени и под истрагом политички функционери других партија, Мехмед Дубравац, потпредсједник скупштине града Теслић и Меша Јашаревић, одборник СДА.Štaa imate izjaviti za ovaj novac koji je pronađen kod uhapšenih osumnjičenih?
400 000 nije malo....
Aha, 400 000 našli i traže još 250 000. I to samo u prvoj turi a ko zna koliko ih je bilo.Za te pare ne možeš izlobirati ni babu američku. Koliko para je otišlo na to bespotrebno lobiranje? Na putovanja u hodnik Bijele kuće?
Ja se nadam ulasku Rusije u EU, sa tenkovima naravno.Mene ne, ja sam stanovnik EU
Bićeš i ti, malo morgen
a možda ni tada!![]()
Ti znaš, vodio mu finansije?!Aha, 400 000 našli i traže još 250 000. I to samo u prvoj turi a ko zna koliko ih je bilo.
De ne provaljuj se molim te.
Pa tako tužilaštvo navodi, nisam ja ništa izmislio. Piše ti sve ako čitaš.Ti znaš, vodio mu finansije?!
Nego, kupila bi neku vilu na Dedinju. Koliko košta, da podignem kredit?![]()
Rušenje je sada u trendu, šta hoćeš?Pa tako tužilaštvo navodi, nisam ja ništa izmislio. Piše ti sve ako čitaš.
ali ti izgleda ni ne čitaš puno o temi pa kad lupiš kao da se zgrada sruši...
Piše kao simboličko poređenje, ne bukvalno.Rušenje je sada u trendu, šta hoćeš?
Znaš da ne čita dalje od naslova.Pa tako tužilaštvo navodi, nisam ja ništa izmislio. Piše ti sve ako čitaš.
ali ti izgleda ni ne čitaš puno o temi pa kad lupiš kao da se zgrada sruši...
Koliko je usisivač? Mali, frfljavi, tebe pitam.Znaš da ne čita dalje od naslova.