Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.128
Kad se budu raspisali, koliko vidim sada se uopšte ne traže izbori nego prelazne vlade.Hoće li ih biti uskoro ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se budu raspisali, koliko vidim sada se uopšte ne traže izbori nego prelazne vlade.Hoće li ih biti uskoro ?
Uopšte ne gledam nastupe AV, dobijam transfere blama, a i naše mačke se pokriju šapama čim čuju. Međutim svaki živi Sorošev pulen udarnički radi na tome. Evo još jednog primera:Da li tebi lično prija klima ?
Ma ne znaju ni oni vise sta traze. Ovo je postala zemlja nepismenih u svakom pogledu.Kad se budu raspisali, koliko vidim sada se uopšte ne traže izbori nego prelazne vlade.
To nije odgovor na moje pitanje.Uopšte ne gledam nastupe AV, dobijam transfere blama, a i naše mačke se pokriju šapama čim čuju. Međutim svaki živi Sorošev pulen udarnički radi na tome. Evo još jednog primera:
Levi globalisti, Carnegie, i naravno, demokratija u Srbiji, onako neobavezno uz Kosovo, CG, BiH i naravno zle Ruse:
Pogledajte prilog 1710100
Pogledajte prilog 1710102
Ma ne znaju ni oni vise sta traze. Ovo je postala zemlja nepismenih u svakom pogledu.
U Srbiji ne živim, upravo zahvaljujući onima kojima se sav program sveo na bolji život i izvesne evrointegracije. Koliko vidim plate su sada daleko veće nego kad sam morao da odem, a nezaposlenost daleko manja. A da je dobro, daleko pd toga.To nije odgovor na moje pitanje.
Da probam još jednom: Da li se tebi dopada lično politička situacija u Srbiji i ne samo to ...život u Srbiji ?
Od samog početka blokada i saopštavanja zahteva pa sve do danas vam je najčešće izgovarana krilatica "ne znaju šta hoce". Izvadi glavu iz peska, blamiraš se.Ma ne znaju ni oni vise sta traze. Ovo je postala zemlja nepismenih u svakom pogledu.
Zašto foliraš? Zahtev je prelazna vlada.
Živiš ti u nekom komunalnom preduzeću npr kanalizacija i odgušenja.U Srbiji ne živim, upravo zahvaljujući onima kojima se sav program sveo na bolji život i izvesne evrointegracije. Koliko vidim plate su sada daleko veće nego kad sam morao da odem, a nezaposlenost daleko manja. A da je dobro, daleko pd toga.
Nzm samo kako smo došli do situacije i života u Srbiji, počelo je od odbijanja da se poveruje da i među studentima ima zavisnika od heroina a da prodavci ne biraju način da se ubace svuda gde se dolazi u dodir sa velikim brojem ljudi: onom glavnom uhapšenom su protesti mogli da budu samo dobrodošla maska za prodaju, navuče žuti prsluk i onda nije sumnjivo kad mu neki od kupaca priđe na sred ulice. Iskoriste oni svaku mogućnost.
Дођи ти мало у Србију да живиш од те плате лако је бити СНС патриота далеко од Србије и делити правду и судити.U Srbiji ne živim, upravo zahvaljujući onima kojima se sav program sveo na bolji život i izvesne evrointegracije. Koliko vidim plate su sada daleko veće nego kad sam morao da odem, a nezaposlenost daleko manja. A da je dobro, daleko pd toga.
Nzm samo kako smo došli do situacije i života u Srbiji, počelo je od odbijanja da se poveruje da i među studentima ima zavisnika od heroina a da prodavci ne biraju način da se ubace svuda gde se dolazi u dodir sa velikim brojem ljudi: onom glavnom uhapšenom su protesti mogli da budu samo dobrodošla maska za prodaju, navuče žuti prsluk i onda nije sumnjivo kad mu neki od kupaca priđe na sred ulice. Iskoriste oni svaku mogućnost.
UHAPŠEN VOĐA BLOKADERA: Sprečen scenario iz Makedonije! Privedeno njih 6, pronađena veća količina narkotika
Beogradska policija je izvršila kontrolu ugostiteljskog objekta “RAFT 25 TH”, u ulici Velike stepenice broj 8 i pronašla veću količinu raznih narkotika pa u skladu sa tim, a po nalogu tužioca VJT u Beogradu, određeno je zadržavanje do 48 časova za šest osoba, zbog sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćeno držanje i promet opojnih droga.
Kako se saznaje, među privedenima je i vođa blokada Veljko Radunović i nekoliko studenata blokadera.
Po nalogu Poreske uprave zapečaćen je objekat u kojem je pronađena veća količina narkotika. Sektor za vanredne situacije će sledeće nedelje doneti rešenje o zatvaranju objekta jer ne ispunjava uslove za rad.
Koordinisanom akcijom policije i tužilaštva, kao i pretresom objekta, sprečena je potencijalna tragedija, s obzirom na to da je utvrđeno da se neuslovan objekat nalazi u sklopu magacina sa municijom Ministarstva unutrašnjih poslova. Ovom akcijom je sprečena potencijalna katastrofa i makedonski scenario požara.
Osumnjičeni će u nedelju biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo na saslušanje.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...edium=web_article&utm_campaign=adria_internal
Можда у Јовањици слабо родио парадајз па прешли на производњу меткића?Али бисер, објекат се налази у склопу магацина са муницијом Министарства унутрашњих послова?!?
Бројали меткиће па нашли дрогу?![]()
Чак и то се коси са антимонополским законима.Samo članovi vlade smeju da legalno konzumiraju drogu, a za dilovanje je isključivo ovlašten vlasnik Jovanjice.
Мало је незгодно што би тако страдало и доста министара....
Док Србија не донесе закон о страним агентима какав имају Американци (треба га преписати од слова до слова), ово је све дување у ветар.
Ако би се то питање покренуло, све змије и акрепи измилели би на површину..
On ne zivi u Srbiji.To nije odgovor na moje pitanje.
Da probam još jednom: Da li se tebi dopada lično politička situacija u Srbiji i ne samo to ...život u Srbiji ?
Imam ja nekoliko tih kao Kežual što upiru prstom u studente sa sigurne udaljenosti, iz raznih Kalifornija i Švajcarski.....Ne, ali upireš prstom samo u jedne i to jedne odavno. Ne baviš se aktuelnim stanjem.
Ja uglavnom govorrim o novinama, pošto TV nemam.ne znam njih još nisam pratio jer tek sad imam, a n1 mi se smučiokoliko je to ostrašćena tv
Ja uglavnom govorrim o novinama, pošto TV nemam.
Nema nikakvog "lidera protesta studenata", osim kod vas u SNS-u i u vašim propagandnim novinama.kako moze neko iz DS-a diplomirani politikolog da bude lider protesta studenata?
Ocito da su protesti ukradeni od Soroseve opozicije
Nema nikakvog "lidera protesta studenata", osim kod vas u SNS-u i u vašim propagandnim novinama.
Ne postoji nikakav lider.
Zato su ovi iz BIA očajni. Uzmu jednog na nišan koga snime tog dana, isproveravaju sve, mamu, tatu, pozive, sutra se pojavi već drugi, prekosutra treći, i tako dalje.
Jedino što im preostaje je da ga izmisle, što će nesumnjivo u jednom trenutku uraditi.
To je tačno kod vas koji ste skloni klanjanju jednom čoveku i idolatriji, vi ne možete da razumete kako može da funkcioniše sistem koji nema jednog čoveka nego više ljudi koji se menjaju.to je neistina
na svakom protestu su uvek postojali lideri koji vuku konce i usmeravaju masu tamo gde oni hoce
To je tačno kod vas koji ste skloni klanjanju jednom čoveku i idolatriji, vi ne možete da razumete kako može da funkcioniše sistem koji nema jednog čoveka nego više ljudi koji se menjaju.
Ali očigledno da može. Ključ je samo u tome da zahtevi budu jasni kao što jesu, onda je svejedno ko je tog dana lider. To je situacija u kojoj je sistem iznad pojedinca, pravila igre važe za sve. A tako treba da bude i u zemlji, da je sreće.
To je tačno kod vas koji ste skloni klanjanju jednom čoveku i idolatriji, vi ne možete da razumete kako može da funkcioniše sistem koji nema jednog čoveka nego više ljudi koji se menjaju.
Ali očigledno da može. Ključ je samo u tome da zahtevi budu jasni kao što jesu, onda je svejedno ko je tog dana lider. To je situacija u kojoj je sistem iznad pojedinca, pravila igre važe za sve. A tako treba da bude i u zemlji, da je sreće.