UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzabe mogu svi da govore da mozda je Inter stigao do finala nezasluzeno, i nekom potpuno defanzivnom i zatvorenom igrom , ali zasluzeno je dotle dosao...odavno nisam video bolji Inter...Zulio Cesar u zivotnoj formi brani kao lud,trojac u odbrani Zaneti-Samjuel-Lucio svi preko 30 godina imaju,iskusni veterani , apsolutno neprobojni stub...(u 6 meceva protiv CSKA,Celsija i Barse primili samo 3 gola !) .....vezni red je isto svetska klasa,izdvojio bih Snajdera koji je strasan igrac, pucac dobar,brz,i zna jako dobro da posalje loptu napadacima...u napadu isto igraci svetske klase Eto i Milito , odk ima i dobra rezerva Goran Pandev...Eto po meni sigurno najbolji igrac Afrike danas, Milito je 100 puta spasavao Intera (mada je i cesto promasivao ono sto je tesko promasiti :per:)..........Pandev je pokazao zasto je u Interu...jedina mi je zamerka Baloteli kojeg uvek kad sam pratio nije nista pokazao ali nema veze...Deki Stankovic,Maikon,Kambiaso isto sjajni igraci....nadam se da INTER osvaja LS jer su zasluzili po meni...;)

Docekah ja i taj dan da Inter postane prvak Evrope :D

Najjači smo, najjači....
Inter-Milan-wallpaper-26-800x600.jpg

Nevjerojatno!!!:eek::eek::eek:

Hrvatski klupski nogomet ostvario je jednu od svojih najvećih europskih pobjeda u zadnjih 10 godina. Ali ne, to nisu učinili Dinamo ili Hajduk, čije maltretiranje lopte i živaca (Zeko isprika svaka čast na petardi protiv Kopra;):super:) gledamo na televiziji svako ljeto. Ne to je mali klubić, koji ne zaslužuje ni bit na televizije:rtfm::dash:. Ali mali klub sa velikim srcem.

Anothosis: Šibenik 0:2 (podsjećam ovaj ciparski klub igrao Ligu prvaka prije 2 godine i okuplja legiju stranaca, u kojoj jedan igrač može valjda kupiti cijeli Šibenik:lol:). Bravo Šibenik!!:worth:

Taj Anorthosis je posle one Lige Šampiona u kojoj je učestvovao prodao sve igrače...budale...

Ma sve pet stari, naravno da nisu Arsenal, ali ovi za burek nemaju;). Dok je jedan ministar sve ulagao u Zadar, taj grad je procvjetao i danas je možda i od Dubrovnika jači turistički, dok je Šibenik ostao vječno ružno pače bez ikakve političke podrške...

Ma sve pet stari, naravno da nisu Arsenal, ali ovi za burek nemaju;). Dok je jedan ministar sve ulagao u Zadar, taj grad je procvjetao i danas je možda i od Dubrovnika jači turistički, dok je Šibenik ostao vječno ružno pače bez ikakve političke podrške...

To jeste...ipak su dosta njih sada čuli za Anorthosis...velika pobeda za Šibenik...:ok:

• Podržavam
Reactions: Gax
Ofk nije uspeo na svom terenu da pobedi najgoru ekipu iz Belorusije Torpedo koji u prvenstvu Belorusije nije zabelezio pobedu vec 7 kola a Spartak se provukao protiv amatera iz Luksemburga tako sto su ovi dali autogol u 90 min za konacnih 3-3

Ajaks-PAOK

Realno ovde je Ajaks jaci i kvalitetniji protivnik i igra lepsi fudbal...voleo bih da ovde Ajaks prodje i poslednjem pretkolu dobije npr. Oksera i plasira se u LS..bilo bi to jako dobro i lepo za ljubitelje fudbala da se Ajaks plasira u LS jer igraju napadacki fudbal i moze biti dosta golova...ali ipak mislim da je i ovako Ajaks jaci od PAOKA koji je na neka ajmo reci "mala vrata" stigao do ovih kvalifikacija..

Dinamo K.-Gent

Zanimljiv par jako,cini mi se da je ovde dosta toga otvoreno,dao bi Kijevu malu prednost, ali nesto mi mirise na iznenadjenje ovde ..ali jos cemo videti..voleo bih Dinamo da prodje a jedan od razloga je zbog Ninkovica...

Jang Bojs-Fenerbahce

Mislim da se ovde ni jedni ni drugi nisu usrecili zrebom..Fener po mnogima ima jaci tim pa i po meni ali Jang Bojss je dosta napredovao u poslednje vreme..ovde mi isto nesto mirise da bi moglo biti iznenadjenja pre svega jer Turci i neznaju igrati bas kvalifikacije dobro..

Braga-Seltik

Debitant protiv velikana...zvucace cudno ali mislim da ovde Braga prolazi..Braga je u prvensvu dobila i Benfiku i Porta i mislim da su sazreli ali koliko videcemo..Skotlandjani poslednjih godina deluju bledo , i mislim da Seltik nije ono sto je pre bio i dajem prednost Bragi..

Unirea U.-Zenit

Svaka cast Unirei na svemu sto je uradila prosle sezone u Evropi ali mislim da su se istrosili i da je vec ovde kraj njihove Evropske price...Zenit je u sred sezone ,u formi su, prvi su trenutno u Rusiji imaju odlicnog trenera na klupi i mislim da ce opravdati ulogu favorita ovde i proci dalje..

Omonija iz Nikozije se prva plasirala u treci krug kvalifikacija...slavili i u revansu protiv makedonske Renove...i prosli ukupnim rezultatom 5:0...Interesantno kako fasciniraju ovi Kiprani u poslednje 3 sezone...Anortozis je prvo igrao u LS i namucio jako dobro Intera,Verdera i Panatinaikosa...Poslednje godine svi pamtimo APOELA (pogotovo mi grobari) koji je nas izbacio pa jos jednog favorita Kopenhagena i plasirao se u LS...U gostima su igrali 0:0 sa Atletikom i 2:2 sa Celsijem...stvarno se bore..Imam neki osecaj da ce i Omonija u LS, jedino mozda ako joj padne neki jako tezak protivnik tipa Anderleht mada valjda nisu takve "nesrece" mada i da dobiju Anderleht cuda su moguca, pa i da izbace Anderleht...ako su izbacili Olimpijakosa i Kopenhagena onda zasto nebi mogli i njih...Kipar je jako skocio na listi UEFA liga i svaka cast na tome ! Stadioni kad neko od kiprana igra u evropi uvek puni i svaki covek iz Nikozije ide utorkom/sredom na stadion... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back