Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Dva penala i pobeda.
Jos da izdrze u drugoj pa da se nadamo da nas fudbal nije potpuno propao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva penala i pobeda.Jos da izdrze u drugoj pa da se nadamo da nas fudbal nije potpuno propao.
Nas fudbal nije propao samo je zvezda propala!
Nema direktno veze sa temom trenutno, ali ovog ovisnika o kokainu definitivno morate čuti i vidjeti:
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22545
Ajaks-PAOK
Realno ovde je Ajaks jaci i kvalitetniji protivnik i igra lepsi fudbal...voleo bih da ovde Ajaks prodje i poslednjem pretkolu dobije npr. Oksera i plasira se u LS..bilo bi to jako dobro i lepo za ljubitelje fudbala da se Ajaks plasira u LS jer igraju napadacki fudbal i moze biti dosta golova...ali ipak mislim da je i ovako Ajaks jaci od PAOKA koji je na neka ajmo reci "mala vrata" stigao do ovih kvalifikacija..
Dinamo K.-Gent
Zanimljiv par jako,cini mi se da je ovde dosta toga otvoreno,dao bi Kijevu malu prednost, ali nesto mi mirise na iznenadjenje ovde ..ali jos cemo videti..voleo bih Dinamo da prodje a jedan od razloga je zbog Ninkovica...
Jang Bojs-Fenerbahce
Mislim da se ovde ni jedni ni drugi nisu usrecili zrebom..Fener po mnogima ima jaci tim pa i po meni ali Jang Bojss je dosta napredovao u poslednje vreme..ovde mi isto nesto mirise da bi moglo biti iznenadjenja pre svega jer Turci i neznaju igrati bas kvalifikacije dobro..
Braga-Seltik
Debitant protiv velikana...zvucace cudno ali mislim da ovde Braga prolazi..Braga je u prvensvu dobila i Benfiku i Porta i mislim da su sazreli ali koliko videcemo..Skotlandjani poslednjih godina deluju bledo , i mislim da Seltik nije ono sto je pre bio i dajem prednost Bragi..
Unirea U.-Zenit
Svaka cast Unirei na svemu sto je uradila prosle sezone u Evropi ali mislim da su se istrosili i da je vec ovde kraj njihove Evropske price...Zenit je u sred sezone ,u formi su, prvi su trenutno u Rusiji imaju odlicnog trenera na klupi i mislim da ce opravdati ulogu favorita ovde i proci dalje..
Ljudi, ima akcija deljenja karata za tekmu Srbija-Grcka, deli se 20 karata... Treba da se pogodi tacan rezultat utakmice Helsinki-Partizan veceras, pa ko hoce, moze da ucestvuje u ovoj grupi na fejsu
https://www.facebook.com/pages/Lav-pivo/122397231127257
O Hajduče dica su tvoja uvik uz tebe!!!
Bravo bravo za Hajduk!!! Nakon serija neuspjeha i pehova ovog ljeta s vrhuncem jučer, konačno neka lijepa vijest. Ne samo da su tovari prošli dalje već su i Dinamo pogurnuli u status nositelja![]()