inter je barselonu isxamaro kurcem, narocki recxeno![]()
Forca Inter,odraćemo Švabe!Zaista,ono sinoć je bila brilijantna taktika vrhunskog Murinja!Brate,hoćemo Interovu titulu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inter je barselonu isxamaro kurcem, narocki recxeno![]()

)..........Pandev je pokazao zasto je u Interu...jedina mi je zamerka Baloteli kojeg uvek kad sam pratio nije nista pokazao ali nema veze...Deki Stankovic,Maikon,Kambiaso isto sjajni igraci....nadam se da INTER osvaja LS jer su zasluzili po meni...Bajern Minhen aleeeeeeeeeee!
Врло су јаки по крилима. Рибери и Робен су по мени најбољи на тим позицијама на свету.
UEFA Liga Evrope - FINALE:
Atletiko Madrid 2 - 1 Fulam
Zasluzeno Fulam nije prikazao nikakvu igru. Nije ni Atletiko ali je bio za nijansu bolji, i ako je pobedio. Aguero je opasan igrac!

Docekah ja i taj dan da Inter postane prvak Evrope![]()

))))))))...napokon

) gledamo na televiziji svako ljeto. Ne to je mali klubić, koji ne zaslužuje ni bit na televizije
. Ali mali klub sa velikim srcem.
). Bravo Šibenik!!
Taj Anorthosis je posle one Lige Šampiona u kojoj je učestvovao prodao sve igrače...budale...
Ma sve pet stari, naravno da nisu Arsenal, ali ovi za burek nemaju. Dok je jedan ministar sve ulagao u Zadar, taj grad je procvjetao i danas je možda i od Dubrovnika jači turistički, dok je Šibenik ostao vječno ružno pače bez ikakve političke podrške...

Kako je Dinamo loš pa onaj Šerif bu nas zdrobil![]()
Izgleda da Dinamo nije toliko opasan kao sto pricaju. 3:0 protiv Kopra... Umalo da ispadnu u kvalifikacijama.