UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima zanimljivih parova u LS koji ce igrati sada u utorak i sredu..izdvoio bih Omonija-Salcburg...svi znamo kako iz godine u godinu jacaju austrijska i kiparska liga pa ce ovaj dvomec biti zanimljiv.....skandinavski derbi AIK-Rozenborg moze biti zanimljiv ali bih voleo da prodje Rozenborg..po meni najjaci par u grupi "sampiona" bice Debrecen-Bazel...Debrecen je jedva prosao Levadiju ali nemojte da nas to zavara ...mozda sad budu bolji...tempiraju jos formu...od grupe "ostali" gde su ajaks,fenerbahce itd. bice svakako svi parovi zanimljivi..

Francuska pobijedila 2-1

Svaka čast dečkima, ima potencijala, ima 3,4 igrača koji bez pardona mogu igrati u U-21 (i to nijedan od onih koji već tamo igraju:think:) ali ovi izvedu 10 crnaca koji su fizički toliko superiorni da se možeš j....

Delač je čudo od golmana, sa 18 g. je već najbolji u Europi u generaciji do 19, nadam se da će ga Chelsea usmjeriti u neki normalan klub na kaljenje gdje će branit pa da za 2 godine bude prvi golman....

Pozz fudbalskim znalcima :) ! Jedno pitanje ...jel se zna potencijalni rival Partizana ili grupa rivala ,za poslednje kolo kvalifikacija ...ja zapravo ne kontam jel ovo poslednje ili ima jos jedno posle ovog dvomeca sa Helsinkijem ...pomoc plizzz :rumenko: ?!

Pozz fudbalskim znalcima :) ! Jedno pitanje ...jel se zna potencijalni rival Partizana ili grupa rivala ,za poslednje kolo kvalifikacija ...ja zapravo ne kontam jel ovo poslednje ili ima jos jedno posle ovog dvomeca sa Helsinkijem ...pomoc plizzz :rumenko: ?!

Ima posle ovog jos jedan rival..Moguci i verovatni protivnici: Anderleht,Bazel,Kopenhagen,Liteks,Sparta Prag..

Da ,da ...upravo sam se informisao u onoj tvojoj ODLICNOJ temi o LS za ovu sezonu ...sta reci ,ima par "lakih" ,mozda najlaksi posao bi bio protiv Dinama iz Zagreba :cool: !

A kao Dinamo je već prošo ili? Stari moj mi već 20 godina imamo dobar rezultat iz prve tekme i onda sve us..e.r.e.m.o doma. a dok je nama Tome Butina na golu nijedan centaršut nije siguran:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back