NS GARI
Ističe se
- Poruka
- 2.079
I ja mislim da je bio ofsajd, a koristeći kriterijume iz prošle sezone, Barsa je oštećena za tri penala (nepostojeća naravno) i možemo pričati o novoj krađi veka...
Elem, zanimljiva tekma, Inter dobar, ali ne toliko dobar koliko Barsa očajna i bezvoljna ... Inter je ovako odigrao i prvu utakmicu u grupama, ali tad je Barsa imala više snage i želje nego večeras ...
Izgleda da je put negativno uticao na njih, jer ništa od onog presinga nisu prikazali, a Mesi i Ćavi potpuno bezvoljni ... A Ibra je takav stalno, tako da me ne čudi ... Buskets nesiguran dosta, Alveš blago rečeno očajan - kriv za prvi gol, i dosta upropaštenih akcija ...
Kod Intera Zaneti najbolji i postalo je već zabrinjavajuće odakle ovom čoveku snaga i moć u 37-oj godini, a Milito jedva ide pred kraj utakmice... Zaustavio Mesija, i svaki duel izdržao te mislim da nijednu loptu nije izgubio ... MoM ...
Walken Inter je odigrao mnogo bolju utakmicu od one prve u grupi,imali smo jos nekoliko sansi za gol,ova konstatacija ti uopste nije na mestu...Treci gol Intera je sumnjiv istina,ali naravno ne cudi me sto nisi pomenuo sansu Intera kad Milito izlazi sam pred golmana Barse a sudija svira nepostojeci ofsajd...
Inter je presingom stisnuo Barsu i Murinjo je jos jednom dokazao zasto je jedan od najboljih trenera na svetu...Zaneti-ovog coveka vise ne treba hvaliti,stvarno to mislim.On je vec postao mit,zaustavio je Mesija i uradio "nemoguce"...
I jos nesto da dodam-Messi je izbio dva zuba Majkonu zbog cega je ovaj morao van terena,mali argentinac je delovao nervozno jer ga je Zaneti ukrotio...
Poslednja izmena: