UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja mislim da je bio ofsajd, a koristeći kriterijume iz prošle sezone, Barsa je oštećena za tri penala (nepostojeća naravno) i možemo pričati o novoj krađi veka :D ...

Elem, zanimljiva tekma, Inter dobar, ali ne toliko dobar koliko Barsa očajna i bezvoljna ... Inter je ovako odigrao i prvu utakmicu u grupama, ali tad je Barsa imala više snage i želje nego večeras ...

Izgleda da je put negativno uticao na njih, jer ništa od onog presinga nisu prikazali, a Mesi i Ćavi potpuno bezvoljni ... A Ibra je takav stalno, tako da me ne čudi ... Buskets nesiguran dosta, Alveš blago rečeno očajan - kriv za prvi gol, i dosta upropaštenih akcija ...

Kod Intera Zaneti najbolji i postalo je već zabrinjavajuće odakle ovom čoveku snaga i moć u 37-oj godini, a Milito jedva ide pred kraj utakmice :worth: ... Zaustavio Mesija, i svaki duel izdržao te mislim da nijednu loptu nije izgubio ... MoM ...

Walken Inter je odigrao mnogo bolju utakmicu od one prve u grupi,imali smo jos nekoliko sansi za gol,ova konstatacija ti uopste nije na mestu...Treci gol Intera je sumnjiv istina,ali naravno ne cudi me sto nisi pomenuo sansu Intera kad Milito izlazi sam pred golmana Barse a sudija svira nepostojeci ofsajd...

Inter je presingom stisnuo Barsu i Murinjo je jos jednom dokazao zasto je jedan od najboljih trenera na svetu...Zaneti-ovog coveka vise ne treba hvaliti,stvarno to mislim.On je vec postao mit,zaustavio je Mesija i uradio "nemoguce"...

I jos nesto da dodam-Messi je izbio dva zuba Majkonu zbog cega je ovaj morao van terena,mali argentinac je delovao nervozno jer ga je Zaneti ukrotio...

Poslednja izmena:
Walken Inter je odigrao mnogo bolju utakmicu od one prve u grupi,imali smo jos nekoliko sansi za gol,ova konstatacija ti uopste nije na mestu...Treci gol Intera je sumnjiv istina,ali naravno ne cudi me sto nisi pomenuo sansu Intera kad Milito izlazi sam pred golmana Barse a sudija svira nepostojeci ofsajd...
Po meni nije odigrao puno bolju, nego je Barsa bila daleko lošija negoli u prvom meču na Meaci ... U prvom poluvremenu su imali 10 pasova ka napadačima od kojih su 5 bili ofsajd a 5 jako neprecizni ... Mada, imao je i Milito svoje šanse ...

Suđenje je bilo očajno, gol sam spomenuo jer je direktno uticao na rezultat ... Nije sviran npr. drugi žuti Maikonu zbog starta nad Pedrom, nije sviran indirekt kad je Kambijaso iz svog peterca izbio loptu sa glave Busketsu čini mi se, mnogo sitnih prekršaja koje je svirao za Inter nije svirao za Barsu ...

Sa druge strane, ta šansa Milita je bila greška, kao i faul Etoa kad je dobio žuti zbog ispucavanja, jer faul nije postojao ... To su bile dve opasne šanse, tako da je celokupno suđenje bilo očajno za obe strane, malo više za Barsu jer su primili neregularan gol ...

Inter je presingom stisnuo Barsu i Murinjo je jos jednom dokazao zasto je jedan od najboljih trenera na svetu...Zaneti-ovog coveka vise ne treba hvaliti,stvarno to mislim.On je vec postao mit,zaustavio je Mesija i uradio "nemoguce"...
Jeste, dobar presing su igrali posebno u prvom poluvremenu, kasnije je i snage ponestalo ... No, Murinju su pored odlične taktike dosta pomogli i Barsini glavni igrači koji su delovali mrtvo i bezvoljno ... Pogledaj samo koliko je Buskets lopti izgubio zbog nonšalantnosti, i koliko su se Mesi i Ćavi slabo trudili ...

I jos nesto da dodam-Messi je izbio dva zuba Majkonu zbog cega je ovaj morao van terena,mali argentinac je delovao nervozno jer ga je Zaneti ukrotio...
Čini mi se da je to bilo nenamerno i za to se ne daje karton, jer onda je morao i Zaneti za ono gaženje Alveša po ruci ...

Po meni nije odigrao puno bolju, nego je Barsa bila daleko lošija negoli u prvom meču na Meaci ... U prvom poluvremenu su imali 10 pasova ka napadačima od kojih su 5 bili ofsajd a 5 jako neprecizni ... Mada, imao je i Milito svoje šanse ...

Suđenje je bilo očajno, gol sam spomenuo jer je direktno uticao na rezultat ... Nije sviran npr. drugi žuti Maikonu zbog starta nad Pedrom, nije sviran indirekt kad je Kambijaso iz svog peterca izbio loptu sa glave Busketsu čini mi se, mnogo sitnih prekršaja koje je svirao za Inter nije svirao za Barsu ...

Sa druge strane, ta šansa Milita je bila greška, kao i faul Etoa kad je dobio žuti zbog ispucavanja, jer faul nije postojao ... To su bile dve opasne šanse, tako da je celokupno suđenje bilo očajno za obe strane, malo više za Barsu jer su primili neregularan gol ...

Jeste, dobar presing su igrali posebno u prvom poluvremenu, kasnije je i snage ponestalo ... No, Murinju su pored odlične taktike dosta pomogli i Barsini glavni igrači koji su delovali mrtvo i bezvoljno ... Pogledaj samo koliko je Buskets lopti izgubio zbog nonšalantnosti, i koliko su se Mesi i Ćavi slabo trudili ...

Čini mi se da je to bilo nenamerno i za to se ne daje karton, jer onda je morao i Zaneti za ono gaženje Alveša po ruci ...

Ne znam koju si utakmicu gledao kad ti Interova igra lici na onu iz prvog meca grupne faze...Sudjenje je bilo ujednaceno i to je realnost.Milito je verovatno bio malo u ofsajdu kod treceg gola,ali isto tako Milito nije bio u ofsajdu kad je sam izleteo pred golmana Barse...Nije Buskets igrao nonsalantno,nego su ga igraci Intera naterali na greske.Isto vazi i za Mesija i Cavija,itekako su se oni trudili,nego su ih Zaneti i kompanija dobro zatvorili...Inter igrao strasan presing i zbunio time Barselonu,to se jasno videlo...

Da sad je "nenamerno",a da je kojim slucajem neko tako Mesija udario i izbio mu zube,dobio bi verovatno crveni i digla bi se frka...Ocigledno je bio nervozan argentinac i zasluzio je da dobije minimum zuti karton...

Ne znam koju si utakmicu gledao kad ti Interova igra lici na onu iz prvog meca grupne faze...
Interova da, ali Barsina ne ... I u prvom meču je Inter igrao presing, ali Barsa je bila bolja nego sada, te je rezultat takav ...

Sudjenje je bilo ujednaceno i to je realnost.Milito je verovatno bio malo u ofsajdu kod treceg gola,ali isto tako Milito nije bio u ofsajdu kad je sam izleteo pred golmana Barse....
Bio je nekih pola metra, što i nije baš malo ... Tada nije bio u ofsjadu, ali je sviran, a sa druge strane bio je kad je izašao onda sam na golmana i promašio ...

Nije Buskets igrao nonsalantno,nego su ga igraci Intera naterali na greske.Isto vazi i za Mesija i Cavija,itekako su se oni trudili,nego su ih Zaneti i kompanija dobro zatvorili...Inter igrao strasan presing i zbunio time Barselonu,to se jasno videlo...
Ma daje bre Gari iz aviona se videlo da ih "mrzi" da igraju, i koliko su lagano prišli utakmici što im se i osvetilo, jer Inter nije neka naivna ekipa pa da to ne iskoristi ...

Buskets je par puta nonšalantno izgubio loptu, kao i Ćavi kao i Mesi ... Daleko manje su pretrčali nego protiv Arsenala, i kao da nisu imali snage da rade onaj njihov presing ... Niti su se kretali puno da izbegnu Interov presing ...

Da sad je "nenamerno",a da je kojim slucajem neko tako Mesija udario i izbio mu zube,dobio bi verovatno crveni i digla bi se frka...Ocigledno je bio nervozan argentinac i zasluzio je da dobije minimum zuti karton...
Skočio je Zaneti tako na Alveša i mogao mu je ruku polomiti kad ga je nagazio, pa se eto ne diže nikakva frka ... A Zaneti nije nervozan igrač ...

I Mesi mi uopšte nije delovao nervozno i nijedan drugi igrač Barse, nego beskrvno, kao da je ovo revanš a da su prvu dobili 5-0 ...

Tuga je svemirska pratiti zvrsnicu Lige sampiona kao navijac Milana i Reala. :( Kamo srece da ovo nema nikakve veze sa mnom. :mrgreen:

Jedini igrac koji moze da ugrozi Mesija u trci za najboljeg igraca Lige sampiona je Roben, sto ce biti vise nego verovatno uz eventualno Barselonino ispadanje i Bajernov definitivan plasman u finale. Zanimljivo je da su i Roben i Snajder ove godine najbolji igraci Bajerna, odnosno Intera, a Real ih se odrekao na racun pazara od Ronaldovih i Kakinih dresova. Zato Real odmara od Evrope vec nekoliko meseci, a Inter i Bajern, po svemu sudeci, odose u finale. Buduci da mi je Milan malo blizi srcu od Reala, u revansu Barsa - Inter navijam za Barsu... i ne sumnjam da Barsa moze da da Interu 2 komada, bez ijednog primljenog, samo je pitanje da li Inter moze da ih primi. :D

U zivotu nisam video goru postavku igre. Bayern je rasturio Lion po bokovima, duvalo je sa svih strana. Onaj Roben i Lahm se naigrase ko nikad, a kako i da se ne naigraju kada ih niko ne cuva. Odbrana Liona se svela na cuvanje sredine a bokove su prepustili protivniku. Olic sigurno junak utakmice sa 3 gola ali i ostali su trcali kao navijeni.

Olić je očigledno blistao, ali bih pomenuo i Altintopa, koji jeste zasrao akciju ili dve u početku, ali je kasnije praktično sam nosio levu stranu, uz sjajnu asistenciju kod drugog gola. Zahvaljujući njemu, izostanak Riberija se nije ni osetio. Inače, smatram Altintopa igračinom, i drago mi je da je konačno dokazao svoj kvalitet. Šteta samo što ne ubode ono pred kraj.

Ljudi,smete li da se kladite da će Lion većeras uzeti meru švabama i ući u finale

Smemo.

Nisam ljubitelj Murinja i Intera,ali mislim da su zasluzili da prodju veceras.Barsa nije nista konkretno ucinila 80.minuta,plus sto je Mota nezasluzeno iskljucen,a Pikeov gol postignut posle ofsajda(barem koliko sam ja primetio,mada je lepo poslao po burek i Kordobu i Cezara :D).U finalu cu naravno navijati za Bajern,mada mislim da biti zajebana utakmica,posto mi odbrana Bajerna ne uliva poverenje...

Losa taktika Barse , pokusavali su da protiv bunkera igraju tako da se usetaju u gol , potpun promasaj vadjenje Ibrahimovica i visak centralnih veznih koji nicemu nisu koristili vec doprinosili komplikovanju igre

Murinjo je pokazao da mu Pepe nije ni do kolena kada se radi o taktici. Ova pobeda je u velikoj meri Murinjova, što je on jasno i stavio do znanja slaveći posle zvižduka u maniru: "samo da svi vidite ko vas je večeras izbacio". Bez ikakve sumnje zaslužena pobeda Intera.

Moram priznati da je Pikeov gol sjajan. I meni se učinilo da je bio u ofsajdu, ali način na koji je reagovao i završio je nešto na čemu bi mu mogli pozavideti i najbolji napadači sveta, a o odbrambenim i da ne govorim.

Murinjo je pokazao da mu Pepe nije ni do kolena kada se radi o taktici. Ova pobeda je u velikoj meri Murinjova, što je on jasno i stavio do znanja slaveći posle zvižduka u maniru: "samo da svi vidite ko vas je večeras izbacio". Bez ikakve sumnje zaslužena pobeda Intera.

Moram priznati da je Pikeov gol sjajan. I meni se učinilo da je bio u ofsajdu, ali način na koji je reagovao i završio je nešto na čemu bi mu mogli pozavideti i najbolji napadači sveta, a o odbrambenim i da ne govorim.

To je tacno uvideo je kako treba blokirati udarne igle Barse i gde su im slabosti , a Gvardiola mu je i olaksao posao

Ma samo da vise ne gledam ovu Barselonu!!!
Moje celo odeljenje za Barsu, osim nas dvojice, uostalom ne samo odeljenje, u celoj skoli najvise 10 ljudi ne voli Barsu.
Od kad im je bio dosao Ronaldinjo svi poceli da navijajau za njih, i satro "oduvek navijamo za Barsu", a ne znaju ni jednog igraca koji je igrao za njih pre nego sto su osvojili LS 2006, ni Davidsa, ni Kokua, Luis Enrikea, Klajverta, Franka de Bura,Zendena.....:think:Ne znaju ni da je Antic bio njihov trener???
Posle osvojio Mancester, a ono "mi volimo i Mancester"?????:dontunderstand:
Nije zonfa da navijas za onog ko osvaja. Navijaj za klub i kad gubi i kad pobedjuje.
Ko je sledeci? Inter ili Bajern? Odgovor je lak. Zalosno, ali odgovor je sledeci: onaj ko osvoji LS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back