UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*Ne bi. :)
Pa Arsenal je morao da krene kad-tad. Da je sada 0:0, u drugo poluvreme bi bilo isto kao prvo. Izgleda da je Barsa ipak prevelik zalogaj za Arsenal, koji je, doduše, prilično oslabljen, ali ni Barsa ne igra u najjačem sastavu. Videćemo u drugom poluvremenu, ali mislim da će na kraju biti 3:2.

Код резултата 1:1 су требали да се повуку а не да наставе офанзивно, Барса би негде погрешила и вероватно би било 1:2 на крају.

samo sto oni ne igraju u nasoj ligi pa da ih vodi neko iz Bata Djorine skole jajara :lol:

Mesi je stvarno nesto posebno i neverovatno

Арсенал нам је приуштио леп фудбал и на томе им хвала, а како се против Месија игра на резултат показаће нам Интер. Резултати ће бити 0:0 и 1:0, уз мало среће за Интер, он ће избацити Барсу.

Voditelj nazeb'o pa za malo skroz u mikrofon da izruči klice. :lol:

Није то ништа како ја кишем, посебно кад сам у бусу, само кинем и добијем 2-3 места за седење, људи се страшно боје прасећег грипа. Али да не ширимо о томе, није тема.

Није то ништа како ја кишем, посебно кад сам у бусу, само кинем и добијем 2-3 места за седење, људи се страшно боје прасећег грипа. Али да не ширимо о томе, није тема.

Moj komsija kad kine,zaljulja soliter...Ja mislim da probudi ceo Bulevar :mrgreen:

Eto, Mančester napravi glupost, tj. Ferguson. Prvo ubacio povređenog igrača (Runi) da igra od početka, a zatim u tim ostavio onog nervoznog Rafaela koji je već imao žuti karton i naivno dobio crveni. Bajern je sve to iskoristio samo na iskustvo za dovoljan poraz od 2:3, posle pobede od 1:0.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back