udvaranje do smrti

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa evo kako, sad cu da anaiziram ovaj odgovvor.

A kako se to neko udvara kuglanjem?

Na stranu to sto je bash to kuglanje pokupljeno iz low budget americkih filmova...
A paintball se ne igra u dvoje...

Ja sam imala decka koji je svirao gitaru, i to bash lepo, umeo da svira stvarno, zavrshavao muzicku skolu i sve... Imao je i neki svoj ritam vezbanja, nezavisno od zena, udvaranja i svega ostalog. I bash sam uvek volela da ostanem, kad bih se zadesila kod njega, vikendom obicno, da ga slusham kako vezba neshto...

Decaci koji sviraju gitaru jesu nekako sexy:-P, nezavisno od klishea, udvaranja, predrasuda i ne znam ni ja cega...;)

kakve veze ima na koji nacin je kuglanje dospelo do nas, odnosno zbog cega je postalo popularno? potpuno bez veze sa mozgom, a sa temom tek nema veze. Vrlo lako neko moze da se udvara na kuglanju, samo ti to mozda ne vidis i ne znas. to ne mogu da ti objasnjavam. sto se peintbola tice, nigde ne pise da je udvaranje nesto sto se desava kada je neko potpuno sam sa nekim. zasto neka igra ne bi bila teren za udvaranje. opet nedosttak maste, one najosnovnije. dakle i to je bez veze sa vezom.
taj decko se nije udvarao, vec vezbao za skolu. velika razlika. udvarati se znaci raditi nesto sa ciljem da se neko smuva, da ti postane sklon. on je vezbao sebe radi, a to sto si ti tu bila i slusala, nije bitno. nije svirao da bi tebe zdobio time, vac je svirao da bi vezbao, a ko se tebi dopadne plus i nista vise. to nije udvaranje. i nema veze sa temom.
e jedino ova konstatacija da su njoj muskarci sa gitarom bi mogla da se provuce kao nesto u vei sa temom, ali klimavo i nije dovoljno za prolaznu ocenu. zao mi je.

Nego sad ozbiljno...nije mi jasno zashto ljudi sviranje gitare povezuju sa sviranjem domaceg roka. Eto ja prva ne znam ni jednu domacu da odsviram.
Jeste da ima dosta takvih likova, ali uopshte nisu u vecini...samo se niste kretale u dobrom drushtvu...

Pa tesko da ce neko da dodje ispod prozora i odsvira neku jazz kompoziciju... :D
Mislim moguce je to... al' taj ko to zna, sigurno se ne bi zezao sa tim, vec bi upoznao neku iz "svoje klase"... hehehehe :D

ja ta drustva ne zelim ima mi neceg bednog u okupljnju druzine i kao oko logorske vatre pevuse, ma sta bilo. meni je stmosfera jako bitna za sve u zivotu. takva atmosfera me asocira na siromastvo, bedu, nesrecu. ne mogu da se radujem u takvim okolnostima. drugo, ja ne volim one emocije koje se na taj nacin dobijaju, a to je nekakva seta, nostalgija, uuu, aaa, fazon. to meni nije provod. i vrlo mi je cudno da neko u XX i XXI veku ima potrebu da okuplja copor i arlauce na mesec. to arlaukanje moze samo u dvoje kao predigra ili postigra i to bez gitare. :)

Ako padne na Child in time, Stairway to heaven, Is this love i sl....to znaci da ti je masina za putovanje kroz vreme proradila , jer si negde na 81, 82 godini proslog veka.. danasnje klinke zahtevaju moderan domaci repertoar "Pogledi u tami" , "Zena bez imena", "Slike u oku" .. neke cak nece ni da pogledaju u pravcu gitare ako pored tebe ne sedi klavijaturista za sintisajzerom koji te prati :lol: :lol:... stoga ja nastavljam da sviram...sebi :lol:

Ako padne na Child in time, Stairway to heaven, Is this love i sl....to znaci da ti je masina za putovanje kroz vreme proradila , jer si negde na 81, 82 godini proslog veka.. danasnje klinke zahtevaju moderan domaci repertoar "Pogledi u tami" , "Zena bez imena", "Slike u oku" .. neke cak nece ni da pogledaju u pravcu gitare ako pored tebe ne sedi klavijaturista za sintisajzerom koji te prati :lol: :lol:... stoga ja nastavljam da sviram...sebi :lol:

Pokushaj sa Vladom Georgijevim (ili kako se vec pishe)... :lol:

DJM, nisam slusala, posto nisam ljubitelj gitare. Ja volim da slusam jazz, ali ga ne poznajem u toj meri da bih kazala koji su to pravci. Zvuk koji volim jeste veseo, zivahan, jak, slojevit, retko slusam melanholicne stvari.

sto se teme tice, meni nije bitno sta ce da svira, ja jednostavno ne volim da mi se svira. meni to nije romanticno. volim da idem na koncert. mogu i volim da slusam nekoga da vezba ili svira neobavzno, ali da me time muva ili da se tako zabavlja drustvo, to mi je brrr. ne volem.

DJM, nisam slusala, posto nisam ljubitelj gitare. Ja volim da slusam jazz, ali ga ne poznajem u toj meri da bih kazala koji su to pravci. Zvuk koji volim jeste veseo, zivahan, jak, slojevit, retko slusam melanholicne stvari.

Razlicita muzika za razlicita raspolozenja...
Iskreno, nisam dosao ovde da tupim o muzici, ali za mene licno, muzika je (uopsteno muzika) sastavni deo zivota, pa tako i ljubavi...

A sada sto se tice udvaranja s' gitarama... nemam komentar na to...
Iskreno ne volim bilo kakva udvaranja... To bi trebalo kao da bude ono... da skrenem paznju na sebe... khm, khmm... :lol: :D

Ili ima tu necega ili nema... A najvise mrzim one price... Upoznas devojku... i kao sve super... i ti taman da krenes nesto... a ona tebi:
"Iju, pa JA sam MISLILA da si mi ti PRIJATELJ..."
hahhaha... mislim... koje su to fore... i kako onda covek uopsteno da bude zadovoljan ako se stalno vraca na puku egzistenciju... :D

Back