Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
moze i frulica da se svira 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sitni znaci.
:shock:
najbolje udvaranje je da nedeluje ko udvaranje)...volim one tajanstvene koji daju sitne znake, skoro neprimetne, pa moram da kopam da vidim sta je ispod
...kad sam ja u dusi istrazivac
![]()
Sitni znaci.
nesto me podsetilo na jedan uzasni klise.
zene, sta mislite o muskarcima koji sviraju gitaru, akusticnu? da li vam je to seksi i da li ste se smuvavale sa nekim takvim?
muskarci, da li ste vi to radili zenama/
meni je to najveca ljiga na svetu, a kao za baksuz muskarci, koji me ne poznaju, misle da je meni to kul. dodje mi da umrem od bede. kada vidim gitaru kod nekoga dodje mi, kao ona macka iz crtaca Pepe L tvor da zbrisem kroz zid. Izbavite me odavdeeee!
nekima to romantcno, a meni tera suze u oci i suicidne misli u glavu, a i zelju da ubijam, takodje. hmmm
sta sve smatrate da moze uci u kos udvaranja do smrti?
Ivan Ljuba?A ja znam priču o devojci i momku, gde je nakon prvog seksa momak bio toliko dirnut da je ustao bez reči iz kreveta i otišao za klavir koji je svirao pola sata "inspirisan predivnim iskustvom vođenja ljubavi"
A to, kao, nije klise. Vidjeno 1000 puta.Sve to meni nekako smrdi...ne volim ja to...niti one price o tim romanticnim stvarima pa ono zensko jaooooo kako je on divan sta sve pripremii njoj...bljak fuj...odma za vrat i u kantu vode da se tusiiii... Iskreno ne volim te neke klise-stvari..neko sto je nesto uradio e sad bi i ja to...volim sve sam da osmislim pa makar i grozno bilo...al kad pripremim da je to iskreno i od srca pravo...a to je vikendica na osami...lijep krevet..prekrivecn ruzama..puna soba ruza ne sad fazon buketi...vec gdje god krene ili pogleda stoji po jedna ruza...crvena...bijela...zuta....cak i u vitrini gdje su case...ono kad krene da se napije vode kad ono u casi bijela ruza...onda naravno neka lijepa muzikica...posto sam ja vise turbo folk orijentisan ali volim i stranu izaberem vise one soundtrax iz filmova, neke lijepe ukomponovane..tu je onda flasa crnog vina nekog lijepog.....visoke case..i puno puno svijeca...desetine svijeca i na svakoj urezano slovo njenog imena...al eto tako sam ja nesto pripremio svojoj djevojci...al kazem to je od osobe do osobe.... i koliko je stalo ti to te osobe...ako je to samo pr.ce.nje za jednu noc onda...malo saletis malo osmijeh malo vise vina,piva,sad kako ponese struja u kaficu,,i onda kamenolom...brm brmmm prc prchehehe
vezbaj, nauchicesh vremenom
tuzna je pricha o menjanju uloga..