udvaranje do smrti

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A to, kao, nije klise. Vidjeno 1000 puta.

Totalno je ne bitno da li je to klise ili ne, mislim da se trud uvazava, a i lijepo je nesto prirediti, ja radim onako kako mislim da moja draga zeli, a ne nesto da bi izmisljao kao donijeo joj tocak pa na njemu nacrto srce i rekao vidis kak ja tebe volim! Postoje lijepe stvari,od starih dana koje treba uvazavati jer nesto sto je postalo klasika ili klise, je vrijedno samo sto pati onaj koji je to dobivao a kasnije mu oduzeto pa ispusi i onda pukne pricu "JAO KAKO JE TO JADNO!"....za mene su to licno isfrustrirane osobe koje nisu bile dovoljno je.ba.ne i voljene...pa nisu shvatile pravu stvar...ako je od srca ne postoji klise...niti...klasika....vec samo trud prema voljenoj osobi....;)

shampitice, nauci sta znaci koji pojam, nauci da ne izvlacis stvari iz konteksta, nauci da se salis, nauci da razlikujes bitno od nebitnog, nauci da mislis pod hitno. a najpre odrasti. neosnovano vredjanje, vidim, je tvoja specijalnost. mozes postovati na mojim temama, ali te ja sada stavljam medju ignorisane, posto mi se ne da da raspravljam sa decom. nisam uciteljica. ovo ti pisem tek da znas da zalud meni pises, ako se odlucis na tako nesto.

baby kate ne rade to samo bubnjari,nego iz mog iskustva vecina ljudi koja se ikada bavila muzikom :lol:
ako nisi imao metronom na casu ili kod kuce kada vezbas,ili ako treba da ubrzas ritam sviranja i usaglasis ga sa taktom noga ti je najbliza,doduse ja sam lupala i po klaviru ako je polukoncertni,uvek mi dodje kraj ruke...
pa i profesorka mi je zadavala brzinu lupanjem ruke ili dlanom o dlan
i valjda ti ostane to
i uhvatim se cesto kako lupam rukom po stolu ili nozi :lol:
a nisam pipnula bubnjeve :neutral:

a sta si pipnula?

nesto me podsetilo na jedan uzasni klise.
zene, sta mislite o muskarcima koji sviraju gitaru, akusticnu? da li vam je to seksi i da li ste se smuvavale sa nekim takvim?
muskarci, da li ste vi to radili zenama/

meni je to najveca ljiga na svetu, a kao za baksuz muskarci, koji me ne poznaju, misle da je meni to kul. dodje mi da umrem od bede. kada vidim gitaru kod nekoga dodje mi, kao ona macka iz crtaca Pepe L tvor da zbrisem kroz zid. Izbavite me odavdeeee!

nekima to romantcno, a meni tera suze u oci i suicidne misli u glavu, a i zelju da ubijam, takodje. hmmm

sta sve smatrate da moze uci u kos udvaranja do smrti?

moj bivši je sviro kitaru...i dao joj je moje ime...ko bajagi:S
sad ju je sigurno preksrtio:lol:

shampitice, nauci sta znaci koji pojam, nauci da ne izvlacis stvari iz konteksta, nauci da se salis, nauci da razlikujes bitno od nebitnog, nauci da mislis pod hitno. a najpre odrasti. neosnovano vredjanje, vidim, je tvoja specijalnost. mozes postovati na mojim temama, ali te ja sada stavljam medju ignorisane, posto mi se ne da da raspravljam sa decom. nisam uciteljica. ovo ti pisem tek da znas da zalud meni pises, ako se odlucis na tako nesto.
O, pa ipak si se proljubaznila naprasno... Mogu da idem, a i da ostanem na casu... Nema vishe sedi, jedan... Lepo, lepo...
U svakom slucaju, ne morash zbog mene da ukljucujes ignore, je te necu vredjati iz cista mira, sigurno... Izvini, ako sam preterala malko... Sve je bilo u vaspitno-obrazovne svrhe, znash kako je... Tacka.

A shto se tice teme, nijedno udvaranje sigurno nije obavezno, a ako neka cica nije sposobna i u stanju da ni jednom tunjavom gitaristi smaracu (kakvi su svi oni, jel) jasno stavi do znanja da je nezainteresovana, bilo da se radi o nekoliko akorda, vadjenju gitare ili neceg treceg, onda to govori sasvim dovoljno i o njoj.
Sto se mene tice, smrt nastala udvaranjem - zasluzena smrt. :)

nesto me podsetilo na jedan uzasni klise.
zene, sta mislite o muskarcima koji sviraju gitaru, akusticnu? da li vam je to seksi i da li ste se smuvavale sa nekim takvim?
muskarci, da li ste vi to radili zenama/

meni je to najveca ljiga na svetu, a kao za baksuz muskarci, koji me ne poznaju, misle da je meni to kul. dodje mi da umrem od bede. kada vidim gitaru kod nekoga dodje mi, kao ona macka iz crtaca Pepe L tvor da zbrisem kroz zid. Izbavite me odavdeeee!

nekima to romantcno, a meni tera suze u oci i suicidne misli u glavu, a i zelju da ubijam, takodje. hmmm

sta sve smatrate da moze uci u kos udvaranja do smrti?

Što ne probaš sa Bata Kandom i 'armonikom, a??:mrgreen:
Ne valja ti gitara...pih!:roll:
Ja sam se udvarao sa električnom... kada odsviram 2,3 rifa, pa te pocepa Marshall... šta je tu loše bre? :evil:

Back