joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
i tako...sta je bilo sa spiritom teme "udruzenje metalaca" ako mene pitate vec se u uzim krugovima poznajemo ali naravno ko visi na yu metalu bice upucen u fenserashtvo metala 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko visi na yumetalu (jajoGooOOD:i tako...sta je bilo sa spiritom teme "udruzenje metalaca" ako mene pitate vec se u uzim krugovima poznajemo ali naravno ko visi na yu metalu bice upucen u fenserashtvo metala![]()
ops: ) bice upoznat sa gooooomilom budalashtina...wild_child:Pokorite se Ratki,sveznanju i putu svetlosti i RAZUMA![]()
Ratka_:wild_child:Pokorite se Ratki,sveznanju i putu svetlosti i RAZUMA![]()
Deriste, pa zar stvarno mislis da si interesantna kad tako "razumno" prosipas svoj "razum"?
kako si grozna. ja nemam mamuRatka_:@Moon Child
Mesecarko, ako vec pokusavas da se izvinis zbog tvojih gluposti, onda to uradi na normalan nacin, a ako ne znas kako treba da to uradis, pozovi mamu da ti pomogne.

Vampirica:Sta ga znam...i medju metalcima imas ljude koji su glupi skoro kao kreperi!Nebih sa njima ni vazduh da delim,a kamoli da se udruzujem.Da ne bude zabune,mislim na kvazi metalce,na pozere,jer ima ih mali milion.Nisam za udruzivanja bilo kakve vrste,valjda ste svesni da nijedno iole vece srpsko okupljanje ne moz' bez batina i psovanja da prodje...ali ok...e,da,u jednoj stvari se slazemo-Metal forever,no matter where,when&how!!!

Moon Child:kako si grozna. ja nemam mamuRatka_:@Moon Child
Mesecarko, ako vec pokusavas da se izvinis zbog tvojih gluposti, onda to uradi na normalan nacin, a ako ne znas kako treba da to uradis, pozovi mamu da ti pomogne.![]()
![]()
sad si me rastuzila![]()
Ratka_:![]()
![]()
Jadna tvoja majka sa tobom tako blesavom. Nadam se da nece da vidi ono sto si napisala za nju.
Ovamo si ti kao neki metalac, a kazes da ides na yumetal da bi ih sve prozivala. Ko si ti jedna da znas bolje od svih njih. Sta se pravis pametna ?
Ratka_:Moon Child:kako si grozna. ja nemam mamuRatka_:@Moon Child
Mesecarko, ako vec pokusavas da se izvinis zbog tvojih gluposti, onda to uradi na normalan nacin, a ako ne znas kako treba da to uradis, pozovi mamu da ti pomogne.![]()
![]()
sad si me rastuzila![]()
![]()
![]()
Jadna tvoja majka sa tobom tako blesavom. Nadam se da nece da vidi ono sto si napisala za nju.
Ovamo si ti kao neki metalac, a kazes da ides na yumetal da bi ih sve prozivala. Ko si ti jedna da znas bolje od svih njih. Sta se pravis pametna ?
@wild_child
Ej deriste, da ti nisi mozda gej? :? Sumnjiva je ta tvoja slatkorecivost u onoj i u nekim drugim porukama. Kao da na posredan nacin iskazujes svoje homoseksualne sklonosti. Preispitaj malo svoju seksulanost.

TPy 8)VisionOfDisorder:metal je najgora vrsta muzika, a njeni sledbenici su razmazeni klinci koji misli da ce time shto ce sebi napraviti par GAY rezova po ruci biti vishe BLACK i TR00. Uzas.

wild_child:Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....
vangelistexas:E pa i ja sam gej kad god vidim Ratku napal'm se bash se napal'm![]()
Moon Child:TPy 8)VisionOfDisorder:metal je najgora vrsta muzika, a njeni sledbenici su razmazeni klinci koji misli da ce time shto ce sebi napraviti par GAY rezova po ruci biti vishe BLACK i TR00. Uzas.
ma da bre.... selje.
JuVisionOfDisorder:metal je najgora vrsta muzika, a njeni sledbenici su razmazeni klinci koji misli da ce time shto ce sebi napraviti par GAY rezova po ruci biti vishe BLACK i TR00. Uzas.
joGooOOD:joj hriste sta se ovde deshava 8) ratka vs. moony...![]()
(bez zlih namera)