UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni je to blacenje metala,kao i ceo taj NU pravac.Sta je to uopste?Topla voda eto sta je.
I onda se zalepi neki klinac za taj bend 'najbolji na svetu' on misleci da je najveci metalac na svetu.
Propadanje u mulj mediokriteta...

bubnjaru svaka cast,ali vise bih voleo da ga gledam u nekom ozbiljnijem bendu

Hahahaha!! Sve to kaze covek koji cepa "narodnjake"(koji uopste nisu narodnjaci vec nova govna koja se pojavljuju po PINK-u)!! Nisam njihov fan cak ono je meni smor da slusam,ali nikako ne mogu da ukapiram sto svima taj pravac u metalu smeta i metal nije nacin zivota kao Punk;)??Ako hoces realno bolje je od tvojih Black seratora koji nista u zivotu nisu procitali o bogu i djavolu i okultizmu uopste svaka cast onim bubnjarima i gitaristima ali tekstovi su ocaj i likovi su na nekim tripovima do bola a nemaju veze sa qurcem o tome!!

Ja cepam narodnjake,posto je tebi narodnjak ana kokic i natasa kojic onda svaka ti cast.
Cune,Ilic,Tozovac...No nebitno,vidim hvatas se za ideologiju u black metalu.Ja sam izlozio svoje misljenje cisto sa muzickog aspekta,a to je umece i virtuoznost kojom slipknot bas i ne moze da se pohvali.

Ako cemo o tekstovima onda je to tema za malo sire oblasti polemike
To ti mislis da nista nisu procitali govori samo da nisi ni citao njihove tekstove.Ti mislis da njihovi tekstovi idu satan is my lord itd?Ima,ne kazem da nema to su paljevinski bendovi cija produkcija i muzika testerisu po mozgu svojim bezidejnim lupanjem po instrumentima.Kao sto je ILLDJARN

Tako da se varas ako likovi nemaju veze sa vezom.Jadno je propagiranje satanizma ako to nisi.Emperor je ostao dosledan sebi,Ihsahn je i sam to izjavio.
Behemoth-ne fura satanizam citaj malo njihove tekstove videces da ima jako ideolosko uporiste bazirano iskljucivo na drugim religijama i mitovima...Cradle Of Filth po meni ima najbolje tekstove u black metalu,toliko termina iz praistorijskih knjiga koriste da je jako tesko uzvuci koncept samog znacenja pesme.

Ja licno ne volim NU metal,moje misljenje i kao pravac ga ne priznajem.Ameri svasta izmisljaju blateci kulturu onoga na cemu je sve utemeljeno.Jer ja ne poznajem ljude od 20+ da slusaju neki takav bend.
Po onome sto sam sretao vise mi deluje kao prolazna faza,dok se ne pomere granice onog vec znanog i ne spoznaju neki novi pravci i kvaliteti.

Vremenom dolazi do zasicenja svega,slusas recimo Slip i to ti je brutalno.Hoces nesto brutalnije,predjes na metalcore tipa All That Remains,deathcore/death metal All Shall Perish,Heaven Shall Burn...Oces jos brutalnije,tu je Nile,Krisiun...Sve zavisi od ukusa :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back