UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Midnight Rambler:
Majesty Of The Nightsky:
Ti ne volis metalce i crninu,so what?
Ljudi gotovo je ,kraj.Mi metalci cemo uvek postojati i nositi crno i stvarno su komentari nepotrebni.
Ja ne volim da vidim fensere koji nose sve sto im se servira na Pinku (svaka cast izuzecima,koji imaju sopstveni stil).Postoje i metalci koji nose sve sto im se servira..........Ja volim metal modu,ali volim i da se medju metalcima izdvajam,tako da kombinujem sve i svasta i stvaram sopstveni fazon.Ali crno je definitivno najjace.

Izvinjavam se svim zidarima sto sam rekla da je mesalica samo fora.Nadam se da ce mi oprostiti.
Znam koliko njima mesalica znaci i koliko vaznu ulogu ona igra u njihovim zivotima :D :D :D :D :D
mozda i prihvate izvinjenje, ali moras da ga overis svojim prisustvom. sutra se ti lepo onako DIPLOMATSKI obuci, ali ostavi i neki znak prepoznavanja, recimo martine koje su simbol radnicke klase, kako bi te pustili u svoj klan, i idi u "Neimar", "Buducnost" i na koje sve gradjevinske firme naletis pa se pravdaj, i javi nam kako si prosla!!

Stvarno sam priznala da sam pogresila.Idem da se pravdam svim radnicima.
"martine koje su simbol radnicke klase" - pa naravno,jos cu malo da se uklopim u sredinu,mozda mi i oproste :)

Midnight Rambler:
Majesty Of The Nightsky:
Ti ne volis metalce i crninu,so what?
Ljudi gotovo je ,kraj.Mi metalci cemo uvek postojati i nositi crno i stvarno su komentari nepotrebni.
Ja ne volim da vidim fensere koji nose sve sto im se servira na Pinku (svaka cast izuzecima,koji imaju sopstveni stil).Postoje i metalci koji nose sve sto im se servira..........Ja volim metal modu,ali volim i da se medju metalcima izdvajam,tako da kombinujem sve i svasta i stvaram sopstveni fazon.Ali crno je definitivno najjace.

Izvinjavam se svim zidarima sto sam rekla da je mesalica samo fora.Nadam se da ce mi oprostiti.
Znam koliko njima mesalica znaci i koliko vaznu ulogu ona igra u njihovim zivotima :D :D :D :D :D
mozda i prihvate izvinjenje, ali moras da ga overis svojim prisustvom. sutra se ti lepo onako DIPLOMATSKI obuci, ali ostavi i neki znak prepoznavanja, recimo martine koje su simbol radnicke klase, kako bi te pustili u svoj klan, i idi u "Neimar", "Buducnost" i na koje sve gradjevinske firme naletis pa se pravdaj, i javi nam kako si prosla!!

Stvarno sam priznala da sam pogresila.Idem da se pravdam svim radnicima.
"martine koje su simbol radnicke klase" - pa naravno,jos cu malo da se uklopim u sredinu,mozda mi i oproste :)

Nisam bila ceo 1 dan na forumu i sta se sve izdesavalo?
Za promenu mislim da bi za ne-metalce bilo najpametnije da iskuliraju i da se okanu crnih,dugih suknji (koje su btw najjace na svetu).Mislim tema je glupa,udruzenje metalaca,pa hajde da mrzimo repere......Bila bi dobra fora,da se ovde vode neke diskusije o muzici.A ovde se svodi na mrzim metal-volim metal.Strasno....
I jos nesto,divim se ljudskoj gluposti i osobi koja je rekla da su svi metalci tuzni i nesrecni i odbaceni.Pazi,prvo imam svoju ekipu slicnih interesovanja,drugo volim da se druzim i sa pametnim fenserima (pametnim,jer oni sigurno ne bi pomislili da ja stvarno prinosim zrtve djavolu).Katastrofalno je to sto kritikujete nasu modu.To sto volimo crno,duge suknje,martinke je isto kao sto neki fenser voli roze,minice i stikle.Ne tvrdim da je njihova moda losa,to sto se meni ne svidja je ipak moja stvar.Porucujem svim ne-metalcima,da se bolje upoznaju sa nekim metalcem,a ne da ga odmah osudjuju i nazivaju narkomanom.
Primetila sam po mojoj skoli da se fenseri interesuju samo za diskoteke,u kojima se slusa karleusa i pije djus-vodkica,u skoli se samo sminka,a kupuje se sve od garderobe sto se vidi na TV-u.Metalci se takodje interesuju samo za svirke,gde se slusa dobar metal i gde se pije pivo,u skoli se takodje sminka,samo sto je crno u pitanju,a oblaci se po klasicnoj goth modi.Kao sto vidite svi smo mi prilicno isti,ali opet moram da kazem,da sam kod metalaca videla mnogo vise slobodnog duha,neobicnosti,interesovanja za religiju,filozofiju,umetnost,kreativnost......
Necu da generalizujem,ali mislim da se to do sad dalo primetiti.

Pozdrav za Wild koja je carica i zasipa zesce dobrim argumentima i fino se sluzi sarkazmom :D
I to sto su necija misljenja slicna,ne znaci da se uvlacimo jedni drugima.
A mislim da je dosta sa ovakvim glupostima,na ovih 14,15 stranica smo mogli da se ispricamo o metalu,pa samo tako.

I da,strasno je kojiko su neki ljudi pokazali nekulturu,neobrazovanost i nepostovanje bas na ovoj temi.

Metal rules!

Ratka_:
Moon Child:
Ratka_:
Moon Child:
To ti je nesto najbolje sto si dosad rekla (mislim na to da neces vise komentarisati).
Neki ljudi su jednostavno mnogo pametniji kada cjute.

Da, ali tebi nikako ne uspeva da ucutis !
A zasto bih ja cutala? 8)

Zato sto ne umes nista pametno da kazes !
ma haaaaaaaaaajde...
duso, pa rekli smo da si ti tu da bi nas obasipala svojom neizmernom inteligencijom.... zar ne? :wink:

aj sad cuti jer mozes lepo da letis s foruma ako nastavis ovako :wink:

Moon Child:
ma haaaaaaaaaajde...
duso, pa rekli smo da si ti tu da bi nas obasipala svojom neizmernom inteligencijom.... zar ne? :wink:

Ej, prva si pocela da me vredjas, idi na 9. stranu ove teme pa vidi.
Pa ko bi jos precutao zbog toga ? Ajde sada dokazi da je bar jedna celija u tvom mozgu normalna i izvini mi se zbog one uvrede koja nikako ne moze biti na mestu. U protivnom ja cu nastaviti ovako da ti se obracam, kad god za to imam razloga, kao sada na primer.
Bolje bi bilo da ti uz neciju pomoc ili sama odletis sa ovoga foruma, da se ne blamiras vise ovde i neosnovano vredjas. Ti si ta koja ovde sve obasipa svojom "neizmernom inteligencijom"

Ratka_:
Moon Child:
ma haaaaaaaaaajde...

Ej, prva si pocela da me vredjas, idi na 9. stranu ove teme pa vidi.
Pa ko bi jos precutao zbog toga ? Ajde sada dokazi da je bar jedna celija u tvom mozgu normalna i izvini mi se zbog one uvrede koja nikako ne moze biti na mestu. U protivnom ja cu nastaviti ovako da ti se obracam, kad god za to imam razloga, kao sada na primer.
Bolje bi bilo da ti uz neciju pomoc ili sama odletis sa ovoga foruma, da se ne blamiras vise ovde i neosnovano vredjas. Ti si ta koja ovde sve obasipa svojom "neizmernom inteligencijom"

e... cuti...
smaras.

Iju sram da vas bude pa nije tema za prepucavanje vec za komentarisanje raznih tema o METAL muzici, stoga vas molim da prekinete sa tripovima. Meni je strava kad vidim prepucavanje, jer to me nekako drzi nasmejanim u ovom dosadnom zivotu, ali molim vas bar na ovoj temi prekinite.

Zahvaljujem unapred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back