Majesty Of The Nightsky
Zainteresovan član
- Poruka
- 499
Midnight Rambler:mozda i prihvate izvinjenje, ali moras da ga overis svojim prisustvom. sutra se ti lepo onako DIPLOMATSKI obuci, ali ostavi i neki znak prepoznavanja, recimo martine koje su simbol radnicke klase, kako bi te pustili u svoj klan, i idi u "Neimar", "Buducnost" i na koje sve gradjevinske firme naletis pa se pravdaj, i javi nam kako si prosla!!Majesty Of The Nightsky:Ti ne volis metalce i crninu,so what?
Ljudi gotovo je ,kraj.Mi metalci cemo uvek postojati i nositi crno i stvarno su komentari nepotrebni.
Ja ne volim da vidim fensere koji nose sve sto im se servira na Pinku (svaka cast izuzecima,koji imaju sopstveni stil).Postoje i metalci koji nose sve sto im se servira..........Ja volim metal modu,ali volim i da se medju metalcima izdvajam,tako da kombinujem sve i svasta i stvaram sopstveni fazon.Ali crno je definitivno najjace.
Izvinjavam se svim zidarima sto sam rekla da je mesalica samo fora.Nadam se da ce mi oprostiti.
Znam koliko njima mesalica znaci i koliko vaznu ulogu ona igra u njihovim zivotima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno sam priznala da sam pogresila.Idem da se pravdam svim radnicima.
"martine koje su simbol radnicke klase" - pa naravno,jos cu malo da se uklopim u sredinu,mozda mi i oproste