UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crazy_creature:
wild_child:
Ratka_:
Bilo tebi svejedno ili ne, ljudi na forumu su sad imali prilike da te bolje upoznaju i da vide u kakvog si imbecila vec izrasla.
Sad si presla i na psovke. Kompletirala si svoju sliku dodavsi joj i prostakluk!!!

Ratka,udaj se za mene
Mislim da smo sklopile dogovor da jedna ruka tebi, jedna meni. Mora da je delimo u svemu, imaj dushe. :cry:
Btw ja slusham gothic metal & malo black-a... ocju i ja u druzhinu :P

Ajde dobro,ti je dobijes ponedeljkom,sredom i petkom i nedeljom a ja ostala tri dana ali ti joj dajes pare za shoping :lol:

ma ratka, smiri se.. ih, kako bi bilo kad bi svako tako kao ti.. ovo bi postala klanica.. jos kad bi neko nekoga prepoznao na ulici.. ajoj.. smiri se malo, ne moras na svaki post koji te iznervira da odgovoris!! ili ako te smara neka tema, nemoj da odgovaras na nju, iako te neko tamo spominje i sta ti ja znam.. a i ti moon, malko, malko prestani.. mislim, mozda je i bilo zanimljivo na pocetku, vise nije.. mislim - jeste to tebi zanimljivo, ali veruj mi, nama nije..
dosta vise svadjanja bez nekih argumenata.. nema vredjanja! ako cete da se svadjate, onda se svadjajte u vezi neke teme, a ne necije debilnosti, jer ne poznajete tu osobu, tako da ne mozete znati da li je debil ili ne..
peace men :wink:

Šta je ovo, obdanište? :x
Dođem na temu omiljene mi muzike, a ono prepucavanje!
:twisted:
Daj onda promenite naziv teme u Kindergarden, pa se tucite igračkama do mile volje. 8)
Od naziva teme nisam video ni "m". Osim ako je ovo tema "mentolaca" . :wink: U tom slučaju se izvinjavam. :lol:

Pop Relja:
Daj onda promenite naziv teme u Kindergarden, pa se tucite igračkama do mile volje. 8)
Od naziva teme nisam video ni "m". Osim ako je ovo tema "mentolaca" . :wink: U tom slučaju se izvinjavam. :lol:

Pa samo ime teme govori koliko je tema retardirana.........cuj udruzenje metalaca...ni ne zasluzuje bolje nego ovo prepucavanje.....btw udaricu te medom u glavu :lol:

wild_child:
Pop Relja:

Pa samo ime teme govori koliko je tema retardirana.........cuj udruzenje metalaca...ni ne zasluzuje bolje nego ovo prepucavanje.....btw udaricu te medom u glavu :lol:

Pusti medveda na miru. Skoro se probudio iz zimskog sna, a već ga maltretiraš! :roll:
Dobro, naziv jeste malo jači od kisele vode. :D :lol:

ajde bre ljudi, nastawite sa neosnowanim uwredama, i malo se poswetite i pljuwanju poroditza... to ste zapostawili totalno:( ...
ajde bre, mrzhnja pokretje swet...
ne prichaj sa njiiim nabooodiii gaaaaaa
nabodiii gaaaaa,
nabodiii gaaaaaaAAaa!!!
:)

[LoG:
]ajde bre ljudi, nastawite sa neosnowanim uwredama, i malo se poswetite i pljuwanju poroditza... to ste zapostawili totalno:( ...
ajde bre, mrzhnja pokretje swet...
ne prichaj sa njiiim nabooodiii gaaaaaa
nabodiii gaaaaa,
nabodiii gaaaaaaAAaa!!!
:)

boze ova tema je tako pateticna!A i "chru-metalci" se skupljaju ko move na g :roll:

cccc,bwe,ala ste i vi neki...true metalci ne postoje,postoje samo pozeri(vecina) i ljudi koji zive svoj zivot,slusaju mjuzu koju vole i maximalno ih boli za rat zanrova,hopere,repere,pozere metalce i,majku mu uglavnom za sve :wink: ...jeste li mozda takvi, ili i vi pozirate za slchicu???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back