UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*Lenja_Pita*:
Ja nisam fenserka...ali slusham Britney
Ja nisam reperka...ali slusham 2Paca
Ja nisam metalka...ali slusham Metallicu&Nightwish
Ja nisam rokerka...ali slusham G'n'R
Ja nisam pankerka...ali slusham Sex Pistollse&Jam
Ja nisam narodnjakusha...ali slusham DJ Krmka :lol:
Ja nisam kreten...shta sam ja?

Ovo je kao zagonetka... :lol: :shock:
Ali ozbiljno pitam? Shta sam ja?
Čovek pod jedan :wink:
....koji ne oseća "okove" jednog određenog pravca muzike :)

@wild_child
aha, pa vidiš da moram da biram sutra
da li bi bila splavar ili metalac,
stvarno bih radije bila ovo prvo,
jer su oni bar veseli
Ali dobro je što nemam potrebu da se dokazujem
i "izdvajam" od drugih običnih ljudi

@wild_child
jer su oni bar veseli

E pa postovana Joanna da ja tebi lepo objasnim nesto. Necu da se svadjam ili bilo sta ali moram da ti skrenem paznju na par stvari.
Znaci kad kazes da su splavari veseliji. Pa jel ti mislis da smo mi tuzni? Slazem se da obe grupe piju alkohol kada odu na svoja omiljena mesta ali odmah da ti kazem mi odmah ne upadnemo u depresiju kao sto ti verovatno mislis. Da li ti shvatas kada krene muzika koliko nas ponese adrenalin i kakvi su nasi koncerti? I kazes da su splavari veseliji...ccc...nemam vise reci.

Podrzavam wild child

JoannaNS:
@wild_child
jer su oni bar veseli

Da oni su veseli,a mi metalci mi smo posebna vrsta...mi stalno placemo,prizivamo satanu i zrtvujemo koze.
To radimo radnim danima.
Preko vikenda se zatvorimo u nase mracne sobe okrecene u crno i crtamo pentagrame po zidovima uz zvuke nase divlje agresivne muzike.
Eventualno uzmemo pa se secemo ili placemo jer mi smo metalci mi smo tuzni i mi nemamo ni prijatelje ni zivot.
U skolu idemo samo da duvamo,da se drogiramo i vrsimo los uticaj na omladinu....eventalno ako smo dobro raspolozeni bacimo koju voodoo kletvu.

Sa druge strane imamo ...kako si th ti nazvala " splavare"
Veselu omladinu,koja skakuce uz stihove " ocu da mi kupid dzip dzip".
Ponos lepe zemlje Srbije.
Splavare...uvek srecne,uvek vesele i pozitivne.
Oni ne piju alkohol,druzeljubivi su a njihova koloritna odeca cini ovaj nas svet lepsim za ljude i zivotinje.
Oni nikada nisu probali droge,ponos svojih roditelja.
Redovno idu u crkvu i nikada nista nisu zgresili.......da li sam rekla da su veseli??
Uvek su veseli ali bas uvek.

Da ne duljim vise..devojko lupas gluposti i uopste se ne razumes u temu o kojoj se prica pa se nabacujes onim o cemu ja stalno pricam,toliko da sam smorila pola foruma,predrasudama i generalizaciji...

I btw nisi mi odgovorila.
Koja je razlika izmedju majice sa Nightwish logom i majice sa Terra NOva logom?

A sto se tice toga da nemas potrebu da se izdvajas i budes drugacija,zbog toga mogu samo da te zalim jer ces celog zivota biti samo jedna ovca u stadu....i nikada se neces izdici iz malogradjanstine.
Jer ono sto ti ocigledno ne shvatas jeste da se covek ne dokazuje samo odecom vec i ponsaanjem,nacinom zivota i psihickim osobinama.....

@wild_child
e glup ti je ovaj humor,moram priznati. Ti si sad kao sarkastična ovo ono...Kako lupaš, nemaš predstavu :D

A koja je tema o kojoj se priča, a wild? Udruženje metalaca?

I da-hejtujte vi još, ipak je ovo udruženje metalaca pa zbog toga ste i takvi :wink:

:idea: mislite o tome
hohoho

wild_child:
A sto se tice toga da nemas potrebu da se izdvajas i budes drugacija,zbog toga mogu samo da te zalim jer ces celog zivota biti samo jedna ovca u stadu....i nikada se neces izdici iz malogradjanstine.
Jer ono sto ti ocigledno ne shvatas jeste da se covek ne dokazuje samo odecom vec i ponsaanjem,nacinom zivota i psihickim osobinama.....
Pa izgleda da TI ne shvataš...Jer se i ti dokazuješ oblačenjem dugačkih crnih suknji i ostalih prikladnih dodataka, kapiraš?

Be different-ali ne po svaku cenu :!:

sweet_A:
@wild_child
e glup ti je ovaj humor,moram priznati. Ti si sad kao sarkastična ovo ono...Kako lupaš, nemaš predstavu :D

I da-hejtujte vi još, ipak je ovo udruženje metalaca pa zbog toga ste i takvi :wink:

hohoho

Hahahahahahahahaha pazi izraz :lol: :o

nije mi jasno zasto muzika i odevanje moraju da budu povezani...
ja npr. slusam uglavnom rock,metal i obozavam irsku muziku,i tu i tamo jos po nesto,ako mi se svidi.iako u mojoj odeci preovladavaju crna,bordo i zelena boja ja ih ne nosim zbog muzickog opredeljenja vec jer mi stoje.nikad nisam imala majice sa natpisima grupa,ali mi ne smeta ako ih neko nosi.i sto bi?nekim ljudima jednostavno pristaju...ali ne meni.cak i kada obucem farmerke i crni dzemper i stavim crni kreon oko ociju ljudi mi kazu da sam mracna,a kada bih obukla nesto jos jace,ne znam na sta bih licila :lol:
hocu da kazem da me mnogo nerviraju stereotipi o ljudima koji slusaju metal...koliko su puta meni rekli "a pa ti si sektas" samo ako znam neku pesmu od pocetka do kraja :roll: .ljudi odmah odbacuju ono sto ne poznaju i to me izludjuje...npr. imala sam drugaicu u srednjoj skoli koja je "metalac" i koja se tako i oblacila a posto je bila jedna od retkih u skoli,svi su mislili da je debil,iako je nisu znali...a devojka je pritom super (i stalno mi je pozajmljivala diskove :D )
a sto se splavova i fensera tice,i njihovih "veselih zivota" na obalama reke...pa nemam sta de komentarisem,sve je receno.... :D

wild_child:
Da oni su veseli,a mi metalci mi smo posebna vrsta...mi stalno placemo,prizivamo satanu i zrtvujemo koze.
To radimo radnim danima.
Preko vikenda se zatvorimo u nase mracne sobe okrecene u crno i crtamo pentagrame po zidovima uz zvuke nase divlje agresivne muzike.
Eventualno uzmemo pa se secemo ili placemo jer mi smo metalci mi smo tuzni i mi nemamo ni prijatelje ni zivot.
U skolu idemo samo da duvamo,da se drogiramo i vrsimo los uticaj na omladinu....eventalno ako smo dobro raspolozeni bacimo koju voodoo kletvu.
Pa da, vidiš ni ja to bolje ne bih rekla :D
Svi metalci koje ja poznajem su uglavnom odbačeni od društva
ili ga i sami mrze, jer su to samo obični ljudi.
Inače humor ti je do jaja
I da, rekla sam za majice sa logom, nisi pročitala
A to što ću biti ceo život jedna ovca u stadu, ne brini se
Imam ja svoje načine da se istaknem, ali ne
moram da nosim dugačku crnu suknju
@Sweet_A you see this?
That's what I' m talkin'about :D

sweet_A:
@wild_child

hohoho

A sto se tebe Sweet tice,da si se udostojila da odes 3,4 strane unazad na ovoj temi procitala bi da sam ja prva bila protiv ovog glupog udruzenja.Tako da ubuduce molim te procitaj pre nego sto krenes da me osudjujes ok?
A sto se tice mog smisla za humor,netju da raspravljam o tome sa tobom,ne zelim ipak da se spustam tako nisko kao ti....moj nivo je ipak malo visi sretjo.
A sto se mog oblacenja tice,ne znam odakle ti uopste to da se ja oblacim u crno i da nosim suknje.....sliku svoju nisam stavila niti sam igde rekla da se tako oblacim tako da......opet nagadjas.
Da ja se isticem.
Ne svojim oblacenjem.JER CAK I DA SE OBLACIM U CRNE SUKNJE NE BIH SE IZDVAJALA IZ MASE,danas sve metalke manje vise ,barem goticarke nose duge suknje i korsete,Nemoguce je biti originalan oblacenjem,jer je ruku na srce sve vec vidjeno.
Da ja se izdvajam,izdvajam se poezijom koju pisem,body artom koji radim,bogatim vokabularom,poznavanjem magije,svojim glupim humorom,optimizmom..
I zaista je tuzno sto se spustas tako nisko da me vredjas na onakav nacin a da pritom ne znas nista o meni a cak te nisam ni provocirala.....
Prijatno....

JoannaNS:
wild_child:
To radimo radnim danima.
Pa da, vidiš ni ja to bolje ne bih rekla :D
Svi metalci koje ja poznajem su uglavnom odbačeni od društva
ili ga i sami mrze, jer su to samo obični ljudi.
Inače humor ti je do jaja
I da, rekla sam za majice sa logom, nisi pročitala
A to što ću biti ceo život jedna ovca u stadu, ne brini se
Imam ja svoje načine da se istaknem, ali ne
moram da nosim dugačku crnu suknju
@Sweet_A you see this?
That's what I' m talkin'about :D

Vama je deco izgleda crna suknja domet.....
Ko o cemu vi o suknjama....

wild_child:
sweet_A:
@wild_child

hohoho

A sto se tebe Sweet tice,da si se udostojila da odes 3,4 strane unazad na ovoj temi procitala bi da sam ja prva bila protiv ovog glupog udruzenja.Tako da ubuduce molim te procitaj pre nego sto krenes da me osudjujes ok?
A sto se tice mog smisla za humor,netju da raspravljam o tome sa tobom,ne zelim ipak da se spustam tako nisko kao ti....moj nivo je ipak malo visi sretjo.
A sto se mog oblacenja tice,ne znam odakle ti uopste to da se ja oblacim u crno i da nosim suknje.....sliku svoju nisam stavila niti sam igde rekla da se tako oblacim tako da......opet nagadjas.
Da ja se isticem.
Ne svojim oblacenjem.JER CAK I DA SE OBLACIM U CRNE SUKNJE NE BIH SE IZDVAJALA IZ MASE,danas sve metalke manje vise ,barem goticarke nose duge suknje i korsete,Nemoguce je biti originalan oblacenjem,jer je ruku na srce sve vec vidjeno.
Da ja se izdvajam,izdvajam se poezijom koju pisem,body artom koji radim,bogatim vokabularom,poznavanjem magije,svojim glupim humorom,optimizmom..I zaista je tuzno sto se spustas tako nisko da me vredjas na onakav nacin a da pritom ne znas nista o meni a cak te nisam ni provocirala.....
Prijatno....

I poznavanjem sa koljegom koji, da ga ne postoji na svetu, bi bio presudna tacka zivota ili smrti :)
Ne gotivim Joannine i Sweet...whatever komentare stoga ne zelim vise da se raspravljam. Ponekad je i meni gadno kada vidim metalke unistene koje izgledaju kao slepi misevi, ali danas se sve vise komentarise kako su apsolutno SVI metalci shodni takvom oblacenju i stilu....mozak ljudi...mozak koristite. Ako je par ovaca crno zasto sve moraju da budu crne na brdu po vama?
Stupid ignorant morons....
Uzivajte

Wild! :P

Pa ovako maso, ja sam videla temu
i mislila da je lepo izraziti svoje mišljenje
kad sam videla da se vređaju reperi,
a to ne volim
Tako da ono, rekla sam vam svoje iskreno
mišljenje o metalcima i njihovoj muzici,
a vi ste me napali<oni koji su se osećali
isprozivanima>, ja znam da na ovom forumu
ima bar 50% metalaca
Moje mišljenje niko neće promeniti, pa se
vi uvlačite jedni drugima i dalje, svejedno je
Ja više neću pisati komnte, jer ovako možemo
do beskraja, a iskreno mrzi me

PEACE OUT 8)

Tako je... Za neke je metal sve a za neke nije... njihova stvar sto nece (ili ne mogu) da ukapiraju...
P. S. E, MoonChild, imala sam nekih problema sa Net-om (virus) pa sorry sto ti nisam pisala... cim ugrabium malo vise vremena, ispravicju to... bicje to jedan duuuuuuugachak mail :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back