Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
kao i ti....zar ne? :wink:Ratka_:ma, svi su oni dno dna ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao i ti....zar ne? :wink:Ratka_:ma, svi su oni dno dna ....
Moon Child:kao i ti....zar ne? :wink:Ratka_:ma, svi su oni dno dna ....
da da...Ratka_:E, pa neki zaista ne biraju sredstva, samo da bi im se posvetilo malo paznje (ma kakve prirode ona bila). Evo ova Moon Child javlja se sa jos jednim svojim glupavim komentarom, potvrdjujuci jos jednom da joj sasvim zasluzeno pripada titula : budale nad budalama.Moon Child:kao i ti....zar ne? :wink:Ratka_:ma, svi su oni dno dna ....
Moon Child, nosilac titule : Budala nad budalama. Kako to lepo zvuci, zar ne?
Ratka_:wild_child:Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....
:?![]()
Ako si lezbejka, to je tvoj problem. Nemoj mene da diras, jer sam prilicno netolerantna prema takvima !
Zato idi lepo na neki gay dating site ili kako se vec to zove i ostavi oglas. Mozda se neko zayebe pa ti se i javi, ali s obzirom koliki si freak, ne verujem da hoce...![]()
vangelistexas:E pa i ja sam gej kad god vidim Ratku napal'm se bash se napal'm![]()
ajde, prestani da lupas.
wild_child:Ratka_:wild_child:Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....
Ako si lezbejka, to je tvoj problem. Nemoj mene da diras, jer sam prilicno netolerantna prema takvima !
Zato idi lepo na neki gay dating site ili kako se vec to zove i ostavi oglas. Mozda se neko zayebe pa ti se i javi, ali s obzirom koliki si freak, ne verujem da hoce...![]()
vangelistexas:E pa i ja sam gej kad god vidim Ratku napal'm se bash se napal'm![]()
ajde, prestani da lupas.
E pa nema sad izvlacenja dusho,.,....rekla si mji da me volis mene i samo mene....ja istetovitala tvoje ime na guzi a ti tako![]()
Prizaj varas me sa nekom plavusom....
Ratka_:wild_child:Ratka_:wild_child:Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....
ajde, prestani da lupas.
E pa nema sad izvlacenja dusho,.,....rekla si mji da me volis mene i samo mene....ja istetovitala tvoje ime na guzi a ti tako![]()
Pogledaj samo kako si napisala ovaj post... :?![]()
Kao da ga je pisalo neko dete, koje jos nije poslo u I osnovne.
Tebi deriste treba batina po guzi.![]()
Ako nemas srece na onim sajtovima, a potreban ti je seksualni partner, obrati se Moon Child. Ona je priznala na onoj temi o gejevima da bi volela da proba seks sa devojkom. Ako ti se bas toliko zuri i ne mozes da izdrzis, kupi vibrator na primer. Snadji se ...
jao strasno.Ratka_:wild_child:Ratka_:wild_child:Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....
ajde, prestani da lupas.
Pogledaj samo kako si napisala ovaj post... :?![]()
Kao da ga je pisalo neko dete, koje jos nije poslo u I osnovne.
Tebi deriste treba batina po guzi.![]()
Ako nemas srece na onim sajtovima, a potreban ti je seksualni partner, obrati se Moon Child. Ona je priznala na onoj temi o gejevima da bi volela da proba seks sa devojkom. Ako ti se bas toliko zuri i ne mozes da izdrzis, kupi vibrator na primer. Snadji se ...
Lanfear:Ratka, ocigledno si ti jedina osoba na ovome forumu koja misli da je MoonChild debil. A mi ostali, koji to ne kapiramo... hmmm... vjerovatno smo i mi debili, je l' da???
Moon Child:srce, nisam te vredjala zbog muzickog ukusa, jer ja ni ne znam sta ti slushash. zapravo, vredjala sam te jer ti je rezonovanje na nivou retardiranog dabra. a ti si prva vredjala mene, wild, i jos neke na temi o homoseksualizmu, zato cjuti i pokri se ushima.
i ja se savrseno dobro nosim sa tom cinjenicom da sam debil, ne brini se.
znas, vrlo rado bih ih iscitirala, da me ne mrzi. imam pametnija posla... a da li cju se izblamirati ili ne, svejedno mi je. ovo je samo forum na kome sam ja vecj duzhe vreme i ljudi me kolko-tolko znaju...Ratka_:Moon Child:srce, nisam te vredjala zbog muzickog ukusa, jer ja ni ne znam sta ti slushash. zapravo, vredjala sam te jer ti je rezonovanje na nivou retardiranog dabra. a ti si prva vredjala mene, wild, i jos neke na temi o homoseksualizmu, zato cjuti i pokri se ushima.
i ja se savrseno dobro nosim sa tom cinjenicom da sam debil, ne brini se.
e, imbecilna klinko, pa ti si sve gora ! Ako neko treba da se pokrije usima to si ti, a ne ja.
Prvo wild me je prva napala na onoj temi o homoseksualcima, a ja nju nisam posle dirala bez razloga. Zasto samo mene izdvajas ? Pa na onoj temi se svi vec ionako svadjaju !
"retardirani dabar" To ti je izgleda dijagnoza, koju ti je postavio neki moderni psihijatar.
Pa u pravu je covek. Samo kako ga nije bilo zao da vredja sirotog dabra, uporedjujuci ga sa tobom.
Ti ces meni da kazes nesto ? Pa ti mozes samo da ucis od mene !
Ako imas hrabrosti iscitiraj ovde poruke u kojima sam po tebi pokazala lose rezonovanje.
Bolje bi ti bilo da nista ne radis, jer ces samo da nastavis da se blamiras.
Ratka_:Bilo tebi svejedno ili ne, ljudi na forumu su sad imali prilike da te bolje upoznaju i da vide u kakvog si imbecila vec izrasla.
Sad si presla i na psovke. Kompletirala si svoju sliku dodavsi joj i prostakluk!!!
Mislim da smo sklopile dogovor da jedna ruka tebi, jedna meni. Mora da je delimo u svemu, imaj dushe.wild_child:Ratka_:Bilo tebi svejedno ili ne, ljudi na forumu su sad imali prilike da te bolje upoznaju i da vide u kakvog si imbecila vec izrasla.
Sad si presla i na psovke. Kompletirala si svoju sliku dodavsi joj i prostakluk!!!
Ratka,udaj se za mene
why not smile:sta je i ti bi anjo u druzinu metalaca?
to je samo za svadjalice :wink:![]()
salim se moon i wild,skrecite sa teme koliko gode zelite...meni ne smetate...