UDRUZENJE METALACA

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moon Child:
Ratka_:
ma, svi su oni dno dna ....
kao i ti....zar ne? :wink:

E, pa neki zaista ne biraju sredstva, samo da bi im se posvetilo malo paznje (ma kakve prirode ona bila). Evo ova Moon Child javlja se sa jos jednim svojim glupavim komentarom, potvrdjujuci jos jednom da joj sasvim zasluzeno pripada titula : budale nad budalama.
Moon Child, nosilac titule : Budala nad budalama. Kako to lepo zvuci, zar ne?

Ratka_:
Moon Child:
Ratka_:
ma, svi su oni dno dna ....
kao i ti....zar ne? :wink:
E, pa neki zaista ne biraju sredstva, samo da bi im se posvetilo malo paznje (ma kakve prirode ona bila). Evo ova Moon Child javlja se sa jos jednim svojim glupavim komentarom, potvrdjujuci jos jednom da joj sasvim zasluzeno pripada titula : budale nad budalama.
Moon Child, nosilac titule : Budala nad budalama. Kako to lepo zvuci, zar ne?
da da...
ratka volim te :lol: :lol: :lol:

Ratka_:
wild_child:
Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....

:? :lol:

Ako si lezbejka, to je tvoj problem. Nemoj mene da diras, jer sam prilicno netolerantna prema takvima !
Zato idi lepo na neki gay dating site ili kako se vec to zove i ostavi oglas. Mozda se neko zayebe pa ti se i javi, ali s obzirom koliki si freak, ne verujem da hoce... :lol:

vangelistexas:
E pa i ja sam gej kad god vidim Ratku napal'm se bash se napal'm :)

ajde, prestani da lupas.

E pa nema sad izvlacenja dusho,.,....rekla si mji da me volis mene i samo mene....ja istetovitala tvoje ime na guzi a ti tako :cry:
Prizaj varas me sa nekom plavusom....

wild_child:
Ratka_:
wild_child:
Pa naravno da sam gej Ratka....tako me palis....cim vidim tvoj nick na ekranu najezim se u ekstazi....da RAatka zlato budi moja ljubavnica pliz....

Ako si lezbejka, to je tvoj problem. Nemoj mene da diras, jer sam prilicno netolerantna prema takvima !
Zato idi lepo na neki gay dating site ili kako se vec to zove i ostavi oglas. Mozda se neko zayebe pa ti se i javi, ali s obzirom koliki si freak, ne verujem da hoce... :lol:

vangelistexas:

ajde, prestani da lupas.

E pa nema sad izvlacenja dusho,.,....rekla si mji da me volis mene i samo mene....ja istetovitala tvoje ime na guzi a ti tako :cry:

Pogledaj samo kako si napisala ovaj post... :? :lol:
Kao da ga je pisalo neko dete, koje jos nije poslo u I osnovne.

Tebi deriste treba batina po guzi. :lol:
Ako nemas srece na onim sajtovima, a potreban ti je seksualni partner, obrati se Moon Child. Ona je priznala na onoj temi o gejevima da bi volela da proba seks sa devojkom. Ako ti se bas toliko zuri i ne mozes da izdrzis, kupi vibrator na primer. Snadji se ...

Ratka_:
wild_child:
Ratka_:
wild_child:

vangelistexas:

ajde, prestani da lupas.

Ako nemas srece na onim sajtovima, a potreban ti je seksualni partner, obrati se Moon Child. Ona je priznala na onoj temi o gejevima da bi volela da proba seks sa devojkom. Ako ti se bas toliko zuri i ne mozes da izdrzis, kupi vibrator na primer. Snadji se ...

:? Sta ce joj vibrator ako voli zene?

Ratka_:
wild_child:
Ratka_:
wild_child:

vangelistexas:

ajde, prestani da lupas.

jao strasno.
ne znam vise ni sta da ti odgovorim, ne mogu da se izborim sa tolikim debilizmom.
samo procitaj jos jednom moj post na toj temi...

Ej, ako ti i ona wild_child, mozete ovako da se za*ebavate na ovoj temi, zasto ne bih onda i ja ?

E ovo sada ozbiljno kazem:

Slusaj klinko !
Bori se protiv sopstvenog debilizma. To je jedino protiv cega i ima da se boris.
Ako ne mozes da izadjes na kraj sa sobom, obrati se nekom strucnom licu za pomoc.
Da, jeste tako. Cinjenica je da si debil. Smeta ti to mozda ? Onda znas sta treba da radis i gde ti je mesto.
Za pocetak nemoj vise nista da mi odgovaras na ovoj temi.

Lanfear:
Ratka, ocigledno si ti jedina osoba na ovome forumu koja misli da je MoonChild debil. A mi ostali, koji to ne kapiramo... hmmm... vjerovatno smo i mi debili, je l' da :D ???

Ne, samo onaj ko se ponasa kao Moon Child jeste debil.
Videla si kako me je izvredjala zato sto imam drugaciji muzicki ukus od nje.
Pa da li je to u redu ? - Normalno da nije.
Imala je priliku da mi se izvini, nije htela, nego je jos gore nastavila da provocira svojim budalastinama. Da li je to bilo pametno sa njene strane ?
- Nije !
E pa eto, dobila je ono sto je sama trazila.

srce, nisam te vredjala zbog muzickog ukusa, jer ja ni ne znam sta ti slushash. zapravo, vredjala sam te jer ti je rezonovanje na nivou retardiranog dabra. a ti si prva vredjala mene, wild, i jos neke na temi o homoseksualizmu, zato cjuti i pokri se ushima.
i ja se savrseno dobro nosim sa tom cinjenicom da sam debil, ne brini se.

Moon Child:
srce, nisam te vredjala zbog muzickog ukusa, jer ja ni ne znam sta ti slushash. zapravo, vredjala sam te jer ti je rezonovanje na nivou retardiranog dabra. a ti si prva vredjala mene, wild, i jos neke na temi o homoseksualizmu, zato cjuti i pokri se ushima.

Imbecilna klinko, pa ti si sve bolesnija ! Ako neko treba da se pokrije usima to si ti, a ne ja.

Prvo wild me je prva napala na onoj temi o homoseksualcima, a ja nju nisam posle dirala bez razloga. Zasto samo mene izdvajas ? Pa na onoj temi se svi vec ionako svadjaju !

"retardirani dabar" To je izgleda tvoja dijagnoza, koju ti je postavio neki moderni psihijatar.
Pa u pravu je ! Samo kako ga nije bilo zao da vredja sirotog dabra, uporedjujuci ga sa tobom.

Ti ces meni da kazes nesto ? Pa ti mozes samo da ucis od mene i da mi zavidis !
Ako imas hrabrosti iscitiraj ovde poruke za koje mislis da sadrze "lose rezonovanje"
Posle ces videti da nisi u pravu i samo ima da nastavis da se blamiras.

Ratka_:
Moon Child:

e, imbecilna klinko, pa ti si sve gora ! Ako neko treba da se pokrije usima to si ti, a ne ja.

Prvo wild me je prva napala na onoj temi o homoseksualcima, a ja nju nisam posle dirala bez razloga. Zasto samo mene izdvajas ? Pa na onoj temi se svi vec ionako svadjaju !

"retardirani dabar" To ti je izgleda dijagnoza, koju ti je postavio neki moderni psihijatar.
Pa u pravu je covek. Samo kako ga nije bilo zao da vredja sirotog dabra, uporedjujuci ga sa tobom.

Ti ces meni da kazes nesto ? Pa ti mozes samo da ucis od mene !
Ako imas hrabrosti iscitiraj ovde poruke u kojima sam po tebi pokazala lose rezonovanje.
Bolje bi ti bilo da nista ne radis, jer ces samo da nastavis da se blamiras.
znas, vrlo rado bih ih iscitirala, da me ne mrzi. imam pametnija posla... a da li cju se izblamirati ili ne, svejedno mi je. ovo je samo forum na kome sam ja vecj duzhe vreme i ljudi me kolko-tolko znaju...
aj O.D.J.E.B.I. od mene kad vecj moram tako da se izrazim... see ya

ne d'o mi bog da uchim od tebe. ne znam u shta bih izrasla.

Bilo tebi svejedno ili ne, ljudi na forumu su sad imali prilike da te bolje upoznaju i da vide u kakvog si imbecila vec izrasla.
Sad si presla i na psovke. Kompletirala si svoju sliku dodavsi joj i prostakluk!!!

Drage moje,sta sad mi podredjeni treba da radimo??? Klecimo,placemo,kumimo,kevcemo,kenjamo (izmedju ostalog),uslisavamo (muzicke) zelje kako bi se vi O.K.A.N.U.L.I. T.E. T.E.M.E. ???!!!!
Please,ajd' skrenemo paznju na temu foruma....znamo je svi vrlo dobro.

Ne zelim da se preseravam,al' stvarno mislim da nije ok da se svadjate.Nekoliko dana nisam gledala sta se desavalo,tj.kuckalo ovde,a sad mi stvarno dodje da imitiram Teletabise i skacem u bunar.
Ajde sad glumimo malo hippie komunu i kazemo lepo svi u glas:peace & love for all,i prestanemo da se svadjamo oko toga ko je koga prvi uvredio :Ratka Moon_Child ili obrnuto.Iliii jednostavno bez ovog dela o hipicima... OK???

Uff...

P.S.Jbt,pukla sam....nisam trebala sve ovo da napisem al' nema veze....barem je proradio krvotok u prititjima :D

wild_child:
Ratka_:
Bilo tebi svejedno ili ne, ljudi na forumu su sad imali prilike da te bolje upoznaju i da vide u kakvog si imbecila vec izrasla.
Sad si presla i na psovke. Kompletirala si svoju sliku dodavsi joj i prostakluk!!!

Ratka,udaj se za mene
Mislim da smo sklopile dogovor da jedna ruka tebi, jedna meni. Mora da je delimo u svemu, imaj dushe. :cry:
Btw ja slusham gothic metal & malo black-a... ocju i ja u druzhinu :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back