RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.720
devac? taj mora da je neki dobar hriscanin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrasla je u problematičnoj porodici. Majka dominantna, otac potlačen. U kući se uvek slušaja majčina reč, a poštovanje, čast i šta će selo reći su bili na prvom mestu. Došla je u Beograd, završila fakultet i odlučila da započne bračnu zajednicu. Dugo je tražila odgovarajućeg kandidata. Sve dok nije našla nevinog. Bila je ponosna na to, hvalila se drugaricama, njeni su ga dobro prihvatili. Prva bračna noć k'o prva bračna noć.. smotana. Zašto je tema otvorena? Zato što je izbio problem. Počela je da se žali, kaže da od skoro bivši djevac hebe k'o zec i da ona to više ne može psihički izdržati. Brak im je posle šest meseci pred rasulom. Šta da rade ove mučene duše u ovoj situaciji??

šta zavist ? jel to sad neka velika prednost, plus u životu ako nisi okusila ****** ?![]()
pa ti ideš iz krajnosti u krajnost...šta da kaem dalje kad tako posmatraš

imaš jaka poređenja
brate predajem se...sve si upravu
Odrasla je u problematičnoj porodici. Majka dominantna, otac potlačen. U kući se uvek slušaja majčina reč, a poštovanje, čast i šta će selo reći su bili na prvom mestu. Došla je u Beograd, završila fakultet i odlučila da započne bračnu zajednicu. Dugo je tražila odgovarajućeg kandidata. Sve dok nije našla nevinog. Bila je ponosna na to, hvalila se drugaricama, njeni su ga dobro prihvatili. Prva bračna noć k'o prva bračna noć.. smotana. Zašto je tema otvorena? Zato što je izbio problem. Počela je da se žali, kaže da od skoro bivši djevac hebe k'o zec i da ona to više ne može psihički izdržati. Brak im je posle šest meseci pred rasulom. Šta da rade ove mučene duše u ovoj situaciji??
morace da porade na tome.Odrasla je u problematičnoj porodici. Majka dominantna, otac potlačen. U kući se uvek slušaja majčina reč, a poštovanje, čast i šta će selo reći su bili na prvom mestu. Došla je u Beograd, završila fakultet i odlučila da započne bračnu zajednicu. Dugo je tražila odgovarajućeg kandidata. Sve dok nije našla nevinog. Bila je ponosna na to, hvalila se drugaricama, njeni su ga dobro prihvatili. Prva bračna noć k'o prva bračna noć.. smotana. Zašto je tema otvorena? Zato što je izbio problem. Počela je da se žali, kaže da od skoro bivši djevac hebe k'o zec i da ona to više ne može psihički izdržati. Brak im je posle šest meseci pred rasulom. Šta da rade ove mučene duše u ovoj situaciji??

Nije frka ako kupujes polovne , ali valjda ti je jasno da su bolje nove.
Svako preferira nove a polovne kupuje ko mora.
Sad s druge strane sto neke zene voledu iskusne muskarce, to je njihov izbor;
Mi muskarci volimo neiskusne.
Svakom po zelji.
Doduse ima i muskaraca koji traze uciteljicu.; kao ti npr.To su nesigurni muskarcici.
Mi muskarci volimo neiskusne.
Svakom po zelji.
Doduse ima i muskaraca koji traze uciteljicu.; kao ti npr.To su nesigurni muskarcici.
Brate mili, sve moras da je ucis... 
Ovo su mi najsmjesniji argumentu, treba da je ucis. Koliko je mudrost leci na ledja i rasiriti noge?!

rajko kad neko udje nevin u brak to je spoj vise vrlina.Po sredi je malo cvrsci karakter i to treba da se ceni.
To je glavni problem u sustini, ali ne mora da znaci.
Ja imam par drugara koji su hardcore streberi i ceo zivot su u fazonu igrica, a zensko videli nisu, klubove/kafane/splavove takodje nikad nisu videli, a imaju 25+, ali opet je rec o jako kvalitetnim ljudima koji se eto iz nekog razloga nisu snasli.
Uvek bi bili ispred mnogih ljudi u mojim ocima kada je kvalitet ljudi u pitanju, zato kazem da ne mora da znaci.
Pokusavao sam da ih poteram u nocni zivot, ali to je teze islo.![]()
za tebe se odma vidi da si sjajan yebacOvo su mi najsmjesniji argumentu, treba da je ucis. Koliko je mudrost leci na ledja i rasiriti noge?!
))))))))))))za tebe se odma vidi da si sjajan yebac))))))))))))