Udata za djevca

Odrasla je u problematičnoj porodici. Majka dominantna, otac potlačen. U kući se uvek slušaja majčina reč, a poštovanje, čast i šta će selo reći su bili na prvom mestu. Došla je u Beograd, završila fakultet i odlučila da započne bračnu zajednicu. Dugo je tražila odgovarajućeg kandidata. Sve dok nije našla nevinog. Bila je ponosna na to, hvalila se drugaricama, njeni su ga dobro prihvatili. Prva bračna noć k'o prva bračna noć.. smotana. Zašto je tema otvorena? Zato što je izbio problem. Počela je da se žali, kaže da od skoro bivši djevac hebe k'o zec i da ona to više ne može psihički izdržati. Brak im je posle šest meseci pred rasulom. Šta da rade ove mučene duše u ovoj situaciji??

šta je htela to je i dobila

Jbt ljudi (zene) otkud vam tolika zavest prema devicama?

Ostavite ih na miru.

Ni one vama ne prebacuju sto se drndate bez potrebe.
Posle kad vam je do nekog stalo, on vas nece. Pa nisu vam device za to krive.

One imaju svoju cenu,vi svoju...svaka ptica svome jatu.

Poslednja izmena:
imaš jaka poređenja :lol:
brate predajem se...sve si upravu

Nije frka ako kupujes polovne , ali valjda ti je jasno da su bolje nove.

Svako preferira nove a polovne kupuje ko mora.

Sad s druge strane sto neke zene voledu iskusne muskarce, to je njihov izbor;

Mi muskarci volimo neiskusne.
Svakom po zelji.

Doduse ima i muskaraca koji traze uciteljicu.; kao ti npr.To su nesigurni muskarcici.

Poslednja izmena:
Odrasla je u problematičnoj porodici. Majka dominantna, otac potlačen. U kući se uvek slušaja majčina reč, a poštovanje, čast i šta će selo reći su bili na prvom mestu. Došla je u Beograd, završila fakultet i odlučila da započne bračnu zajednicu. Dugo je tražila odgovarajućeg kandidata. Sve dok nije našla nevinog. Bila je ponosna na to, hvalila se drugaricama, njeni su ga dobro prihvatili. Prva bračna noć k'o prva bračna noć.. smotana. Zašto je tema otvorena? Zato što je izbio problem. Počela je da se žali, kaže da od skoro bivši djevac hebe k'o zec i da ona to više ne može psihički izdržati. Brak im je posle šest meseci pred rasulom. Šta da rade ove mučene duše u ovoj situaciji??

Ahahaha LOL hahaha ne verujem! Sta ces taj jadnik cekao ko gladna godina, pa konacno docekao... :D

Navici ce... ;)

morace da porade na tome.
nije fora da ga vara,sigurno ga jos voli uvek puno :)

jbt koliku frku moze napraviti los sex

Nije frka ako kupujes polovne , ali valjda ti je jasno da su bolje nove.

Svako preferira nove a polovne kupuje ko mora.

Sad s druge strane sto neke zene voledu iskusne muskarce, to je njihov izbor;

Mi muskarci volimo neiskusne.
Svakom po zelji.

Doduse ima i muskaraca koji traze uciteljicu.; kao ti npr.To su nesigurni muskarcici.

Milane,

rekla bih da se isti istom raduje.

Vazno je da osoba s tim sto radi , bude apsolutno saglasna i u miru....

Muskarac koji je imao dosta devojaka, a onda trazi nevinu da ozeni - nije psihicki normalan.

To je glavni problem u sustini, ali ne mora da znaci.
Ja imam par drugara koji su hardcore streberi i ceo zivot su u fazonu igrica, a zensko videli nisu, klubove/kafane/splavove takodje nikad nisu videli, a imaju 25+, ali opet je rec o jako kvalitetnim ljudima koji se eto iz nekog razloga nisu snasli.
Uvek bi bili ispred mnogih ljudi u mojim ocima kada je kvalitet ljudi u pitanju, zato kazem da ne mora da znaci.

Pokusavao sam da ih poteram u nocni zivot, ali to je teze islo.:kafa::lol:

Ne mogu a da se ne setim ovog klipa, motaj na 0:20 :D

Ti Lorde ako hoces da budes provodadzija lepo pozovi ortake za neki LAN party ili bolje maraton Lord of the Rings-a ili Game of Thrones-a, uzmes pice, pozoves neku zensku populaciju koja voli Lord of the Rings ili GoT (jer mislim da ces pre njih naci nego da ih naucis da igraju Counter Strike, WoW ili sta vec), i pustis da stvari idu prirodnim tokom. :D

Ili im nadji neke cure u ovom fazonu:

cosplay_daenerys_targaryen_by_temariiii-d6f2zlr.jpg

Poslednja izmena:

Back